Jump to content

• Topics

• Jbt, koja je ovo rasprava. Ako ne moze da se prikenja Jokicu da je lose igrao, onda moramo da ga merimo gde je istorijski na nekoj od lista! Izvlaci se Pau kao referenca a slucajno se zaboravlja ko je sve igrao sa njim. Da li su zakazali Navaro, Rudi, Ljiulj, Caco i ostali kad je bilo gusto!? Da li su oni samo trazili Gasola u napadu ili su imali m*** sami da resavaju kad god je trebalo?! Sta je Jokic jos trebalo da uradi na ovom ili prethodnom EP da bi ljudi bili zadovoljni?
    • Hoće li biti negdje prenos danas osim na Fart+?   Znam da je besplatno još uvijek, neću da se registrujem iz principa.
    • Штета што смо на Кипру без два важна играча, могле су се уписати две победе против релативно скромног Париза и изостанцима осакаћеног Монака за добро расположење навијача после првих на ТВ-у емитованих утакмица, а и на старту редовне продаје сезонских карата. Далеко од тога да је резултат приоритет у овој фази сезоне, али колико смо реактивни не сумњам да ћемо свашта небулозно закључити у случају пораза. Можемо наравно и овакви победити, али јасно је да нас Калинић и Монеке дижу на други ниво.   Мало о данашњем противнику. ⬇️ Париз после историјског пласмана у плејоф у дебитантској евролигашкој сезони и дупле круне у Француској није успео да задржи ни своје најбоље играче ни тренера Сплитера, па у нову сезону улази са измењеним саставом. Нови састав не значи и нови систем јер је на место Бразилца дошао Табелини који инсистира на једнако интензивној кошарци која је красила и његов Нимбурк, најбржу екипу Лиге шампиона прошле сезоне. У ростеру су остали тек шесторица из прошле сезоне - три бек-шутера и три играча на граници протокола - што би значило да су промене које су се десиле прилично значајне. Робинсон и Ађаји би требали упасти у патике Шортса и Лоа, пет разноврсних нових крила ће покупити улоге Ворда, Малколма, Јантунена и Сија, а у рекету ће уместо Хејса и пања Крацера бити Бако и Фаје (а можда и новопечени центар у телу крила - капитен Кавалијер). Гледао сам њихова прва три припремна меча (Орлеан, Барселона, Андора) да упознам тим којем се опет превиђа дно Евролиге и могу рећи да се не примеђује много да су променили малтене читав састав. Робинсон је био прилично импресиван у улози Шортса иако је продао меч против Барселоне у последњем минуту, Докоси делује атлетски премоћно, М'Баје и Вилис као крилни центри нуде много решења у нападу, а Морган и Ерера припаљују без савести и у високим процентима што ће несумњиво бити велико оружје Париза ове сезоне. Капитен је стартовао на петици у одсуству Бакоа који не знам да ли је допутовао на Кипар или је и даље на поштеди, па с обзиром на то да и Монаку фали Тајс, није реално да нам ова два ривала покажу све мањкавости наше центарске линије јер иако су коректни, Фаје, Кавалијер, Хејс и Мотејунас не могу реално бити доминатори у рекету. У сваком случају, Париз као и прошле сезоне не мари много за важност мечева и иде максимално по сваку лопту, држе јак интензитет изменама и физикалијама и мислим да ће бити одличан противник за наставак припрема Звезде пред којом је неколико квалитетних евролигашких провера које би требале да очеличе и уједине екипу пред оно главно.
    • Od tako glavatih likova, a Balmer jeste ozbiljna biznis glava na USA nivou sam ocekivao mnogo perfidnije i zakulisanije finansijske malverzacije za delo za koje su zaprecene ostre sankcije. Mozda da im posaljemo doktora Malog da rastereti malo seleri kep NBA timova. 
    • ko da ima motiiv da igra za Piksija kad zna da on uzima ogromnu lovu da bi igrače postavljao kako mu menadžeri kažu, najbolje to znaju igrači i zato nema autoriteta i zajedništva na sve to da je barem mangup, šmeker pa da ih napali na neku foru, on je tupčo i za pasi poljanu a ne za nešto više  
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...