DameTime Posted Thursday at 09:09 PM Share Posted Thursday at 09:09 PM (edited) 5 hours ago, Drug Crni said: Jedini razlog što nisam oduševljen je što horor žanr i ja nismo baš komplementarni Ni mjuzikli, ni horori, samo Nolan je li? Btw, Stellan & Johnny su delili kadar u Piratima pre skoro 20 godina, Bill & Lilly-Rose danas Edited Thursday at 09:12 PM by DameTime typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Thursday at 09:10 PM Author Share Posted Thursday at 09:10 PM Mjuzikli mogu da prođu. Pogledam ja i horore,ali retko koji me radi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted Friday at 11:47 AM Share Posted Friday at 11:47 AM 20 hours ago, Drug Crni said: horor žanr i ja nismo baš komplementarni Šteta, ja baš volim ali slabo šta (ne)kršteno ima da se pogleda. Vidim da je horor tema neaktivna, gledaću da pišem tamo kad pogledam neki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted Friday at 05:17 PM Share Posted Friday at 05:17 PM On 1/30/2025 at 11:50 AM, MC Thunder 2 said: Nosferatu po meni ima sjajnu kinematografiju, zvuk dizajn i glumu. Tu se zavrsavaju vrline. Cak mi ni ne smeta sto je kopija Bram Stokerovog Drakule (jer je Nosferatu originalno nastao u cilju da bude kopija Drakule pre skoro 100 god). Prosto je prica tanka, a kraj je ultra mega glup. Reveal hidden contents Ako ti zivot/opstajanje bukvalno zavisi od toga da zapalis u kriptu pre nego sto sunce grane, ne postoji zena niti kolicina napaljenosti koja ce te naterati da se zaigras 😅. Na stranu cinjenica da je ceo plan da mu spale imanje bio uzaludan, jer eto, Orlok je napaljeni glupak 🤦🤦🤦 Cisto da se nadovezem, posto sam ga sinoc odgledao. Imam utisak da sve sto su kreativno imali da pokazu, strpali su u lik Nosferata. Ok, tu je i odlican Defo, ali on bi maestralno i kamen doglumio, tako da je to vise do njega nego do same uloge. U danasnjem digitalnom dobu napraviti kvalitetnu montazu i zvuk verujem da nije velika mudrost. Visoka produkcija, sve to vizuelno i zvucno deluje ok, ali... Bez obzira sto prica nije orginalna, mogli su i morali da se vise potrude i naprave kvalitetniji uradak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Bunarim odlicne filmove na Netflix da vi ne bi ste morali Forgotten Lik gleda kako mu neki ljudi otimaju brata na ulici. Posle 19 dana brat se iznenada vraca kuci, sa amnezijom, ne zna gde je bio i sta je radio tih 19 dana. Ovom nesto biva sumnivo u bratovljevom ponasanju, kao da to nije isti covek, krene da istrazuje i skapira da ni sa majkom nesto nije kako treba... Odlican koreanski triler, napet, uzbudljiv do samg kraja. Preporuka! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts