Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/04/2024 in all areas

  1. 42 points
  2. Dileje su Kalinu prozivali zbog Kosova, a veleizdajnika koji je predao to isto Kosovo ne smeju da spomenu. Velike patriote!
    25 points
  3. Sve razumem, al da je Uini budan u ovo doba...
    20 points
  4. Igrač TT je kao lutka, teško da može bolje za one koji ga dovode. Nije igrao skoro godinicu, bio povređen, bez ugovora - znači da je voljan da mu se uđe u pare iz ugovora po sistemu malo tebi, malo meni, jer je u njegovim godinama bolje išta nego ništa. Menadžer mu je neko kome treba izaći u susret čak i ako se fizičko stanje igrača graniči sa malo upotrebljivim. Ima ime, da zaliči na to da je cimanje oko njega šatro vredno pažnje , igrao u Realu... Bre... Dok se opasulji i dok shvati da u ovakvoj Zvezdi na poziciji četiri može da igra i bez nogu, kao onaj vitez u Monti Pajtonu i svetom gralu, ode baba sa kolačima. Kasno za EL, neće ga biti u KRK, a za Aba ligu će ga nategnuti valjda da može da odigra oko pet do deset minuta, a da mu srce ne iskoči kroz nos. Na kakvom su navijači Zvezde ringišpilu kad godinama puše sve ovo, majko draga.
    16 points
  5. U ovom delu sezone imamo opciju ili da masno (pre)platimo nekoga ko se dokazao iz manjih klubova uz obestecenje ili da se kockamo sa rekovalescentima ili G ligasima. Nisu se ni drugi euroligasi previse usrecili sa doselekcijama. Eto ga Sumner u Zalgirisu se raspada iako ima solidnu reputaciju, agent Smit u Partizanu se seta od kraja klupe do tribina, Sabaz u Milanu nastavlja gde je stao kod nas, itd. Imamo i igrace poput Cabokla, Dauma i Oturua koji su odlicno poceli ali su procitani i bolje skautirani pa su i oni pali u formi sto i rezultati njihovih klubova pokazuju. Hocu da kazem ne treba previse traziti dlaku u jajatu i ocekivati gamechangera ili jos gore kriviti Sferopulosa, najveca steta je napravljena jos letos.
    15 points
  6. e da, bjelica bi pokrio pf iza talentovanog davidovca, koji je tek otkrio fuziju marlbora i viskija
    13 points
  7. Previse se pljuje po Sferopulosu, covek izvlaci maksimum iz rostera. To sto se ocekuje da isamara Covica pre utakmice, bira mladog igraca koji je dostupan u februaru i koji ce odmah da doprinese u borbi za trofeje pa nakon toga ostane jos tri godine je druga prica.
    13 points
  8. nisam siguran da bi osim teokratije i hange, koji su i dalje dovoljno dobri, neko od igraca iz rostera bio bolji pre 10 godina nego sada. ali bi bilo zabavno videti minute za yaga i smarta sa 14 godina, odnosno, topica sa 8-9.
    12 points
  9. Obaveštenje u vezi sa Cooper-ovim trajnim banom Najviše postova se svelo na pitanje šta je to bilo konkretno pa da je ovaj put Cooper zaslužio trajni. Problem sa čitavim njegovim opusom je to što niko od moderatora, ni pre, a ni sada, nije ni čekao kap koja će preliti čašu, bili smo svesni njegove igre i mi i on. U nekoliko navrata smo i napisali da je usavršio tu igru na granici (ne)dozvoljenog. Sve to je moglo jedino da prekipi. Imate prava, postovi koje je taj dan pisao su prilično bezazleni, ali opet, prilično tata nastrojeni. @Kooineeperk ih je fino obradio. Ne moram da ih citiram, nisu brisani, možete da ih nađete kod njega na profilu. Kao što je napisano, samo je odlagano neizbežno. Moglo je ovo da se desi kad je dobio 10. ban, a moglo je da sačeka i 40. I nikada se taj “grdni” post ne bi pojavio, pametan je to bio forumaš. Ne razumemo postove pojedin(a)ca da zavise od milosti moderacije i da možemo da nekog trajno banujemo kad nam se ćefne. Opstanak forumaša na ovom forumu jedino i isključivo zavisi od pisanja samih forumaša. 20+ prekršaja (banova, upozorenja), X privatnih prepiski, X opomena pred trajni, XY izbrisanih postova i gledanja kroz prste, X dizanje tenzija nakon odrađenog bana, pa onda i korišćenje klon naloga da se objasni sa moderacijom dok je u banovini nije “kad nam se ćefne”. Kao što vidimo da pojedinci nisu znali zbog čega je npr. Tito trajno banovan, a sve je bilo javno, tek ne znate ni mnoge druge stvari. Pogotovo kada su to u pitanju obrisani postovi, privatne prepiske i sl. Jednostavno, možda je to u neku ruku loše, ali moderatori drugačijim očima gledaju na sve vas. Nije da nikad nismo promenili odluku. Desilo se to sa @DameTime, a takođe i sa @Pacino kada je i pored kloniranja ostavljen na forumu. Da ne pominjemo da npr. za sve vreme dok je koristio taj profil nije napravio ni najmanji problem, za šta, verujemo, od Coopera ne bismo dobili. Rešeni smo da ostanemo pri odluci. Drugo je pitanje da li ima smisla bilo koga banovati trajno, ali ovako mislimo da je Cooper apsolutno to zaslužio. Još jednom se izvinjavamo na čekanju na ovih par ispisanih linija, ali iza njih stoje i neke diskusije i razmišljanje o samoj odluci. Na kraju krajeva, svi mi imamo i privatne živote, želeli bismo da uživamo u duplim kolima EL, pa na kraju krajeva i da napišemo koji post, a da to ne bude na temama za žalbe i obaveštenja. A opet treba uskladiti vreme sve trojice i odrađivati tekuće report-ove.
    11 points
  10. Nije Tompkins toliko mator igrac, samo godinu dana je stariji od Nedovica, a mladji od Hange, tri godine mladji od Tea, isto godiste kao Majk Dzejms ili Naneli koji igraju u zivotnoj formi... Ako nije u bas katastrofalnom fizickom stanju (sto ce, valjda, podrobno proveriti na pregledima), imace dovoljno vremena da uhvati ritam do kljucnih bitaka u aba. Kapiram da su primarne opcije propale i da je procena da ce on u maju kao iskusan igrac biti korisniji od neke random macke u dzaku iz g lige, a instant doprinos nam ne treba jer smo prezaljeni u el. Ima to nekog smisla, ali me plasi da je Trej posle povreda mnogo usporio i samim tim postao cista strec petica, da ne moze ni lasom braniti preuzimanja i cetvorke koje se ne zovu Luka Mitrovic... Da je bilo pameti, potpisali bi ga pre mesec, dva, tri na 2 nedelje (kao Zalgiris Holinsa) i proverili u kakvom je stanju i sta moze. Ovako je high-risk, ali situacija je daj sta das. Svakako smisleniji potpis od 1 Gilespija. Naravno, sve ovo pod uslovom da nas Prlina i Stef Lazarevic nisu bas jako istrolovali.
    11 points
  11. Ne verujem da je Jago nešto drastično porastao od tada.
    10 points
  12. Ne znam šta je sporno oko Gileta. Pa i rečeno je da dolazi umjesto Kuzmića, znači na poziciju iza koša.
    10 points
  13. Mi kada bi imali vremeplov i vratili se cirka 10 godina unazad sa ovom ekipom lagano bi osvojili Euroligu.
    9 points
  14. Svaki normalan klub ima skauting službu gde je svako zadužen za određenu zemlju za praćenje košarkaša. Biraju se zemlje gde je veliko tržište i gde ima najviše kvaliteta( NBA, G liga, Španija, Turska, Italija, Nemačka, Francuska, VTB liga, pa i Kina i Australija). Skaut proceni i da mišljenje a na treneru je da odabere koji profil mu najviše odgovara načinu igre koji preferira. Sve navedeno mi nemamo. Dozet dovodi igrače tako što mu menadzeri šalju spiskove slobodnih igrača ili onih koji će uskoro biti slobodni. On sve spiskove osim onih bivših kvalitetnih EL igrača odmah baca u kantu. Zato se dovode ispušene muštikle sa istorijom povreda a ne mladi i perspektivni. Jedan Olimpijakos odmah dovede zamenu jer ima sistem i već gotov spisak svih igrača koji odmah mogu da dovedu kada im zatreba. Tako je i Milan Tomić dolaskom u Zvezdu sa tog spiska skinuo odmah Berona i Fajea i doveo u Zvezdu. A ta priča kako nas odbijaju igrače ne pije vodu. Priča za malu decu. Ekipa smo koja igra EL i dajemo dobre pare. Dva kriterijuma koji igrači najviše jure. Ne odbijaju nas igrači nego ih mi zovemo kao što smo i Pablo Lasa zvali. Slažem se ja da je Trej prototip koji nam treba. Ali igrač koji nije igrao 10 meseci se dovodi za završnicu svih takmičenja i borbu za trofeje. Pa on će u optimalnoj formi tek biti na početku sledeće sezone.
