Jump to content

Zvezdinho

Član foruma
 • Content Count

  5,384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Zvezdinho last won the day on August 25 2020

Zvezdinho had the most liked content!

Community Reputation

3,532 Excellent

About Zvezdinho

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Iskreno meni nije jasno kako je Megan Anderson dobila sansu protiv Amande, daleko je ona od nekog kontendera, cak nije ni zasluzila nekim pobedama tu borbu, bas sam se iznenadio , odmah se znalo da ce to u 1.rundi da se zavrsi.
 2. SSP je radila mnogo gore stvari od Rekovicke ( cuj SSP, Djilas), na primer cerupanje i otimanje clanova ostalih opozicionih stranaka. Onda neprihvatanje da zastupnici opozicije na pregovorima budu Samardzic i Pajtic, itd itd...
 3. Zvezdinho

  Tata

  Fuck you, with all due respect.
 4. Zeks je rekao da nece vise da napada Ceferina, posto njegove emisije i snimke koristi Pahor u predizbornoj kampanji, izasli Pantarini klipovi na nekom sajtu u Slovenije, a i Tole ga zamolio da ne napada vise tog dobrog coveka.A i Curkovic mu je rekao sve najlepse o Ceferinu. Navodno Ceferin ce biti kandidat za predsednika Slovenije.
 5. Zvezdinho

  Tata

  Pado na kladari samo na budjavi Partizan, postao sam ladno Ostojin stedisa Da li je realno da igraju onako, onoliko trojki da prime b2b trojki da prime, da ostaju sami nakon toga igraci Cibone za 3p, pa ofanzivni skokovi posle sl.bacanja, u napadu Jaramaz tapkam loptu do kraja nepeda i ne znam sta da radim sa loptom. Ej 9 s do kraja imas 3 razlike i izgubis.
 6. Meni smeta tajming, niko nece da zna da se trejd uopste i desio I to sto nisi hteo Plamlija, Jokica iz Detroita
 7. Ako nema sanse, sto si mi rekao kako ne smes da mi das Beglija za Dramonda jer se plasis da ces da ispadnes. Inace da imas bolji skor dao bi ga.
 8. Dobro, sad ces da ispadnes, pa ces da igras S mene i Maksu u B liZi i sledece sezone.
 9. lol na tvoj post, al dobro takav si bio i u B ligi, to si ti i ne menjas se. Cak i da ga ne odmaraju stalno se povredjuje i odsustvuje.
×
×
 • Create New...