Jump to content
Vox92.net Forum

mr clutch

Members
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

191 Excellent

About mr clutch

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mr clutch

  Liverpool FC

  Nepostojeći penal i pored Vara. Izgleda da je Napoli najpovoljniji matchup za Redse. Idemo dalje.
 2. Dodjemo prvi. Jedini smo tim iz tog trougla koji je tukao Amere.
 3. mr clutch

  Fantasy 19/20

  Treba da ti maksimalno 10min nedeljno. Samo da izvrsis izmene između kola. Trebalo bi da možeš nekoliko kola u napred da podesi sastav. Imaš i fantazi aplikaciju za telefon da ti olakša muke. Zar je moguće da nemaš toliko vremena? 😋
 4. Sale je bio loš danas. Ali nije kriv za bezmudost Belog, Gudure i u nekim navratima Micica. Danas Sale nije trebao da eksperimente sa petorkama. To se radi protiv Filipina, Angole i sličnih. Takođe bi trebao da protiv Spanaca i timova takvog kvaliteta počinje sa najjacom petorkom. Jović, BB, Lučić, Beli, Jokic bi trebali da budu startnih 5. Mogao je videti kako je Meloun pogrešio sa Jokicem kada ga je gurao na 4. Mogao bi Jokic da odigra kratku sekvencu u tandemu sa Milutinovim, ali na duže staze je to nedelotvorno, jer nam napad gubi flou sa dva centra u 5. Poraz nije toliko loš, ali ako izvučemo pouke. Nadam se da će Sale sve postaviti na svoje mesto pred eliminacione tekme.
 5. Samo ona dva ludaka sa fight channela su bila ubeđena da Dustin dobija ovu borbu.
 6. Connorov takedown defence mnogo bolji nego Dustinov. Imao je jedan udarac kojim je uzdrmao Khabiba i dobar pokušaj giljotine dok je bio na leđima, ali posle njega se izduvao ko balon i ko da je klonuo duhom, pa ga Khabib nedugo zatim završio.
 7. Jeste Felder bio ubedljiv u 3. Ali imao je Edson u rušenje u istoj. Moglo je takođe biti 28 28.
 8. Neverovatno je i da Barboza i da Felder uzmu 30-27. Mislim da je Edson pokraden. A sada ono pravo.
 9. Treba Khabib da pocisti diviziju da bi došao u konkurenciju za GOAT status. Dust, Toni, Gacke, možda Max i Brajan ako budu išli više. Plus revanš Toni, Konor, Al. Možda i Li ako se bude vraćao u laku. Ima impresivan skor, ali takođe ima i dosta jakih boraca sa kojima se nije borio Neka veže 4 ili 5 pobeda na nekim od tih boraca i onda će ući u razmatranje. Pobeda nad Tonijem je must, ako želi goat status.
×
×
 • Create New...