    8 points
  15. vikend je, dremnuo sam posle rucka
    8 points
  16. 5 dana. Navodjenje random imena igraca i sastavljanje tima za sledecu sezonu, dok jos ni kup nije prosao.
    7 points
  17. Marka Simonovića je za poziciju 4 mogao da uzme samo neko poput Nebojše Čovića.
    7 points
  18. Pa to uglavnom tako biva sa tim polovnjacima koje dovodis usred sezone. To opet ne mora da znaci da on nije sposoban da odigra znacajnu ulogu u intervalima od po par minuta, gde ce igrati naustrb naseg miljenika Dejana. Za Treja bar znas da nece da mu se stegne ruka na sutu, on ce svoje da igra onoliko koliko moze, u startu ce na svezinu doneti i vise od toga. Tako je bilo onomad sa Riversom, kojeg smo doveli nakon pauze i operacije suterske ruke. Dosao je brat sav zaobljen, vola nije mogao da ubode, igrao je van pozicije ali nam je i takav znacio i doneo dosta. Na kraju smo i mi njega vratili na mapu pa ga je Cavi pokupio i odveo u Zenit. Slicna je prica i sa Pefijem. Govorio je Lukman da je onomad porucio Radonji da je Pefiju, u trenutku dolaska kod nas, potrebno 10 meseci da udje u optimalnu formu. To nas naravno nije sprecavalo da ga usled kratke rotacije przimo od prve utakmice, a on nam je poslovicno donosio (i odnosio) svojim prisustvom. Na kraju, rekao bih, ipak smo vise profitirali nego izgubili sa njim te sezone, pocevsi od samog kupa pa nadalje. Takodje, poslednje sto Grku sada treba je neki debitant u EL koji nece znati gde je levo prvih mesec dana. Retki su oni koji svojim priustvom momentalno dizu ekipu za koju igraju, a da im je pritom sefte u EL. Kazem, takvih je malo, a i ako ih ima, sigurno necemo mi da ih ubodemo. Promenili smo malo energiju sa Smartom i Giletom, koji su svezi i energicni, bez mnogo iskustva, jos vise bi ta energija dosla do izrazaja da se Top nije povredio. Sada (poslednja 3 meseca), u ovom tuznom izboru koji verovatno imamo, deluje da bi bolji fit bio neki prekaljenko koji prepoznaje situacije na terenu u sekundi, kakav je Trej. Da je idealno, nije ni najmanje. Da ce se Trej obrukati - nece sigurno. Ukoliko samo moze da trci on ce izgurati Davidovca iz petorke posle 2 treninga.
    7 points
  19. TT i Bolomboy u reketu, eto cvrstine. U napadu cemo imati sirine jer TT je itekako dobar suter spolja. Bice zanimljivo.
    7 points
  20. O cemu pricamo? Pa na ovom forumu koji je mozda i najbolji i najsvesniji u celoj stradiji, o onim sisacima budzeta i sns projektima Zvezdi i Partizanu, ozbiljni ljudi, a mnogi i satro ljuti protivnici rezima ispisase hiljade stranica - da li ce Vucic da im udeli jos koji milion za cetvorku ili pleja, a o nesrecnom Curuviji, nekoliko uzdrzanih postova... Razvalise drzavu ali ljudima bitno da uzmu ABA ligu i ne smrde im u tom slucaju smradikalske pare - samo da budu makar tu uspesniji od komsija, rodjaka... Tuzna drzava smesnog i zalutalog naroda... Banujte slobodno, i onako mi je vec odavno muka da gledam blamiranja na sve strane, pa cak i ovde na ovom forumu za koji mislim da je drugaciji, ali definitivno ne dovoljno da bi mi bilo preterano stalo da budem deo njega. PS. Jebem ti slova bas, stavljeno je na difoult i opet ovako ispadne - definitivno me ovaj forum ne voli...
