Kad sam bio mali čuo sam Paranoid, zvučalo mi je sjajno. Onda sam čitao neke članke o njemu i zgadio mi se, stoga sam i Black Sabbath propustio s najvećim zadovoljstvom.
Ionako Heavy Metal nije bila moja muzika.
Prelazak u estradno-tabletoidni-reality kamp pre par decenija me uopšte nije začudio. Bolesnik.
Skorašnji post na jednom muzičkom forumu mi je samo vratio flešbek na rane članke o njemu i podsetio zašto sam ga inicijalno mrzeo:
Ukratko, jebo vas Ozi, a ako postoji nešto kao večni mir, nadam se da ga skorocrkli skot nikad neće imati.
Pa naravno.... A necu sad da ispadnem kao lik koji se pali na pricu Luke iz podkasta , ali mogu tek misliti kakavih ce sranja biti sledece leto ( ako sezona bude ispod ocekivanja) a ni jedan igrac bez ugovora nije sem Moneke sto navodno jma neki buyout( ako moze neko da potvrdi ili demantuje)... Vec vidim Odzejle Rivero Plavsic ...
Nije mi jasno sto ako je klubu bas tolika zelja da ga se resi, a njemu ne pada napamet da se odrekne eura jednog, jednostavno se liku ne isplati nekih 400k... Za 800k ce ga potpisati masu ekipa... Mada ja licno bih volio da ostane i da mu se pruzi jos jedna prilika