Jump to content

  • Popular Now

  • Topics

  • Posts

    • Pa ono odgledao sam prethodne dve, ipak ima i ta porodica, posao, spavanje...blago vama sto mozete da odgledate sve tri plus evroligu, a u medjuvrememu i karling na eurosportu.
    • Ili što bi šipka rekla, gde ste na stadionu, miševi?
    • Vec sam rekao da je moj stav da je bolje Arena i sam sam sezonac.   Jebiga ja beskicmenjak a vi stojite uspravno boreci se protiv nepravde (na forumu).   Znaci Dejm je nasa ipak a prozivaju je ovde neki da je vise za kkp, ona se ustvari iskreno bori za sezonce u kkcz i svojim komentarima pokazuje svoj stav i to ce valjda nesto da promeni negde a oni koji ne izrazavaju svoj stav na takav nacin su neki beskicmenjaci i njih ne zanimaju stvari oko kkcz... Nece biti bas da je tako. Ne vidim da je borba na forumu ikada ista promenila oko kkcz, kao ni u stanju u drustvu. Vi koji mislite da to ima smisla, samo napred. Ne vidim da je ista promenjeno do sad a jedno 7 godina unazad je ovde ostavljeno verovatno nekoliko desetina hiljada komentara povodom nepravdi ili gresaka vezanih za kkcz.   Za mene je ovde cesto prozivani Darko Plavsic je mnogo vise uradio u kritici Covica sa svojim tekstom (odnosno da je mnogo hrabriji a ne da je vise kritikovao) ili ovde cesto prozivani Sarac ranije koji je postavio neka pitanja na skupstini prosle godine za koje cisto sumnjam da bi i 0,5% forumasa u lice smelo da ih postavi nego li sto se sa foruma odakle nisi podlozan nikakvom problemu u stvarnom zivotu da se pise sta god. To isto mislim i za bilo koju sferu zivota.    Sta ja mogu kao obican gradjanin da uradim za stanje u drustvu posto se pise o tome, mogu da izadjem na izbore ili na neke proteste ukoliko ih ima. Zaista ne vidim svrhu laprdati o tome 24h na forumu ili tviteru jer to zaista nema dodira sa stvarnoscu da ista promeni niti je igde zabelen neki slucaj. Mislim da zivim kolko tolko moralan zivot, radim, placam racune i poreze, pomazem ljudima, volim i ne delim ljude na klupske boje ili za koga glasaju, trudim se da uticem pozitivno svojim primerom na druge, a ne negativno. Nikoga ne mrzim i samim tim ne uticem na stanje u drustvu koje ide ka mrznji a ne ka postovanju i uvazavanju jedni drugih. Iako su mi drugi forumasi u pocetku skretali paznju da to na forumu ne funkcionise ja i dalje nastupam tako nakon par godina pisanja ovde i tako ce biti sve dok budem pisao i ne pada mi na pamet da ulazim u voz mrznje, nipodastavanja drugih, malicioznosti i cinizma. 
    • Ovo što Kendrik priča je skroz tačno, i ako zanemarimo fakat da to isto licemerje nekako nikako nije uspeo da vidi kada je njegov klub u pitanju, ja moram u potpunosti da se složim. Gnjidi nikad nije pravo vreme za talasanje, gnjida bi mirno more, da radi šta mu padne na pamet, da nema sekiraciju.   U tom kontekstu mene zabole šta će biti u aba ligi, naš cilj je trenutno da se ratosiljamo udbaša.
    • Komentarisao sam iz ugla kako/zašto ovakva skandalozna i sramna odluka o Pioniru prolazi, a to je baš zbog toga što je manipulator iskoristi u trenutku kada je navijačima prioritet serija sa Partizanom. Neke ne interesuje ništa drugo, neki su u fazonu "samo da ovo dobijemo, pa ćemo lako posle" a to se dešava već godinama. Čoks je zao ali nije glup, zna kada i kako može da pravi određene poteze. 
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...