    7 points
  21. To smo vec imali priliku da gledamo. Luki puno srce kad god se sretnu.
    7 points
  22. Juce je bio Dejov rodjendan. I pored svih titula i lepih uspomena, prva pomisao na njegove ere mi je onih mesec i po kada smo bili ekipa sa najboljom formom u Evropi i dobijali redom EL ajkule. To je bio i bice Dejov trenerski vrhunac, a uostalom, i vrhunac naseg KK u covicevskoj eri. Godinu pre se otislo medju osam ( igrala se npr i prosle godine na mahove sexy kosarka u EL za vreme Dusko effecta ), sto jeste bolji plasman, ali onakva ratnicka kosarka sa prilicno skromnim i najjeftinijim rosterom u EL mi je gradacijski ipak ispred.
    7 points
  23. Nije bilo nikakvog utišavanja, spontano je iz hale krenulo vrati se u Zvezdu Kalina, nakon što je to skandiranje samo od sebe utihnulo/završeno sa šipke je kasnije krenulo Kosovo je srce Srbije uz neki govor od 30tak sekundi koji nisam mogao da razumem jer sam bio na drugom kraju hale od navijačkog kopa. Ne treba praviti famu i dramu gde je nema, ako je Kalinić mogao da odigra kod nas povratničku sezonu verujem da je uz blage kompromise svih strana ta priča ispeglana. I da ponovo dođe što je malo realno verujem da ne bi bilo problema kao što nije ni prošli put, prosto je ta priča arhivirana.
    6 points
  24. Po doselekciji tokom sezone se moze zakljuciti kakve su nam finansijske mogucnosti. Ocigledno da je slavina zavrnuta nakon loseg starta sezone i raspada najplacenijeg igraca tima. Topic, Smart i Gilespi mislim da ne kostaju ni pola koliko smo Nejpiru trebali dati za celu sezonu. Tako da opcije na 4 su nam ili neki anonimus iz nba razvojne lige ili prekaljeni EL igrac koji je bez ugovora zbog povrede ili nekog drugog razloga. Ja bih uvek pre birao prvu opciju i nekoga ko je zeljan kosarke i ima motivaciju da se probije. Druge opcije u najvecem broju slucaja nemaju veliku motivaciju i bitno im je samo da uzmu jos koju kintu pred kraj karijere. Mada opet kazem, TT-a treba gledati kao pojacanje za plej of Aba lige, tako da ce on imati 2-3 meseca da malo uhvati ritam i takmicarsku formu.
    6 points
  25. Pozdrav moderaciji. Ja sam tek sinoc shvatio oko cega bese 30odnevni ban. Bukvalno nisam imao predstavu sta bese u pitanju, jer sam tog dana/veceri bio preozbiljno pijan/drogiran, pa nije bilo teorije da se setim nepotrebnog bezobrazluka. Pokusao sam da dodjem do odgovara nekolicinu puta podsredstvom zeninog telefona, ali podforum bese konstantno zatvoren za neregistrovane clanove. Elem, izvinjavam se svima, pre svega simpatizerima/navijacima Partizana i smatram da je ban bio na mestu. Cini mi se da je moglo i krace, al’ ok, jbg, to je vec periferno pitanje. Zivi bili i ne zamerite.
    6 points
  26. Da na čitanje komentara sa ovog topika dodam i čitanje komentara redditora - upravo ono što mi je u životu potrebno. 🥲
    6 points
  27. Realno da igramo ispred zgrade i ono kapiteni biraju igrače, Gile bi ostao poslednji.. Jedino da idemo da se bijemo u drugi kraj..
    6 points
  28. svaka cast kako ste ovo uspeli da dobijete kada su samo og, grimes, randle i mitch lob out.
