Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/25/2024 in all areas

  1. Ne možeš da ne gotiviš ovaj Majami. Koliko su sistematično žilavi, Spo genije. Nikolica raste k'o iz vode.
    19 points
  2. Nema šta, biće Jović ozbiljno pojačanje za KKCZ sledeće sezone
    17 points
  3. Spo bi trpo ove zelene jadnike taman da mu ja igram prvog pleja
    9 points
  4. Prvi ozbiljan upset u ovom plej ofu. Ono prosipanje očajnih Bucksa od sinoć ne računam. Herro konačno racionalan i pametan, bez forsiranja šuta uz čak 14 asistencija, Caleb podsjetio na sebe iz lanjskog finala Istoka, Bam potpuno iznenadio, posebno u završnici, svojim ofanzivnim učinkom, Jovke, Jaquez i Highsmit takođe s ozbiljnim doprinosom. Zbirno 23 trojke što je timski rekord u plej ofu. I dalje je Heat s malim šansama, ali i ovako oslabljeni su dokazali da su ozbiljan tim. Boston ne bih komentarisao.
    9 points
  5. Opušteno. Drugari sa slike ulaze na teren da Preverovim stihovima provociraju Grobare. Ovaj što mi mislimo da uzima šlajmaru zapravo kontrira Jesenjinom. Ovaj što deluje da ispušta majmunske krike zapravo izvlači visoke tonove u Odi radosti. Gospodin levo pokazuje kako se vodi lopta i provocira Pantera. Sve kulturno, bez brige.
    8 points
  6. roll the dice gif
    7 points
  7. Glavna defanzivna boljka Bostona je sto ni Zinger ni Horford nisu u stanju braniti pick ni na koji drugi nacin sem dubokog dropa. Svaki pismen trener ce to iskoristiti i generisati ogroman broj otvorenih trica. Tillman bi tu trebao pomoci, pokretljiviji je od obojice. Heat je bez Butlera i Roziera ipak suvise limitiran talentom da taj problem zelenih iskoristi no to ce im u PO kad tad doci na naplatu. To plus redovno glavinjanje 1 na 5 u napadu.
    7 points
  8. Kakva carina od lika🤣🤣🤣
    7 points
  9. Sjajan Jovic veceras zaista. Nisam ocekivao da moze ovakvu odbranu da igra u playoffu vec sad. Bukvalno radi sve sto treba na obe strane, nije nijednom ispao u rotaciji i pravi ozbiljne probleme Porzingisu.
    7 points
  10. Stamenić ima kvalitet u određenim postavkama igre, dobar je u presingu na protivnika, ima ga na skoku pa ako uspe i da se tehnički nadogradi može da bude ful igrač, nikako ga ne bi otpisivao a pokazalo se juče da on i Hvang odlično sarađuju a i Zvezda igra dosta brže bez Kange. Potreban je taj extra igrač na sredini koji ima završni pas a nije operisan od ostalih segmenata modernog fudbala( nije lelemud).
    6 points
  11. Jovic je suvo zlato.
    6 points
  12. Klub suspendovao Soneta na 72h. Ok, onda nismo Sns klub.
    5 points
  13. Ово за Шонета и вожњу у пијаном стању и приде покушај бекства од полиције је стварно страшно. Неодговорно, безобразно, непедагошки, несавесно, бахато... Одрастао човек који себи дозвољава овакве ствари. Само се још једном потврђује да главни узрок већине проблема долази што поједини мисле да су вреднији, важнији и бољи од других и да им самим тим више припада, да имају више права и да опште норме, правила и закони за њих не треба да важе.
