Jump to content

Super liga Srbije


Drug Crni

Recommended Posts

Just now, Igor_ said:

Ama daleko od toga da ga mazem govnima, jedan od retkih iz Partizana koji je uvek bio korektan.. ali ponavljam treba izbaciti svakog ko pomisli da pusti zvezdu ili partizan.

Nisam mislio na tebe nego na te novinare koje pominješ. Ta priča nikako ne pije vodu, on da je hteo on bi izveo decu, a ne verujem iskreno ni da bi mu to palo na pamet jer bi tu samo po sebi vuklo gomilu stvari, i ovako vidiš šta se desilo...

Link to comment
Share on other sites

Nisam gledao mec, ali na osnovu podataka sa transfermarketa ne vidim da je ono uopste bio kombinovan tim.

 

Sasa ilic je itekako sebe ugrobario sa ovim potezom i uskratio sigurno sebe bolje trenerske karijere. Ko ce takvog lika zeleti da zaposli van Srbije?

 

U najboljem slucaju vodice neki osrednji tim iz Turske. Ovo sto je uradio i epilog svega toga je neizbrisivi trag i nikad neke stvari nece nauciti, jer je bandoglav.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nije bio kombinovani tim juce!!! 

Ali je prema infkrmacijama iz Cukarickkg, trebao da bude.

 

Pre svega zbog želje da timu Aleksandra Stanojeviću suprotstavi podmlađen tim, bez nekih od najboljih igrača kao što su Ndijae, Stefan Šapić i levi bek Roganović.

 

Ovo je mozzart preneo, opet ponavljam, AKO JE ISTINA SVE TO.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Edward Louis Severson III said:

 

Pa ko da vodi ostale klubove 😄 ???

 

Uvek su dva kluba imali svoje satelite po ligi, to je svima jasno. Ali se barem foliraju i na neki nacin iskazuju postovanje prema igracima koje trenutno vode.

Ajde sve, i ljubav i to... Svi mi volimo neki klub ali da voliš recimo više Terzićev ili Vučelin uspeh od svog? E to ne razumem. Jer na kraju se sve svede na pojedinca kod nas. U normalnim zemljama i ne znaš ko su vlasnici klubova, eventualno ih tu i tamo neko popljuje jer ne daju dovoljno love  a navijačima nikad dovoljno love kada je tim u pitanju...

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Nije bilo namenjeno tebi, posebna je misao, trebalo je bolje da odvojim u odnosu na kvot.

Edit: @Edward Louis Severson III

 

15 minutes ago, Manoly said:

Slazem se u potpunosti, treba imati meru cak i u forumskim komentarisanjima tudjeg dvorista, a umemo mi cigani cesto da preteramo, mada je vazda tudja "kradja" veca od one tvoje...

Elem, ne bih poredio ludog Lalata i Sasu Ilica, ali bih na ovoj temi rekao da je jako neprofesionalno prema klubu u kome radi kao trener reci ono sto je on izjavio posle meca, to se prosto ne radi i verujem da je to bitan razlog sto su se rastali sa Ilicem, koga ponovicu zaista cenim kao igraca Partizana i momka koji je uvek davao korektne i pomirujuce izjave u odnosu na Zvezdu kao rivala dok je bio fudbaler i kapiten.

Batistuta je plakao nakon gola Fiorentini, Larson je rekao da voli Seltik više nego sebe ali da će dati gol dok je u dresu Barse igrao protiv zelenih (i dao ga je), milion je slučajeva da igrači nisu hteli da slave gol klubu za koji su vezani a mislim da je i Stanković izjavio da ne bi igrao protiv Zvezde... i sve to bi neko mogao da navede kao primer nepoštovanja sadašnjeg kluba. Saletova izjava jeste neobična, mada je nama neobično svaki put kad neko prizna nešto na svoju štetu, ali pravljenje fame od toga, kao i od njegove skenjanosti je mašenje fudbala.

Edited by Barkley#34
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Constantin said:
21 minutes ago, Igor_ said:
Druze masis sustinu, novinari su preneli (kazem ako je to istina) da je Ilic hteo da izvede kombinovani tim sa jos klinaca, ali Matijasevic to nije dozvolio... 
 
[mention=223]Constantin[/mention] ne znam tacno kad, ali pratis visr pa ces znati, mislim da je prosle sezone, dobili smo 2 ili 3:0. A na klupi Radnickog od startera : Markovic, Kojic , Petrovic, Kasalica i najbolji igrac u tom trenutku Gavric.
Igrao jedan penzioner koji nije mogao da potrci, i secam se nekog klinca, ako nije ovaj sto je i sad tu sto je veliki talenat. 

Ajd da proverim...mada Kasalica na klupi....nije ni za klupu, odavno.

NIje ni za Radnički realno. Radnički treba da prestane da dovodi propale fudbalere i da im "vadi" karijere i treba da se orjentiše da sačuva svoju školu i da bude mamac za talente iz cele Istočne Srbije, samo tako može do rezultata.. Plus naravno, po koji kvalitetan stranac.

Link to comment
Share on other sites

Ocigledno je bilo nekakve reakcije uprave jos na poluvremenu utakmice, jer je Cukaricki tek u drugih 45 min zalicio na tim koji ne zeli da izgubi.

