Jump to content

Zvezdinho

Član foruma
 • Content Count

  3,752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Zvezdinho last won the day on August 25

Zvezdinho had the most liked content!

Community Reputation

2,613 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koja je fora sa ovom jednom sisom Adesanje, svi ga sad nesto prozivaju da je to od stereoida.
 2. Let's go Heat, let's go Heat. Idemo Dankane da pokazes da si medju najboljim trojkasima u ligi ( neki su mi se smejali na pocetku sezone). Maticu , ako iz Heat-a krenu da sipaju trojke kao sto znaju ne mogu Fejkeri ni Silver nista da urade.
 3. Samo cu da kazem: I ain't gon' lie, LeBron, you's a baller But Jimmy Butler is your father Yeah, I'm talking 'bout that man, Jimmy Butler
 4. Tramp- Vesic ili neki SNS-ovac kad neki opozicionar dodje slucajno u emisiju pa ga ovaj.ovi stalno prekidaju, Bajden- Lutovac samo sa jos demencijom. Eto tako je to izgledalo ovo malo sto sam gledao.
 5. Otkud mi znamo kako je tekao razgovor sa Uefom i kako uopste moze da se veruje Terzi ili bilo cemu sto izadje iz kluba.
 6. Izgleda da smo morali da ispostujemo nase partnere koji pune dzepove zna se vec kome od prodaje oruzija. Zbog toga se niko iz kluba nije ni bunio.
 7. Sad idemo na ovaj deo. https://clutchpoints.com/nba-news-tim-donaghy-asserts-that-2002-kings-2006-mavs-should-have-rings-if-not-for-the-officiating/ Ima i film o tome.Posebno je analiziran deo gde liga gura neke ekipe, a nekad zeli vise utakmica u seriji zbog zarade.
 8. Željko Pantić: Dođite na stadion 323. Traktorista u Ferariju, Vazurin ruski rulet i Čovićev Drobnjak Za himnu ABA lige: Prijo moja kako cemo prijatelju lako cemo
×
×
 • Create New...