    6 points
  29. 6 points
  30. Bez želje da provociram ili pametujem, ali ako navijači KKP vide izvođenje bočnog ili čeonog auta kao glavni razlog zbog čega se gube mečevi, onda stvarno... ne znam šta da kažem, osim blago vama ako je to istina. Podaci da je KKP poslednji u EL po timskim asistencijama i poslednji po ukupnom skoku, odnosno 16. od 18 klubova po defanzivnom rejtingu verovatno sami za sebe govore šta su pravi problemi ovog tima. Ti problemi nisu situacioni, niti su produkt umora ili gubitka koncentracije, već sistemski, tj. posledica selekcije igrača i načina na koji se ti igrači vode. Ono na šta se očigleno išlo i prošle, a i ove sezone, a to je formiranje ofanzivno potentnog rostera sa dosta pojedinaca koji su sposobni da rešavaju u ISO situacijama, očigledno ne daje željeni rezultat. Delom i zbog toga što KKP ne spada u lidere kada je broj poseda u pitanju (13. u EL sa 71.1 poseda po meču, 14. po PACE-u). Logično je da jedna od najlošijih odbrana lige ne može da ima tranzicionu igru na visokom nivou. Takođe, najlošiji ofanzivni skok u EL ne daje ni mnogo šansi za poentiranje iz drugog ili trećeg napada. Zbog svega ovoga na ekipu je stavljen preveliki teret napada na postavljenu odbranu, a to je izuzetno teško uspešno rešavati iz meča u meč tokom napornog takmičenja kakvo je Evroliga. Treći ofanzivni rejting, te prvo mesto u EL po true shootingu su dobre stvari, ali one samo delimično ublažavaju prethodno navedenu timsku statistiku, te ostavljaju Partizan tu negde oko sredine tabele kroz celu sezonu. Da li se to može promeniti do kraja sezone je ključno pitanje. Lično smatram da KKP može bar do 9. ili 10. mesta, jer ima koncentraciju kvaliteta na parketu i na klupi. Ubrzavanje igre i težnja ka utakmici na mnogo poseda, više laganih poena iz tranzicione igre i pametniji menadžment minutaže igrača su neke stvari gde postoji prostor za napredak.
    6 points
  31. Samo da ti izreklamiram post, ako je nekom promakao.
    5 points
  32. Dileje mogu da mi ga poduvaju - ja cu da pevam sta ja hocu, kao i sto necu da pevam neke njihove gluposti koje nemaju nikakve veze sa klubom, pocevsi od Kosovskog ciklusa pa preko vredjanja bilo koje licnosti i/ili kluba. Trenutno mi padaju samo dve licnosti protiv kojih bi skandirao, pa makar to bilo i uz rec "pederu".
    5 points
  33. Ja sam spomenuo da imamo sistemski problem sa ubacivanjem lopte u igru i dalje imam to mišljenje. Nije to naravno stvar koja menja sezonu ali pravi problem i kako smo videli može da utiče na rezultat u jednoj bitnoj utakmici. Prvi put mi je zapalo za oko pre nekoliko utakmica, mislim da smo igrali u Areni i od tada obraćam pažnju na to više nego što je normalno i iskreno nervira me. Više puta smo bili blitu gubitka lopte ili na ivici pet sekundi, a u Bolonji je taj problem samo postao vidljiv. Sve situacije su problem, i izvođenje ispod našeg koša, i ispod njihovog, i sa strane. Za sve slučajeve je zajedničko da mali broj igrača ima zadatak a primi loptu. Uglavnom ne pravimo blokove ili su prilično daleko od mesta gde treba da se primi lopta tako da se sve uglavnom svodi na to da naš igrač treba da se sam odvoji od odbrambenog i otkrije se ili pritrči da primi loptu. Kad izvodimo ispod našeg koša, obično jedan ili dvojica je primaju dok su druga dvojica daleko u polju protivnika, pa kad se dogodi da nema slobodnog igrača nastaje panika. Kad se izvodi u njihovom polju često se desi da je samo jedan igrač ciljan da primi loptu i do ludila se ide na njega dok ostali stoje i gledaju, jer su već postavljeni za nastavak akcije. Kretnje i saradnja su uglavnom nikakvi pa se dešava da upadnemo u problem. SItuacije da se naprave uzastopni blokovi pa da neko odmah ostane sam u izglednoj poziciji da završi su naučna fantastika. Kao što rekoh, to nije krucijalna stvar, ali unosi se nervoza, dodatno se troši snaga i stalna je pretnja gubitka lopte. Dalje, mislim da postoji značajna veza između nekonstantnosti nosilaca i naše ovogodišnje iso igre. Iako smo prošle sezone imalo nominalno mali broj asistencija, pisalo se dosta o tome kako se puno radi )blokovi plus kretnje) da bi igrač došao u poziciju da sam završi koristeći