Jump to content

Miskooo

Član foruma
  • Posts

    605
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Miskooo

  1. Ne, Lemindov je i dalje tu, vestacka trava je iza zapadne tribine.
  2. Mozda nekome bude interesantno: https://footballia.net/
  3. Edvards i zvanicno. Steta sto je puklo izmedju njega i Klopa i sto je bilo ili jedan ili drugi.
  4. Martin Banjaja A. Espargaro
  5. Instagram stranica copa90 trenutno rangira derbije, pa mozete da bacite pogled. Krenuli su sa objavama 50.->41., 40.->31., 30.->21., a izgleda da ce od 20. da pisu malo o svakom sledecem.
  6. U drugom poluvremenu je izmenjao pozicije Diazu, Nunjezu i Zoti i to je izgledalo mnogo bolje. Diaz uvek treba da igra levo, Nunjez uvek u sredini. Pobeda nerealno visoka, ali svakako zasluzena.
  7. Pirs je napisao da su gledali, ali je procena bila da start nije opasan i zato je bez crvenog. Zuti, mislim, nisu imali pravo da sugerisu. Sto bi neznalice rekle, Liverpul opet poguran.
  8. Mesari iz Arsenala u 2 nedelje povredjuju 2 beka. Vratio se Robertson treninzima, samo da povrede vise odjebu.
  9. A dobro, ti mislis da je ok da igrac samara golmana u sesnaestercu, nema potrebe dalje. Ali na stranu sve, cak i da je sve kako ti kazes (a nije ni 1%), opet gore imas listu ko je koliko ostecen. To je to, tacka.
  10. Znao sam!!!! (procitaj zagradu u prethodnom postu)
  11. 2 penala vs Njukastla? Jedino kao greska na stetu Liverpula: prvi bez kartona, drugi samo zuti. Seti se VVD crvenog protiv istog protivnika i sve ce ti biti jasno. (salim se, znam da nece)
  12. Za strucnjake sa foruma: Forest +4 Fulam +3 Brentford +2 M. Siti +2 Celsi +2 Njukastl +1 Vest Hem +1 Bornmaut 0 Luton 0 Sefild 0 Totenhem 0 Arsenal -1 Vila -1 Barnli -1 Everton -1 Brajton -2 Palas -2 M. Junajted -2 Vulvs -2 Liverpul -3 https://www.espn.co.uk/football/story/_/id/38196464/how-var-decisions-affect-premier-league-club-2023-24
  13. Prva pobeda Mojesa na gostovanju Junajtedu, Arsenalu, Celsiju ili Liverpulu.
  14. Miskooo

    Huligan

    Naisao sam na ovu vest na B92: pa rekoh da pitam sta bi sa onom utakmicom i navijacima Dinama? Jel doneta tu neka presuda?
  15. Primer kako sudija pokusava da ukanali nekog. Pre ponistenog penala za CP, bio je faul s ledja nad Endom. Izmedju sudije i duela nije bilo nikoga, lagano je mogao da vidi sve, ali mu je ipak trebao VAR i 3 minuta gledanja da bi dosudio ispravno. Stvarno se trudio da nadje nesto da kaze da nije bio faul. Pri kraju utakmice, mislim da je bilo 1:1 u tom trenutku, faul Konatea na isti nacin sviran u pucanj. (sprinteri na 100m da mu pozavide na brzini reakcije) Ovo za 2 zuta Aju si stvarno objektivno ocenio. Treba videti i uporediti crveni karton Dzonsa vs Totenhema i start Romera sinoc na 0:3. Jedno je crveni, drugo nije ni karton. Liverpul je prvi na tabeli, ali veci problem od sudijskog kriterijuma je igra. Od 37 poena 18 su osvojena nakon sto je protivnik vodio. Koliko god to govorilo o kvalitetu i upornosti, ne znam bas koliko je odrzivo do kraja prvenstva. Doduse, ni povrede bas ne pomazu.
  16. Jos jedna u nizu F117A partija. Nerealna konstantnost. 😁
  17. Sta je tacno preterivanje? Mogu da se slozim sa tim da sezonama ima bolju statistiku nego igra na terenu.
  18. Od 6 asistencija 3 su na jednom mecu i to treba videti kakve su bile, smejanje, plus asistencija za Enda vs Fulama. Najjace sto bi mu se pisala i ona asistencija kad je sutirao glavom, al posto nume lopta otisla do Darvina na drugu stativu a ovaj promasio. Za taj promasaj ga razvlace po internetu, a isto to je promasio i jedan od najboljih igraca na svetu vs koga vec bese (u petercu, golman lezi, ali on prebacuje ceo gol) al se on ne proziva. Izvodi sve penale i pored toga sto je jasno da se oslanja na srecu i da nema pojma. Uz to, zna da sutne samo na jedan nacin. U principu, ima srecu sto je igrao u timu kakav je Liverpul bio prethodnih godina i sa igracima kvaliteta Manea i Firmina gde je u napadackom fudbalu bio prva opcija a promasaji nista posebno jer ce biti jos hiljadu sansi na mecu pa zakon velikih brojeva. Krs fudbaler, a u prilog tome ide i interesovanje drugih timova i pored njegove statistike i plate koja mu nije bila velika.
  19. A jebi ga sad, ova povreda nije nesto sto moze da se podvede pod istoriju povreda, nije moglo da se zna.
  20. Matip zavrsio sezonu, prednji ukrsteni.
  21. Juce je B92 prenosio obe utakmice ABA lige. Jel to bio izuzetak ili su ponovo poceli da prenose vecite?
×
×
  • Create New...