Jump to content
Vox92.net Forum

stefan81888

Members
 • Content Count

  823
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

stefan81888 last won the day on April 30

stefan81888 had the most liked content!

Community Reputation

1,406 Excellent

1 Follower

About stefan81888

 • Birthday January 20

Recent Profile Visitors

7,203 profile views
 1. Neću ni da klikćem na link koji u sebi ima "blic" i "tegeltija". 🙂
 2. Četiri turnira po 6 ekipa, kraj jula i početak avgusta sledeće godine. Kakav je format tih turnira? Edit: najbolji sa turnira ide dalje ali mi nije jasno kako se određuje najbolji. 🙂
 3. Ne razumem se nešto previše u košarku. Ovako laički, rekao bih da se dobar basket igra kad trener prepozna vrline i mane svojih igrača a onda na osnovu toga uspostavi koncepte koji se utreniraju i sprovode u određenim situacijama na terenu kada se prepozna šta se radi kao odgovor na neku postavku, da bi se igrači stavili u dobar položaj da budu dobra verzija sebe i svojih kvaliteta i kako bi im se sakrile mane. Meni se čini da su se naši igrači u trenucima kada se lomilo osećali prilično bezidejno i neudobno u vezi onoga što rade a da je Sale fejlovao u tome da ih postavi u bolju poziciju, te je sve to delovalo mlako, neprijatno i, na žalost, nedovoljno dobro.
 4. Meni se čini da smo, iako su nas eliminisali Argentinci, mi ispali porazom protiv Španaca. Ne zato što smo na taj način otišli na težu ekipu u četvrtfinalu, već zato što smo tad potpuno potonuli kao tim.
 5. A sta znam, nisam nesto za samsung. 😕
 6. Hvala. Verovatno uzimam preko nekog od provajdera, neki cenovni rang za mobilni mi je nekih 200-250 evra s tim što to jelte ispada skuplje kod njih ali tako mi sad odgovara.
 7. Hvala vam na odgovorima, mislim da ću preskočiti mi9, hoću nešto jeftinije, ne verujem da ću note 7, biće verovatno Huawei P30 lite.
 8. Evo koliko je koja evropska reprezentacija osvojila medalja u periodu od 2014. do 2019. kad je Sale bio naš trener: -Srbija: 3 srebra. -Francuska: 3 bronze -Španija: 2 zlata, 2 bronze -Litvanija: srebro Slovenija: zlato
 9. Ja imam 23. godine, Sale nikako nije idol moje mladosti i detinjstva jer sam počeo da pratim košarku nakon njegove igračke karijere. Al jebi ga odoh nekako u Saletove svedoke zbog nekih trojki koje nisam ni video i sad ne može da mi se objasni da je čovek imao loše rezultate sa reprezentacijom.
 10. Rekoste da je Šaoimi Mi9 dobar, je l' tako? Znam da je bilo ali nisam baš ispratio.
×
×
 • Create New...