Upravo, ako nema uznemiravanja zena od strane trans aktivista ili fake trans muskaraca u haljini, niko nece proveravati koju "opremu" imaju. Problem sa trans ideologijom je da pokusavaju da nametnu da treba da prihvatimo I perverzne muskarce u nas prostor, zato sto tvrde da se osecaju kao zena, kobajagi.
Meni je bilo otreznjenje da traze da ih zovemo kako se oni osecaju, ali da meni namecu da budem CIS zena. Ili "person with uterus". Mind blowing.
Pa da, slazemo se, ako je samo za Palestince, mislim da ce imati backlash. Plus, ionako su samoubilacki napadi. Njih smrtna kazna ne plasi. Imali su (Izrael) politiku koja se borila protiv "pay for slay" politike Fataha. Sad se retko koristi, iako je imala neki efekat ali nije bas bila popularna. To kad neko izvrsi teroristicki napad, da odu, izvedu porodicu iz kuce, I poruse kucu. Da ne bi bilo incentive da salju samoubice u napade, jer ce porodica dobiti isplatu od Fataha. Nama to verovatno zvuci okrutno, ali je imala neki efekat. Pravda ME way.
Ne mogu da kazem da imam predlog kako da umanje terorizam. Ovaj zakon mozda spreci situaciju sa Synwarom. Generalno mislim da teroriste treba eliminisati, ali ovaj zakon nije dobro promisljen. Sto me ne cudi od Ben Gvira, I njegovih saradnika.
Ovo ga ne cini bolesnikom, ali ocigledno ne bas specijalno pametnim. Populisticki zakon. Na kratke staze, da, eliminises teroriste, na duze staze, ne bas pametno.
Za prvo, zakon mi nije problematičan osim ako se odnosi samo na Palestince. Teror napad je teror napad, ko god da je počinilac.
Za drugo ... the law of unintended consequences. Posto su većina terorističkih napada ionako samoubilački, ne znam da li će uopšte imati efekta. Takođe, veoma je moguće da će imati kontraefekat kao što kažeš.