mr clutch Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 2 minutes ago, kriv i dužan said: Danas generalno slabiji šah nego što je to ranije bio slučaj (ono što sam ispratio), čestitke Jurgenu na pobjedi. Pa kada te nema ili ima nemam pojma ko je ko osim ovih sa originalnim nikom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 7 minutes ago, kriv i dužan said: Pratio sam, zaista je bilo svega Danas generalno slabiji šah nego što je to ranije bio slučaj (ono što sam ispratio), čestitke Jurgenu na pobjedi. Klasik šaha. Učiće se u školama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 minute ago, mr clutch said: Pa kada te nema ili ima nemam pojma ko je ko osim ovih sa originalnim nikom Da ja sudjelujem ne bi bilo fora, em što bih svaku izgubio, em što bih direktno utjecao na to tko je bolji/najbolji ako bi se nekome posrećilo da više puta igra sa mnom. Siguran sam da bih jedva 1000 ranking dobacio, možda malo preko. Zaista sam preloš, a još mi treba i dosta vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Meni jako zabavno beše iako je bilo previda. Bravo svim učesnicima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) pobedim cavanija i onda dve sledece partije ko da sam mate miso. mislim da je ukupno bilo 15 poteza za dva poraza. Edited February 5, 2022 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 3 minutes ago, kriv i dužan said: Da ja sudjelujem ne bi bilo fora, em što bih svaku izgubio, em što bih direktno utjecao na to tko je bolji/najbolji ako bi se nekome posrećilo da više puta igra sa mnom. Siguran sam da bih jedva 1000 ranking dobacio, možda malo preko. Zaista sam preloš, a još mi treba i dosta vremena. Sah se ici tako sto igras sa boljima od sebe. Trebao bi probati i ja ne mogu da udjem u foru sa brzim razmisljanjem i medju losijima sam, pa pokusavam 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 minute ago, gggggggg said: pobedim cavanija i onda dve sledece partije ko da sam mate miso. mislim da je ukupno bilo 15 poteza za dva poraza. Udarila ti slava u glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Just now, kriv i dužan said: Udarila ti slava u glavu nakon partije sam skinuo dres i klizao na kolenima. slavio sam autogol kavanija kao da sam osovjio svetsko. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Just now, mr clutch said: Sah se ici tako sto igras sa boljima od sebe. Trebao bi probati i ja ne mogu da udjem u foru sa brzim razmisljanjem i medju losijima sam, pa pokusavam 🙂 Sve 5, samo mislim da ipak moram doći na neku pristojniju razinu da bi imalo smisla moje sudjelovanje. Da barem imam neke šanse za pobjedu nekad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 I da sudija nije ranije prekinuo mec ko onaj na kupu Afrike imao bih dve pobede. 😡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 @Cavanihvala sto si igrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 minute ago, KfJ said: @Cavanihvala sto si igrao Jos i da sam nesto pokazao.. 🙂 Ti si isto trebao da dobijes, odlicna partija, cvrsto odigrano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) Ja cu vam se pridruziti u ovim turnirima, ako dostignem bar 1400 nivo. Ovo sta trenutno prikazujem je sprdnja. Ipak, upravo sam zavrsio jednu partiju, za koju mogu reci da sam malo ponosan. Pogotovo za 1250 sirotinju. 😄 https://lichess.org/yKh1kFyU/black#0 Sekvenca od 14. poteza. "Otrovni" pesak i sve sto sledi posle i vodi do mata. Edited February 5, 2022 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Hteo da igram sinoć ali beba pokvarila planove. Ispada da mi više odgovara preko nedelje jer me tad supruga više toleriše zbog posla, vikendom moram više da pomažem Ali gledah juče malo ono što se igralo prošle subote, finih partija ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 https://lichess.org/tournament/me3iH5TQ pass: vox92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 1 hour ago, freethrow said: https://lichess.org/tournament/me3iH5TQ pass: vox92 @Dracarys @gggggggg @mr clutch @deez nuts. @Cavani @Bluecuracao2 @dulematic @KfJ @der Gabelschwanz Teufel @Jurgen @krzna @diego @McLeod @stray_cat @greenenvy i ajde i @Neme (možda ne budu produžeci na prvenstvu Afrike 😁), mislim da sam pozvao sve koji se nisu izjasnili da ne mogu danas pa, premda nije još mnogo ostalo do početka, možda pomogne 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Ja ne verujem da ću stiči, ali da napravim ako neko hoće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Gledam nba u 21:30. A i vidim da se niko nije prijavio. Nije fora da sa frijem igram 5-ominutne partije cuku vremena. Upisao bi fri jedno 50 pobeda, a ja nijednu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 bicu ja topovsko meso, slab sam spor i van forme, a rejting mi je u slobodnom padu, cluch me dobija kako zeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Ja ću se priključiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 16 minutes ago, KfJ said: bicu ja topovsko meso, slab sam spor i van forme, a rejting mi je u slobodnom padu, cluch me dobija kako zeli. Onda te moram ispostovati. Igracu na lap topu sah, a na kompu gledati tekmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 ne mogu ni ja veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Nazalost, nista ni od mene veceras. 😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Mislim da je jednom tjedno realnija varijanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Natjerali ste me da se registriram, mogu li se priključiti ovom turniru (i odgovara li vam to) ili je prekasno? Ponavljam, teški sam amater plus spor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts