Meni se cini da je Jabari vcr probao nesto drugacije da igra. Kao da je pokusavao da se brze oslobadja lopte pa je i kreirao nesto za saigrace. Nisam siguran da su kilaza i fizicka spremnost problem. Mormoni se generalno zdravo hrane i umereni su u ishrani. A i 2 meseca je u treningu, nemoguce da nije spreman. Ti njegovi sutevi sada ne ulaze, ali kad budu krenuli ne brane se.
Jaooo tugice unistili zivot ubici mrs.
Ali ton koji naredjuje voditelju da ga ne prekida majku mu.Neka ga gleda pokunjeno zasluzili su to kada dozvoljavaju da pisa po njima.
Pa poremećeni svi sistemi vrednosti. Mislim ovde tutneš saobraćajcu 20 evra i ne dira te. Kum od mog bivšeg ortaka je saobraćajac, i znam provereno da je kada mu zafali kinta izlazio van radnog vremena da zaistavlja ljude i piše kazne.
Da ne pričam o sinu Željka Mitrovića, o naplatnoj rampi, Vučićevom kumu... Jednostavno bezvlašće vlada, ako imaš para ili si podoban sve možeš...
Smejemo se i rugamo pričama kako te u Nemačkoj komšija prijavi ako vidi da pijan sedaš u automobil. Ne kapiramo da tako taj komšija štiti i tebe i druge i sistem... Znaš ono kada se za decu kaže da su 'ispuštena'? E pa mi smo postali ispušten narod...