prednosti u igri 1na1. Ove sezone imam utisak da naši glavni košgeteri uglavnom izmišljaju poene, često se ide na dva odbrambena igrača ili se šutira iz iznuđenih pozicija ili na kraju napada. To posledično vodi znatno većoj potrošnji naše spoljne linije kao i lošijem procentu za tri u ovom delu sezone (popravilo se malo na ova dva gostovanja, ali džabe). Dakle, mislim da je način igre veći uzrok potrošnje nosilaca nego njihova minutaža ili broj utakmica (iako, naravno, i to ima uticaj). U EL, mi nakon skora 9-6 imamo 3-7 u poslednjih deset mečeva. U tom periodu smo na deobi 14-17. mesta, jedino je Alba lošija. To je dovoljno da pokaže u kolikoj smo krizi. Lično, ne mogu da kažem da očekujem ili se nadam nekoj seriji kao prošle sezone, nadam se nekom smislu. Kad već sve merimo u odnosu na lane, tad je ključno bilo to da je sve leglo, nekako se znalo i ko počinje, i ko kad ulazi i šta igra, i kako igra, kako se kreće, jednostavno, šta radi na terenu. To su znali i protivnici, ali je mašina dobro funkcionisala pa im to saznanje nije puno pomagalo. Sada smo poprilično raštimovani i koliko god se hrabrili da vidimo pomak i neke odlične segmente, činjenica da gledamo u pasulj ko će kako izgledati na terenu (i ko će se pojaviti kad na istom) govori u prilog tome da smo daleko od neke dobre igre i da izgledamo kao tim koji ima neke pretenzije. Daleko je sve od gotovog. Nismo u dobroj poziciji ali ima vremena za trening, kad smo već konačno kompletni, kao i vremena da se uhvati priključak i ostvari kakav-takav rezultat. Ali, za početak, ja bih da uhvatim neki smisao, kao što rekoh iznad. Rezultat tad dođe sam.
    5 points
  34. Koliko sam ga ja gledao, dečko može da bude u najboljem slučaj solidan ABAligaš i to sa dna ekipe. A očevo ogledalo ne bi izdržao ni neko ko ima košarkaško znanje i fizičke predispozicije mladog Šona Kempa, a kamoli ovog malog.
    5 points
  35. Jebi ga u ovom trenutku niko nece da pusti vaznog igraca bez masnog obestecenja. Februar je, sad ce nacionalni kupovi, kontinentalna takmicenja se privode kraju, ide najbitniji deo sezone. Sve ce nas neko da ceka da se smislimo 3 meseca pred kraj sezone, pa da pazarimo ove sto imaju odlicnu godinu i nose manje klubove ka nekom rezultatu. Trebalo je o tome misliti ranije, ako ne, onda je ta nesposobnost morala da se kompenzuje ulaganjem, pa da se u ovom trenutku ne pita koliko sta kosta. Ovako, sve mi deluje da se snebivamo ko seoska mlada, apetiti nam veliki ali ne bismo da skupo prodjemo - definicija prostackog mentaliteta. Koncepcijski, Trej je prototip igraca kakav nam je potreban. Nece mu trebati dugo da pokapira sve, zna u koje takmicenje dolazi. Karijerno na preko 40% za 3, meka ruka, moze da resi i sa niskog posta. Ostaje pitanje volje za cimanjem u odbrani i na skoku. Na sve to jos jedan sampion i Hangin saborac iz Madrida. Druga stvar je sto smo mogli da ga dovedemo i u oktobru, ili oko Nove godine.
    5 points
  36. Do juče 90% postova vezanih za poziciju 4 je bilo ovog tipa: "Bilo ko je bolje nego sada". Sada kada se pominje Tompkins digla se kuka i motika, a niko ovde ne zna ništa o njegovom zdravstvenom stanju i igračkim mogućnostima.
    5 points
  37. Pretpostavljam da je ovo pojacanje za plej of Aba lige, kao sto je bio KC Rivers nekada. Od Davidovca tesko da moze losije tako da verujem da ce se ipak osetiti neki napredak.
    5 points
  38. Ja bih sve dao da imam priliku da na poluvremenu šutiram sa pola terena pa ako pogodim da mi umesto 100 000 dozvole da nekoliko dana samo ćutim i budem tu oko Dozeta i da vidim kako oni dolaze do igrača.
    5 points
  39. Od sreće moram zapevati: Hej, hej, hej, danas sam okej, dolazi Tompkins Trej
    5 points
  40. Ako Gilespi ispadne iz rotacije kao Šveđani sa pijanog broda, da moraju čakljama da ga skupljaju tamo iza reklama, to će biti valjda prvi put da zdrav igrač, koji je doveden na polovini sezone da pojača tim (bez obzira da li je istina da je plaćeno obeštećenje ili nije), ispadne iz 12 posle mesec dana. Pa jel su ga dovodili za masnu lovudžu, a ne za pare iz monopola, da bi u farmerkama igrao na poziciji ledenog čike u nekom ćošku?! Majke im ga lopovske uz Kalemegdan...
