Jump to content

• Topics

• Za reprezentaciju odigrao 381 utakmicu i postigao 677 golova, osvojivši 35 medalja.   Olimpijske igre: Dva zlata (Rio 2016, Tokio 2020) i dve bronze (Peking 2008, London 2012). Svetska prvenstva: Dva zlata (Rim 2009, Kazanj 2015), jedno srebro (Šangaj 2011) i jedna bronza (Budimpešta 2017). Evropska prvenstva: Šest zlatnih medalja (2003, 2006, 2012, 2014, 2016, 2018), jedno srebro (Malaga 2008)  i jedna bronza (Zagreb 2010). Svetska liga: Dvanaest puta je bio šampion ovog takmičenja, jedna bronza (Podgorica 2009).   Sa Pro Rekom je tri puta bio prvak Evrope, a sa Radničkim i Solnokom osvajao LEN Evrokup.   Četiri puta je proglašen za najboljeg igrača sveta u izboru FINA (2009, 2011, 2014, 2021), a pet puta za najboljeg igrača Evrope. Bio je MVP Olimpijskih igara u Riju i Tokiju, kao i Svetskog prvenstva u Šangaju 2011. godine.
    • Ovde sam teamFrancis skroz, kukam oko toga zadnjih 10 godina. Film koji se dešava na Mediteranu treba da izgleda tako, a ne kao Godina bez leta u severnoj Evropi. Zabole me živo koliko je depresivna tema i atmosfera, Silence of the Lambs je imao više boje i svetla od većine filmova danas. Kod poslednjeg Betmena su mi oči ispale u noćnim scenama. Vilnev mi je omiljeni režiser a to sivilo mi najviše smeta i kod njega.  
    • Rekla bih da ovo nije specifično samo za Nolanovu Odiseju, već duže vreme se komentariše činjenica da noviji filmovi imaju slabiji kontrast i zasićenost bojama u odnosu na one koji su snimani ranije.   Recimo, napravili su poređenje za The Devil Wears Prada 1 & 2:     Navodno pojašnjenje je da se produkcijske kuće unapred prilagođavaju streaming platformama poput Netflix-a, koji insistiraju da film jednako izgleda na TV-u, laptopu, telefonu,... Što nije moguće ako traka ima jači kontrast i zasićenost bojama.   Bullshit, ako se mene pita. 
    • GOAT. Teška je konkurencija al ja bi izdvojio njega koji se ipak ističe od svih. Veliki Fića naš!
    • Ne bi volio Prižmića protiv Novaka, doduše i mađar je nagazna mina. Ne znam kako Novak izgleda, biće težak meč nešto mi miriše. Nadam se da griješim.
  • Popular Contributors

1. 1
    2. 2
    3. 3
      Guru
      Guru
      181
    4. 4
      NMX
      NMX
      109
    5. 5