Kako mislis da bude uspesan? Kada je builling bio uspesan? Jel ti zaista ne vidis sta se desava?
I da, 70 miliona ga je htelo, ali nemoj zaboraviti da ga nije htelo 150 miliona... Da su ga hteli glasali bi za njega. Prestani sa tim bulsitarenjem vise.
Kakav je takav je, demokratski izabran. Za mene samo zelim da bude uspesan, da od njegovog uspeha meni bude dobro.
Ne Baby, to sto ti pricas je kultizam.Tebe ne interesuje da je 70+ mil htelo.sve ove stvari, ti hoce da im kazes sta ti mislis da je dobro za njih. Tvoje normalno I njihovo normalno se ne poklapaju.Ali u demokratiji vecina vlada. Ti bi da srusis demokratiju jer ti se ne svidja misljenje vecine, mislis da si pametnija od njih. Cak I da jesi, a nisi, jer mi to nisi pokazala ovde, zasto bi zelela samoj sebi propast?
Ako zelis katastrofu za 77 mil, gde te to stavlja? Hoces da 77 mill Pati da bi se ti osecala dobro?
Nikad mi to ne bi palo na pamet.
Mislis da ce da zaboravi svu lovu koju je ulozio tek tako?
Ja mislim da spasava kompanije koje su u dubiozi i da ce samo fiktivno da stave nekog a on nastaviti da operise, cisto da ne bude meta konstantnog napada.
Navijači Mavsa pokazali klasu, Luka je svoju pokazao još odavno. Njegova igra, plus atmosfera na utakmici - taman da se čovjek sažali na Nica budalu.
Denver odmah bez Nikole na startu druge četvrtine 0:9. Valjda je opet Malone kriv?!