    5 points
  41. Rekose da nece da dovode tek tako samo da bi doveli nekog. Da se ide na procenu, izanalizira sve... i doveli trojicu. Jednog antikosarkasa, drugog pogubljenog i treceg koji je vec i zaboravio kosarkaska pravila.
    5 points
  42. Odmah da se ogradim, ovo iz mog ugla, života ovde. Smatram da jeste drugačije ako je iz ugla nekoga ko živi na Balkanu ili Evropi. Ovde smo mnogo mobilniji, ne pada nam teško da se selimo. … Zavisi od toga gde neko živi, veličina kuće, stana, ali jedna od grešaka koju mnogi čine je neplaniranje ili ti nedovoljno planiranje za taj period života. Moraju se doneti odluke blagovremeno, ukoliko imate kuću na sprat, razmišljati šta ako ne mogu da se penjem u starosti, a spavaća soba gore. Ili ako imate baštu, zahteva održavanje. Ok, to može da se plati kao i čišćenje stana, kuće, ali kako ste nemoćniji, ne možete možda ni da uživate u tome puno, pa treba izvagati. Srediti papirologiju, testament, ovlašćenja. Npr. kad sam vadila vozačku, jedno od pitanja je da li želite da budete donor, tako ako poginem, nek neko ima koristi. Na žalost, sve sam, samo da nikom ne daju moje oči, neće se usrećiti. 😑. Razgovarati sa partnerom, decom o tome kakva su vaša očekivanja, da ne ostavite njima teret da ne znaju šta će, kako ċe. Meni su to sve najnormalnije teme za razgovor. Sad sam neke bacila u depresiju, možda, ali sam ozbiljna. Zato, složila bih se sa Divom i Helenom, čini mi se, za ostavine, kuće, to, pa kad deca nisu mala, imaju svoj put, svoj ukus. Ne bih da ih optereċujem obavezom. Gledam već sada kako da što manje imam (govorim o pokućstvu, stvarima), da što više vidim, uživam.
    5 points
  43. Sklon povredama Nije igrao godinu dana To je taj profil
    5 points
  44. Slanjem kupera u zasluzenu penziju forum je 35% kvalitetniji. Jeste da je to trebalo uraditi davnih dana ali bolje ikad neko nikad.
    4 points
  45. Meni je na prvu pao mrak na oci i sve sam isto pomislio kao i vecina kriticara ovde. Medjutim kad mi se malo sleglo palo mi je na pamet da mozda ovo i nije lose jer el smo rezultatski zavrsili i ostala je jos Aba i mozda nije lose probati do kraja sezone igraca koji je imao kvalitet i mozda ako se pokaze da je povreda iza njega i da ima jos baruta u njemu dobijemo dobrog igraca za sledecu sezonu. Sve sam vise misljenja da vec sad se sve vise razmislja o sledecoj sezonu sto potvrdjuje produzetak Bolomboja, opcija za Smarta, mozda produzetak Rokasa... Takodje misljenja sam da se probao naci instant kvalitet dok smo bili u igri u el i da nismo uspeli da li zbog nesposobnosti ili tanke ponude ostaje za nagadjanje i zbog toga se odlucilo sa se proba sa Trejem koji sigurno ne kosta puno a mogao bi biti extra pogodak. Usustini nista ne gubimo, klasicno LOW RISK,HIGH REWARD!
    4 points
  46. Slazem se da nije trebao da se ceka Februar, mozda smo cekali nekog iz USA nemam pojma, sada je sve to proslo vreme i nema nazad... Ako je on ili niko ja sam za njega, iskusni sampionski igrac.
    4 points
  47. Cooper - trajno Iako ne mislim da treba neko preterano obrazloženje, ajde - maltene ceo opus mu se sveo na bacanje udica i provociranje, uz poneku dobru foru. Praktično je izgubio smisao postojanja na ovom forumu onog trenutka kada je ukinuta Tata tema, a prethodnih nekoliko banova je bilo samo odlaganje neizbežnog. Broj banova je bio dvocifren, a nakon skoro svakog je sledilo i pravljenje "situacija" sa moderacijom.
    4 points
×
×
  • Create New...