Jump to content

Poslednji film koji ste gledali

Drug Crni

Recommended Posts

5 hours ago, Drug Crni said:

Jedini razlog što nisam oduševljen je što horor žanr i ja nismo baš komplementarni

Ni mjuzikli, ni horori, samo Nolan je li? :classic_tongue:

Btw, Stellan & Johnny su delili kadar u Piratima pre skoro 20 godina, Bill & Lilly-Rose danas :classic_smile:

Edited by DameTime
typo
  • Like 1

On 1/30/2025 at 11:50 AM, MC Thunder 2 said:

Nosferatu po meni ima sjajnu kinematografiju, zvuk dizajn i glumu. Tu se zavrsavaju vrline.

Cak mi ni ne smeta sto je kopija Bram Stokerovog Drakule (jer je Nosferatu originalno nastao u cilju da bude kopija Drakule pre skoro 100 god).

Prosto je prica tanka, a kraj je ultra mega glup. 

Reveal hidden contents

Ako ti zivot/opstajanje bukvalno zavisi od toga da zapalis u kriptu pre nego sto sunce grane, ne postoji zena niti kolicina napaljenosti koja ce te naterati da se zaigras 😅.

Na stranu cinjenica da je ceo plan da mu spale imanje bio uzaludan, jer eto, Orlok je napaljeni glupak 🤦🤦🤦

Cisto da se nadovezem, posto sam ga sinoc odgledao.

Imam utisak da sve sto su kreativno imali da pokazu, strpali su u lik Nosferata. Ok, tu je i odlican Defo, ali on bi maestralno i kamen doglumio, tako da je to vise do njega nego do same uloge.

U danasnjem digitalnom dobu napraviti kvalitetnu montazu i zvuk verujem da nije velika mudrost. Visoka produkcija, sve to vizuelno i zvucno deluje ok, ali...

Bez obzira sto prica nije orginalna, mogli su i morali da se vise potrude i naprave kvalitetniji uradak.

Bunarim odlicne filmove na Netflix da vi ne bi ste morali :classic_biggrin:

Forgotten

Lik gleda kako mu neki ljudi otimaju brata na ulici. Posle 19 dana brat se iznenada vraca kuci, sa amnezijom, ne zna gde je bio i sta je radio tih 19 dana. Ovom nesto biva sumnivo u bratovljevom ponasanju, kao da to nije isti covek, krene da istrazuje i skapira da ni sa majkom nesto nije kako treba...

Odlican koreanski triler, napet, uzbudljiv do samg kraja.

Preporuka!

• Like 1