Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 1/12/2026 at 12:50 AM, dali_man said:

Babygirl

Jedino po cemu cu pamtiti ovaj film je to da je neki klinja taslacio mature Nikol Kidman. Sve ostalo je lose na toliko nivoa.

Odgledah i ovo konacno i potpisujem svaku rec, bas nula od filma, a pri tome se i na Nikol itekako vide godine, sto je malo tuzno jer to znaci da sam i ja prilicno ostario posto je ona bila moja tinejdzerska fantazija. Prosto jedan od filmova za koji ne bi bilo nikakva steta da nikad nije ni snimljen.

Posted

Anakonda (2025)

Džek Blek u novom filmu. Komedija, dobra produkcija ali je moglo biti više humora. Minecraft mi se više svideo od ovoga. Stari drugari, sa manje više neuspešnim karijerama, se okupljaju da idu u južnu ameriku i da snime Anakondu ponovo. Tu naravno dolazi da zapetljancije koja posle radnju vodi u drugom smeru. Prosečan film, jedino ko voli Džeka Bleka može ovde da izvuče nešto za sebe. Za mlađu publiku je skroz ok, možda neko porodično gledanje.

F1 (2025)

Meni je ovo dosta tanak film za oskara. Ovako je solidno napisan ali ni u čemu nije odličan, glumci dobro probrani. Radnja na kraju ga malo vadi iako je film skroz nerealan za svakog ko je malo pratio F1. Ne znam ni kome bih preporučio ovaj film. Nominacija za oskara je još jedan dokaz da je ovo bila tanka godina.