    5 points
  14. resava to SNS bez problema sone je verovatno bio previse pijan da ih odmah pozove da ovo i ne stigne u novine
    5 points
  15. Best I can offer is Trae Young
    5 points
  16. Za Stamenica se zaboravlja da ima 22 godine. Takav je tip igraca da ima mnogo prostora za napredak, ali je za tako nesto potrebno i mnogo rada. Pitanje je da li je on spreman na to, a i koliko su treneri spremni da ga trpe i rade sa njim. On nije profil veznjaka poput Bakule ili Mijailovica koji isti fudbal igraju i sa 20 i sa 30 godina i koji su ograniceni fudbaleri. Ovaj decko ume fudbala, posle dosta godina smo konacno dobili zadnjeg veznog koji nije operisan od igre u napadu. Ima tu i ubacivanja iza ledja i dodavanja i sasvim solidne igre u polju. To sve vremenom moze da bude bolje ako mu bude raslo samopouzdanje i iskustvo. Sto kaze Perkos2, ako dovedemo Matica ili Grujica na tu poziciju necu se buniti, ali daleko je Stamenic od nekog problema, pogotovo uzimajuci u obzir godine i potencijal za prodaju. Promasaji koji je imao u derbijima su naravno neprihvatljivi, ali to je odlika citave ekipe na nivou cele sezone. Ne razumem sta im se desava.
    4 points
  17. Zato sto u pomeranju, i celokupno efektivnog snazi u realnim, sportksim okolnostima 95% ulogu igraju noge i snaga kukova. To sto se tracionalno siroka ramena(muda malena hehe), bolje receno napumpana ramena,grudi, izdefinisisani triceps, biceps dozivljvaju nekakvim merilom snage je mit. Operacije i pokreti koji se rade a da izrazaja dolazi snaga tih misica su gotovo beznacajni u sportovima. A jako cesto mogu samo da dovedu do toga da su balast i za body balance i za endurance. Bespotrebno dizu teziste tela na gore i stvaraju losu inerciju. Sa druge strane sto vise misicne mase to se vise stvaraju laktati. Ljudi nisu svesni da za potrebe kosarke, fudbala (i ostalih sportova) snaga prstiju na nogama igra vise ulogu nego nekakav pocepan triceps ili rame. Da planski sprintas po pesku, guras sanke u anaerobnim rezimima, radis cucanj i mrtvo dizanje... za 3,4 meseca ima vise da ojacas nego neko da provede godine radeci ruke, ramena itd. Bolje receno, mlohav sa flat bicepsom, tricepsom i ramenima ima da jedes u postu one napucane. A inace svi su na necemu, sto je rekao gggggg (pretpostavljam da je to bila diaz referenca). Ali svakako jesu. Izracunajte broj utakmica, broj treninga u toku godine. To su tela od 100 - 125 kilograma. Na stranu sto u proseku na nedeljnom nivou imaju ogromnu potrosnju kalorija, kosarka je u dobroj meri aerobna aktivnost. Igraci provedu dosta vremenom u aerobnoj zoni, i svoje aktivne kalorije "prave" tokom aerobne zone. Ili prilikom suterskih ili slincih treninga, gde je potrosnja kalorija ne tako mala, a to nisu momenti kada se jacaju misici i pravi hipertrofija.... Toliko teski ljudi, sa toliko potrosenih kalorija, toliko mnogo aktivnih sati, bez pauza izmedju treninga i utakmica kao periodi oporavka, odnosno perioda kad rastu misici.. nemoguce je da budu u takvim misicima, isklesani kao bogovi, a da se ne pucaju raznim cudima... Kako cela liga izgleda, rekao bi covek da svi jedu svaki dan po 2kg najkvalitetnije stejka, da svi nakon treninga/utakmie odmah idu kuci da spavaju. Pa se probude za 2 sata da jedu 500g stejka. Pa spavaju odmah 2,3 sata, pa se probude da pojedu jos 500g stejka. Pa se spavaju, pa odu na trening, i tako u krug... Telo od 110 kila(sto vece telo to se vise kalorija trosi), koje trci po 2,3 sata svaki dan na treningu ili utakmici, potrosi na dnevnom nivou ko zna koliko kalorija (ne bih iskljucio i da prosecno guraju 5k ili 6k kalorija.. mozda i 7k). A zapravo nisu cesto u stanju hipertrofije... i onda cu da im verujem da su onakvi isklesani, misici im se odrzavaju sami od sebe... yeah sure
    4 points
  18. Tobi je u Valensiji igrao 3-4 sezone i dijelio minutažu sa Dubljevićem na poziciji centra. Nastupao je i za Sloveniju na dva velika takmičenja. Konstantno je isporučivao solidne ili odlične partije. Ne znam što se sad svi prave ludi i zanemaraju to, nije to bilo prije deceniju nego prije 2 godine. I lik puni 30 godina tek u oktobru. Ko je mogao da očekuje da će da bude ovakav leš?
