Jump to content

mr clutch

Član foruma
 • Content Count

  2,224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,462 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bio golman. Nije prelazio na protivnicku polovinu.
 2. Sto se mene tice Tony vs Nate mogu staviti kao main card na PPV. Zanimljivo je da imaju dosta slicnosti dobar bjj, ali ne znaju rusiti, ne mogu se KO, i meksikanko poreklo. Krljacina u najavi, ali cini mi se da je Nate manje propo i ima bolji box, tako da bi njemu dao prednost. Na istom kardu najtalentovaniji iz porodice Nurmagomedov, Usman. Izuzetno zanimljiv borac, mui thai background, ali svestran borac sa dobrim rvanjem i sambom (sto bi bilo sramota da nema). Voli da baca high kick. Odlican debit za Bellator pre mozda dva meseca gde je demontrirao svoju svestranost i zavrsio
 3. Seth Curry izrastao u ozbiljnog igrača. Ko bi rekao nakon njegovih uvodnih sezona. Užitak mi je za gledanje.
 4. Van Vleet rešio sagradi kuću ove sezone.
 5. VvD osetio nelagodnost u desnom kolenu posle tekme sa Atletikom. Ide na skener. 😠 Možda je Klop trebao da ga više odmara.
 6. Sportsurge za strimove Sabonis plodi nesrećnog Plumija.
 7. Jesi li ušao na fantazi preko app ili browser? Evo ušao sam preko app i piše mi status igrača u koloni opp. Ušao sam da proverim i tvoj tim. Svi ti danas igraju osim Doncica.
 8. Nzm moguće. Najpouzdaniji su sajtovi npr fantasy lab (možeš da ih zapratis na Twitter nalogu), cbs injury report.
 9. mr clutch

  SRBI u NBA

  Ja sve vreme mislio da je Bjelica kosarkas, a ne mma borac. Kragna Afflalu, KO Bronu, jebes McGregora koji ni starca ne moze da nokautira.
 10. U preseasonu sam najviše gledao Dubse od svih timova. Mada ostale gotovo da nisam ni gledao. Još tada sam znao da ću upasti u njihov vagon, jer se videle naznake za igru sa početka Kerrovog mandata, dobro kruženje lopte, off ball kretanja, extra dodavanja, nesebicnost, i mogućnost da se pogodi otvoren šut iz daljine. Verovatno bi igrali tako i prošle sezone, ali nisu imali igrače koji mogu da sve pobrojano sprovedu, jer su većina bila u down-u sa iq-om.
 11. Hard difenz, tranzisn ofenz Baksa. Radonja bi bio zadovoljan.
 12. Opaku centarsku liniju ima moj rival iz prvog kola Dubocica. Jokic, Adebayo, Ayton.
×
×
 • Create New...