Jump to content
Vox92.net Forum

stefan81888

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

stefan81888 last won the day on April 30 2019

stefan81888 had the most liked content!

Community Reputation

2,255 Excellent

1 Follower

About stefan81888

Recent Profile Visitors

11,662 profile views
 1. PHO je trebalo da trejduje za DLOa sve sto se ne zove Buker. Nagovorili bi onda i KATa da dođe. Al lako je meni da se pravim sad pameta, ko zna se desavalo u vreme trejda.
 2. Ne nasedajte, to ga Gejc modifikovao ubacivanjem čipa za praćenje.
 3. Pošto je to trending ovih dana, hajde i ja da pitam: Gde okvirno vidite Tatuma? U Top40 igrača u ligi? Top30? Top25? Top20?
 4. Izvuče Boston ovo nekako u OTu, moglo je i bez toga ali dobro, uvek je lepo pobediti.
 5. Tatum vezao 5 bitnih poena u klaču i odosmo u OT. Klinja se ne šali.
 6. Odlična partija Haywarda, pogađa spolja, unutra i s poludistance a uopšte ne zapinje, čeka da mu dođu kvalitetni šutevi koje konvertuje u poene.
 7. Kakav je lik Kanter. Skokovi mu se, naravno, lepe za ruke pa ih ima 8, ništa nije odbranio ali je promašio par zicera i usput skupio 4 faula.
 8. Odgledah prvu sezonu The Wire-a, baš je dobra.
 9. Lepo je dobiti ovako ozbiljnu ekipu u meču koji je imao oko 10 minuta garbage timea. -Plus 15 za Boston na poluvremenu nakon dobrog izdanja na obe strane terena. -Spustio je Toronto na 10 razlike u trećoj, ali im je momentum potpuno ubijen vrlo brzo, prvo Tatum i Kemba a onda i ostali kreću da pogađaju za 8 trojki i ubedljivu seriju u trećoj i još ozbiljnije vođstvo. Velika većina šuteva je bila kvalitetna. -Pokušao je Toronto da se vrati presingom na startu četvrte ali lepo je Boston reagovao u ta 2 minuta na startu i tu je meču bio kraj. -Dobri minuti Vilijamsa, posebno raduju oni dok je meč bio još aktivan. -Smart ne može ništa spolja da pogodi. Bukvalno. -Odličan Tajs. -Dobri Tatum, Brown i Kemba. Brown se par puta dobro snašao u odbrani protiv Sijakama, mislim da je 3 puta ostao na njemu i sva 3 je Paskal promašio šut.
 10. Bolji Boston na obe strane terena i fina prednost na poluvremenu kao rezultat toga. Raptorsi očajno šutiraju za 3 a i pogubiše dosta lopti iz kojih je Boston dao dosta poena. Dobar doprinos Vilijamsa i Vonamejkera s klupe.
×
×
 • Create New...