Jump to content

• Popular Now

• Topics

• Ovo uopste nije losa ideja. Moze se razraditi.    Samo treba videti tacan raspored i sa kim bi se igralo tada. Ne verujem da bi protivnik imao ista protiv toga jer su to sve lako dostupne destinacije.    Zamislite derbi Partizan - Zvezda u Becu 🙂    Najbolje bi bilo da su to neki manje atraktivni klubovi, "lakse" utakmice, protiv klubova koji i nisu iz tog regiona (na primer, mozda ipak nije najpametnije igrati u Solunu protiv PAO/Oly). 
    • Dakle, zveri koje su do sada otkrile svoj trag su Milos Francuz i obe frakcije onih sto su MI iz naroda, snaga ili pokret, kako se vec to sranje zove. Idemo dalje, konkurs je otvoren
    • Pa, dobro. I ostanak Tea ne bi rekao ništa više o našem klubu nego što već znamo ili što se već nije radilo (u smislu da posežemo za apsolutno košarkaški nerezonskim potezima). Za klub u kojem je igrao gazdin sin pre momka koji je sezonu dve nakon toga bio najtraženiji plej u EL nije ništa čudno da produži igrača od 38 godina koji, velike su šanse, odradi dva tri šuterska treninga nedeljno i to je to.   Teo je prošle sezone, uz sva pljuvanja, uz svu krimi odbranu (wtf kao da je nekada bio Geri Pejton a ne Miloš Teodosić), isporučio i više od očekivanog. Ove sezone nije isporučio ništa. I ne bih se kladio da je i on sam na početku sezone bio u fazonu, ok imam ugovor, produžen Jago da menja CMMa, lagano, ulazim na stint od dva minuta i nazad na klupu da dajem iinstrukcije saigračima i igram ABA da odmorim saigrače u duplom kolu. I to bi bilo ok. Za ovu sezonu. Silom prilika, povreda i očajne Jagove forme nije bilo tako. Za sledeću sezonu, ima još manje logike da bude u patikama a ne cipelama.   Međutim, kao što rekoh, ovaj klub je imao i nelogičnije poteze pa ne treba ništa da nas iznenadi.
    • Plot twist: Odu Bolomoy i Petrušev, ostali ostanu...
    • Po mom nekom mišljenju kad se isključi navijač u meni to i jesu očekivane ekipe, bar što se tiče zapada. Kod Minesote je jedini upitnik bio Julije ali za sad igra vrhunski, a kod OKC manjak iskustva ali kad se realno pogleda najjači su na zapadu.   GSW mator, Hjuston neiskusan + nemaju mamojeba da povuče u PO kad krene stani pani, Denver kratka rotacija i jedino su na ludilo Mareja uz standardnog Jokića mogli proći, Lejkersi još kraći od Denvera.   Klipersima nisam verovao, jesu oni napravili 17:3 na kraju sezone ali su to većinom bile pobede protiv lakših protivnika. Mislim da je Hjuston odmarao nosioce protiv njih a NY bio bez Brunsona.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...