    4 points
  19. Ponovo sam pogledao utakmicu i imam da napisem da je Hvang jebena klasa,nismo nikad imali ovakvog igraca,Marin ali na steroidima,trci covek ako treba 200 minuta,ne gasi se,sve zatvara a napred takodje radi sve Ako zelimo iskorak ovo je primer kakvog igraca moramo da pronadjemo,cisto sumnjam da ce ostati ali KLASA.
    3 points
  20. Nije neočekivano bilo da će na većem uzorku doći do nekog ovakvog derbija. Zaslužena njihova pobeda i korektno suđenje. Krenuli smo OK. Dobra postavka u napadu, par šansi iz kojih je mogao opet da se da gol u ranoj fazi utakmice ali ovaj put nismo imali sreće. S druge strane komšije su ovaj put dale dva gola iz jednog šuta ka golu i time faktički zatvorili utakmicu. Duljaj potpuno omašio sa Filipovićem na beku koji je valjda kao defanzivniji igrač i neko ko igra i štopera trebalo da zatvori tu stranu, a oba gola su došla posle njegovog lošeg postavljanja. Aranđel je u poslednje vreme u dobroj formi i bolji je od dva loša beka te je time još neshvatljiviji potez Duljaja. Kasnije, kada je Filipović pomeren na štopera, a Aranđel ušao na beka to je već malo bolje izgledalo. U drugom smo krenuli toliko visoko, onako kako mi znamo, kao muve bez glave i kao da protivnik neće imati želju da pređe pola, da je pozadi duvala potpuna promaja. Njihov treći gol je bukvalno visio u vazduhu. Srećom je preko puta ziheraš na klupi koji je previše oprezan i uplašen pa se povukao sa mnogostruko jačim timom i izvršio izmene kao da je preko puta Siti, a ne ovakav jadni Partizan. Da smo igrali protiv Čuke ili TSC-a i da smo gubili 2:0 garantujem da bi se sa našom odbranom utakmica završila tipa 4:1 ili 5:2 za protivnika. Jovanović je blago ovog tima i jedina prava klasa i igrač koga treba zadržati po svaku cenu. Odbrana nam je užasna, bukvalno cela linija. Ima tu povremenih bljesaka ali niko ne zaslužuje da bude u prvoj postavi. Problem je što smo tanki i na zadnjem veznom. Odlaskom Belića izgubila se tu čvrstina. Ovusu je prosečan igrač ali sinoć je bio solidan. Kod njega je problem što ponekad igra previše rizično i ležerno za tu poziciju. On bi takav trebalo da bude malo više napred, a da uz sebe ima nekog osigurača. Dodatni problem je što Severina ne voli previše da se cima u odbrani, Zahid ne pomaže previše, Natho takođe kada uđe jer godine jbg...tako da nama ta loša odbrana kreće zapravo od veze i toga što imamu masu sličnih igrača koji moraju zbog toga da igraju na pozicijama koje im ne odgovaraju i onda se ti problemi nastavljaju pozadi. Napred imamo tu brzinu i kreativnost ali to je nedovoljno. U suštini klub nam je u buli odavno. Uprava ne postoji. Ne znam ni čemu da se nadam iskreno na leto osim da se eto fokusiram samo na igru i kao zanemarim sve ostalo. U boljoj smo poziciji u odnosu na ranije sezone. +7 u odnosu na TSC 6 kola do kraja. Čak i uz eventualni poraz od njih ostaješ na +4 sa pravom na još jedan kiks u posednjih 5 kola. Biće umetnost izgubiti drugo mesto ali ne bi me iznenadilo. Na leto mora totalni remont odbrane da se izvrši, pojačavanje veznog reda čvršćim igračima, a verovatno ćemo morati da dovodimo zamene i za Saldanju i Baždara.
