Jump to content
Vox92.net Forum

Drakaris

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  2,304
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

987 Excellent

About Drakaris

Recent Profile Visitors

746 profile views
 1. Nije mi jasno kako imamo toliko respiratora. Zar nismo imali pre epidemije 1100, plus kineski sto sto su dosli kasnije i brojne donacije. Kako sada odjednom ima slobodnih 376 respiratora?
 2. Opa Djurdjo, opet svi zatvor. Narod je samo kriv sto su ovi na vlasti. Svuda u Evropi se mere povlace, samo kod nas stavljaju vracaju mere...
 3. Svaki dan u Orlandu ce biti bitan. Odsustvuje 5-6 dana plus 4 dana pod testovima, to je desetak dana. Tamo ce se mec igrati svaki drugi dan, znaci moze da propusti 5-6 meceva, sto moze biti jedna cela serija. Nema putovanja, novih smestaja, aklimatizacija itd, non-stop isti smestaj i hotel. Taman sam hteo da vidim sta Boston moze s ovom ekipom. Kemba je takodje rekao da je odigrao slabu sezonu zbog povrede koju je vukao sve vreme i da se sada potpuno oporavio. Mogu dometi da im budu bas visoki. Mozda im je potreban FC za titulu, ali se i ovako mogu sibati. Smenjivanje Tejtuma, Tajsa i Kantera. Enes uvek moze da udara nisko, jer je pokvarenjak, setimo se samo serije sa Nagetsima. I Ingram kaze da ne veruje u nastavak sezone, zato veruje u gudru.
 4. Kako mogu da racunaju rezultate od marta 2019. a da ne uracunaju nedelje Djokovica na prvom mestu. Sad Nadal laganeze moze i da ispadne u prvim kolima na RG i USO. 4000 poena sa slemova su tu do sledece godine. Nadal ako je bar malo u formi, godinu zavrsava kao broj 1.
 5. lololol, kakvo smehotresno bodovanje...
 6. Napustice tim u septembru... tada ce se igrati polufinale i finale konferencije. Steta za Boston, ali ide se dalje.
 7. Hejvord ocekuje rodjenje deteta u septembru mesecu. Boston ce biti oslabljen u Orlandu. Milvoki ce najverovatnije izaci sa istoka.
 8. Godisnjica kada je Durent postao medju naomrazenijim igracima u NBA.
 9. Ponovo se sunce umiljava zori.
 10. Послато са G3121 помоћу Тапатока
 11. Svaki bus koji sam video danas, 90% njih je bilo sa maskama. njesra protest danas, nisu ni studenti ono sto su bili, postali mekani k'o lebac. Dovoljno je ovo od sinoc. Ova likusa sto je dovikivala sa ''dole zastava'', a ostali muk...
 12. Studenti su u pitanju. Imaju svoj spisak zahteva. Vucko je cackao mecku sa studentskim domom. Ma zezam se, Vucko ce da vlada duze od Tita.
×
×
 • Create New...