Jump to content

stefan81888

Član foruma
 • Content Count

  2,338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

stefan81888 last won the day on September 12 2020

stefan81888 had the most liked content!

Community Reputation

3,037 Excellent

1 Follower

About stefan81888

 • Birthday January 20

Recent Profile Visitors

19,822 profile views
 1. @Miskooonisam bio pri forumu ovih dana dok je trajao duel. Čestitke na pobedi, potpuno zasluženo, odučio si me od fantazija. Svaka čast i sve najbolje u nastavku. Za mene kraj kakav je bio i tok sezone. Za fantazi treba malo i sreće, ja je ove sezone baš i nisam imao. Pošto više ne mogu da pišem na forumu, samo da svima poželim svako dobro u realnom i fantazi životu, da se izvinim ako je s moje strane bilo neke neprijatnosti pa se valjda opet čitamo nekad, kad se okolnosti promene. Nadam se da hoće. Pozdrav, 81888
 2. Biću pripit od sad do noćas pa eto iskoristite priliku dok sam raspoložen, Zeler i/McDermot za nekog SGa, ponude inbox.
 3. I dalje tražim SGa, ne mora ništa epohalno, samo da razmenimo pozicije.
 4. Sećam se da si pisao da je 29. ali sam glup i ne umem da nađem kad odem u ligu pa rekoh da pitam. 😄
 5. Tebi ne nudim. Drugima možda ponudim. Ne tiče te se i ne smaraj, pusti me da na miru pregovaram s ljudima a ne da soliš pamet o tome ko koliko vredi i ko će kome šta da ponudi. Gledaj svoja posla.
 6. Možda samo tebi neću da ponudim neke igrače a drugima hoću. "Nudi samo škart" je bezobrazna rečenica, sad neko treba da se ne javi zbog toga a možda bismo se dogovorili kako nam odgovara.
 7. A šta tebe zabole šta ja dajem a šta ne? Gledaj svoja posla, a ne da mi po stoti puta tražiš igrače za koje sam ti rekao da ne želim da trejdujem.
 8. Ujebao me autocomplete, dakle tražim PG, SG ili SF igrača za nekog mog PF/C.
 9. Ako nekome treba jedan ili više PF/C za PG/SG/SGa nek se javi.
 10. Što ne ubaciš ORB, DREB, DD i TO? Ja i ne sporim Nurkov povratak, ali Maksi treba Kanter sad. Ja da mislim da ću oslabiti trejdom ne bih ga ni pravio, niti sporim to, za mene ja dobijam trejdom, za Maksu on. I sad nije trejd ok jer fantazi igrač koji je u boljoj poziciji treba da doda još. Uopšte, ali uopšte nije poenta u vrednosti igrača, tj. ne treba da bude ako nije očigledna razlika. A nije. Nije nebo i zemlja. I još jednom, ovo gledanje u gram ne treba da odlučuje o trejdu. Ali to će tako ostati jer svi sve znaju. Osim Makse koji je prošl
 11. Pa ja i nemam problem s tobom lično i tvojim glasom, nego sa tih 10, smeta mi ono što smo uspostaviti kao standard za trejdove u ligi a ne neki član lige lično i njegov glas. Nije ni bitno, ništa se neće ni promeniti u ovoj ligi po tom pitanju. Ako neko hoće centra ili forwarda, a najbolje 2 za 1, nek se javi.
 12. Tako je. No to se u ovoj ligi neće desiti. Još pa ako neko vetuje da saplwte rivala, to je pa tek debilno. Eto, imao je ponudu od tebe, da je nju uzeo meni bi bilo sve ok, nevezano što mislim da je moja bolja ali to je samo moje mišljenje a vaše pravo da napravite trejd koji mislite da je dobar za vas. I to je sve ok, i nije muljanje. Možda je sad i napravite, možda Haos uzme LeBrona, sve je to ok i Maksa treba da uzme najbolju ponudu, i moja je još na stolu. A veto sigurno ne treba da se desi jer ljudi misle da je malo dobio. Takvo je tržište sad za njega i ako sa
 13. He he, uvek neki vickast odgovor. Nema veze, nastavite s teorijama zavere i gatanjem ko koliko vredi jer liga zna najbolje jelte, ja ću glasati za veto kao i do sad jer je tako fer.
×
×
 • Create New...