    3 points
  21. Slazem se, ali opet to je i do odbrane donekle. Svakako sam ocekivao da ce ovo biti rutinski za Boston, pa mi je ova pobeda pa jos i na strani...Pravo malo cudo.
    3 points
  22. Miami šutirao trojke 23/43, nema te ekipe koja će da te dobije kad tako šutiraš. Sa druge strane, teško da će to ponoviti u ovoj seriji.
    3 points
  23. Boston opet pokazuje da je tigar od papira.Nisam mislio da ce Majami bez Batlera biti u stanju da ih brejkne ali Spo cini cuda.
    3 points
  24. Spo je apsolutni mastermind, mislim da bi sa petorkom sa foruma uspeo da otkine ovakvu pobedu. Boston standardno ne uliva nikakvo poverenje. Baš lepo rečeno u Inside the NBA. Jovke odličan i mnogo mi je drago zbog njega.
    3 points
  25. Aaaaaaaaa!!! Majami♥️♥️♥️♥️
    3 points
  26. 3 points
  27. 3 points
  28. 3 points
  29. To što je neko dobro izdefinisan ne znači da je jači od nekog salastog ko ima "seljačku snagu", obično je suprotno.
    3 points
  30. Ma nije tačno da je Panter procijenjen kao nedovoljno dobar. Igrač od 16 poena u EL je nedovoljno dobar? Za koga, vijeće forumskih mudraca? Smart jednostavno baš nije ni blizu tog nivoa. Može da ostane što se mene tiče i da bude u rotaciji, ali nije to neki kvalitet. Jedan Nedović koji se ođe pljuje i razvlači je prilično bolji igrač od Smarta. Šta Partizan dobro radi? Doveli ljudi bukvalno suve klase iz EL košarke i neke respektibalne igrače iz NBA. Kaminski i Doužir uopšte nijesu bili nepoznati likovi u NBA, a da ne pričamo o igračima iz EL.
    3 points
  31. Ide vikend a hvataju ga i praznici. Taman da spoji do posle Uskrsa.
    2 points
  32. Sto je najgore sve matori ljudi na ovoj slici, covek bi pomislio da pamet i smirenost dolazi sa godinama ali avaj.
    2 points
  33. Rade Bogdanovic se nametnuo za trenera komsija, cekamo te legendo, dosta kenjanja po emisijama, da te vidimo na delu.
    2 points
  34. Luka "0 titula 0 mvp-ja" Doncic u "0-10 protiv Denvera" Lakersima.😂
    2 points
  35. Mislim da nije toliko strašno kao što je delovalo u prvi mah.
    2 points
  36. Meni ova ekipa oly uopste nije ogavna a godinama su mi bili
    2 points
  37. Nema veze još bolje. Akustika bombona za,, Čoviću odlazi". Ne moramo da silazimo do njega. Ima da čuje kao da mu violinica svira na uvcu.
    2 points
  38. Sve utakmice, osim Real - Baskonija, zanimljive.
    2 points
  39. Postoje različite vrste debelih. Mogu da budu dežmekasti, puni praznog sala na slabom kosturu, ali i čvrsti, puni one prirodne snage, široki, odvaljeni, mesnati a koji su usput više ili manje obloženi salom, koje im u suštini smeta da u potpunosti iskoriste snagu ali ona ne nestaje, pa čak im to salo malo dodaje na masi. Tako i dalje mogu da budu životinje, jaki, pokretljivi iako i dalje što bi se reklo masni.
    2 points
  40. Sve sto zelim je Luka Doncic u dresu Lakersa, nebitno koliko kosta😀 Kad zavrsi karijeru nesumnjivo u top 10 svih vremena i najbolji Evropljanin ikada. @alpaka Bereta Sida muka mi vise da nas Murray ubija, hocu igraca koji ce to raditi drugim ekipama😀 Luka Doncic vec posjeduje nekoliko fransiza, spisak samo moze biti duzi.
    2 points
  41. ...rekla bih da samo nedovoljno upoznati sa prilikama, uzimaju u obzir ono sto izvestava hamas...to kazem sada kada sam procitala postove na preth. str. Odakle ideja da se izjednaci drzava izrael sa teroristima koji svoju drzavu, osim udaljenog irana, nemaju....divljaci koji hoce da napadnu ali da im se ne uzvrati, ili ako im se uzvrati onda da se uzvrati malo a ne puno....divljaci koji podmecu zene i decu kao stit a onda cupaju kosu, brkove i brade i kukaju u kameru. Po stoti put se pitam, sta su Gazini zitelji, teroristi i oni koji su ih izabrali, ocekivali posle napada na Izrael.....Nema odgovora i nece ga biti. Trebalo bi zaboraviti na hamas a ne gurati njihovo postojanje kao nesto normalno. Mogao je taj hamas da bude obican mrzitelj drzave izrael a ne iranska teroristicka banda koja se krije pod zemljom, ispod zena i dece, ispod talaca, koja se koristi taqijom, kojoj iran zadaje diktat i sve ostalo sto normalan ne moze ni da zamisli. Posle svet place nad iranskom propagandom.
    2 points
  42. Nisu svi fizicki izazovi isti. Ako je potrebna samo cista potrosnja snage koja ne traje dugo, masa je mama - videti pod strongman. Ako ima i dosta trcanja i skakanja, ili cak samo cista potrosnja snage ali na duze vreme, onda ipak i ta masa treba da bude ipak krtija.
    2 points
  43. ali shaq dominirao zbog masti oliver miller izgleda nije bio dovoljno mastan. jos nekih 50 kila i bio bi goat.
    2 points
  44. Vidim da je Gangula već spomenuo Savu: https://n1info.rs/vesti/sapic-pozeleo-srecu-savi-manojlovicu-na-beogradskim-izborima/ Mislim da ovde SNS ima mnogo bolju strategiju nego što izgleda. Mnogi opozicioni glasači će to shvatiti kao znak da on zapravo sarađuje sa SNS-om i time se nanosi više štete nego da ga mesec dana razvlače na Pinku ili u Informeru. S druge strane, nije loše ako se time sa scene ukloni još jedan nedavač Kosova.
    2 points
  45. Protiv Mege sve domace tekme u Pioniru, ako je neko imao sumnje da sprema finale tamo, nastavlja se pisanje po navijacima od strane corave spodobe, eh sto nismo slozni da nijedan sezonac ne ode uopste na to pa nek se cese do septembra
    1 point
  46. Nije problem taj period nakon 80. minuta. Problem je izmena Katai - Bukari, gde je utakmicu koju smo potpuno kontrolisali prepustio Partizanu. Imao je sreće da Glazer odbrani onaj šut Nikolića, inače ko zna šta bi bilo.
    1 point
  47. Baš gotivan, svestran i zanimljiv lik Braca. Bio mi najdraža glava u užasnoj, ali iznenađujuće gotivnoj ekipi Zvezde u sezoni 2010-11, pa mi je slomio srce kad je rekao u podkestu da mu je ta Zvezda bila loše iskustvo. A inače baš šokantno i neočekivano saznanje, obzirom da samo nije dobijao platu i da je skupljao sa saigračima pare za gorivo da odu na trening na kojem ih Uvalin razvali od trčanja. 😂
    1 point
  48. Slucaj Filip Covic - Plavsic je JEDINI novinar na ovim prostorima koji je izjavio da Filip nije dorasatao EL. Fakt, svaka dalja diskusija na tu temu je sviranje qrcu. Od novinara SK, poznajem samo Plavsica, Iliju i Viska (najgotivniji lik) i sve su samo ne kreteni. Ilija je, usled ozbiljnog zdravstvenog problema u kome je bio, imao zastoj na profesionalnom delu iako je pionir modernog komentarisanja NBA utakmica, ali sva trojica su obrazovani gradski momci, imaju integritet, znaju materiju, tacno je da ponekad deluju prepotentno, ali je vec subjektivno da li se nekome svidjaju ili ne kao komentatori. Naravno, kenjati sa strane je uvek najlakse. To radim i ja na milion drugih tema koje ne poznajem i cini me kretenom koliko i tebe ili bilo koga drugoga.
    1 point
×
×
  • Create New...