 

Ilica je remi vise pogodio nego Stanojevica, nista sem sut karte nije ni mogao da ocekuje posle onako neprofesionalnog nastupa posle utakmice. To bi bilo to sto se tice njegove trenerske karijere, mada svakako ostavlja utisak tipa koji nema ni trunku trenerskog slifa, pa i nije neka steta. Verovatno ce narednih XY godina parazitirati na platnom spisku Partizana kao nekakav pomocnik (videti pod Milijas u Zvezdi).

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

NIje ni za Radnički realno. Radnički treba da prestane da dovodi propale fudbalere i da im "vadi" karijere i treba da se orjentiše da sačuva svoju školu i da bude mamac za talente iz cele Istočne Srbije, samo tako može do rezultata.. Plus naravno, po koji kvalitetan stranac.

Kaži to Tončevu. On se tali sa ovim igračima koje vadi iz zaborava. Sitni transferi, i poneki dobar, ali sumnjiv. Školu je odavno devastirao, nema strpljenja da čeka. Randjelović i Čupić su dovedenu sa strane...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, Haklberi said:

Prvo da utvrdimo zašto je Saša izvodio "kombinovani" sastav protiv nas i Zvezde

 

Nisi dobro razumeo. Ilic je juce hteo da izvede drugaciji tim od onog koji je izasao. Konkretno, trebali su da pocnu Drezgic, Tosic i Savic umesto Kovacevica, Sapica i Endiajea.

 

Umesao se Matijasevic i rekao mu da se ne glupira, onda mu ovaj rekao - zbog cega sad Kovacevic mora da mi igra, a pre dva meseca zbog menadzera nije mogao itd. Ono posle meca je samo dolilo ulje na vatru.

 

Svakako nisu cista posla. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Sta Sasa Ilic dobio otkaz zbog neprofesionalnog nastupa posle utakmice sa Partizanom? :lol_2:

 

Ok licno mislim da treba, ali tako treba svako. Ja kad uhvatim nekad na Areni one izjave raznih trenera posle poraza od Zvezde i Partizana steknes utisak da je trenerima drago u zavosnosti za koji klub navijaju :lol_2:

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Haklberi said:

Već smo raspravili to. Imaš u prethodnim postovima.

 

Sad vidim.

 

Partizan je svakako juce ostecen, jer je ono cist crveni karton bio i stvarno ne mogu da verujem da iko poksuava da opravda ono slobodnim sudijskim uverenjem i slicno. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Možda je problem sa Lalatom i Saletom, što igraju "kupus gleda-meso vadi". Dokazali su se u svojim klubovima, koje evidentno bezgranično vole i hteli bi sada da se dokažu kao treneri u istim. Zato im je nelagodno ako ih bivši ne pobede, da im se ne uzme za zlo....pogotovu ako poremete trku. Lalat je, čini mi se, imao jednu šansu, ali je još bio "zimzelen" pa nije napravio nešto. Sale takodje...prvi tim koji mu je dat da vodi je već bio skockan, mislim na Čuku, rano mu je za Partizan. Možda je namirisao da Stanoje neće na kraju sezone da nastavi, pa je hteo da se malo preporuči, da uskoči. Ovi to nisu hteli da istrpe...i to mu je.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ne treba izvlaciti paralele izmedju Saleta i Lalata. 

Sasa Ilic je institucija.

Lalat sluga rezima, covek za mutne poslove, navucen na kokain, zasticen ko beli medved, zato ne uspeva van granica Srbije.

Da sam vlasnik Cuke, uradio bih isto, i neka bude za nauk svakome ko je spreman zarad ljubavi prema Zvezdi i Partizanu da prodje isto.

Covek ne dozvoljava da se neko igra njegovim novcem, svaka cast.

Neka vide i ovi iz TSC-a, prvo Krstajic, sad Lazetic...otuda i ovoliko coraka.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, fradler said:

Verovatno ce narednih XY godina parazitirati na platnom spisku Partizana kao nekakav pomocnik (videti pod Milijas u Zvezdi).

 

Vala i zasluzuje, koja sve govna vec parazitiraju, za njega i vredi placati ulaznice. 

 

Sale je, kako se sad vec ispostavlja, zrtvovao svoj posao iz postovanja prema svom bivsem treneru i klubu. S obzirom da Stanoje ima nastupe kakve ima, i kad je u pravu i kad nije, verujem da je Sasa hteo malo da mu stane i u zastitu, da ne bude da ovaj samo laje u prazno.

 

Cukaricki to ne zeli da tolerise, pritom se i zna veza Saleta i Partizana,  i to je to. Objektivno, nema sta ni da im se zameri to. 

 

Subjektivno, FK Partizan nek ga udomi sto pre, stavi na platni spisak, sta god, Lola prima platu, moze i Sasa Ilic.

 

 

Edited by fillam
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meni je smesna ova halabuka sada oko titule i borbe oko nje koja se pravi u cilju da prvenstvo bude sto vise kao zanimljivije i pod tenzijom nekom :lol_2:

 

Partizan je imao prvo mesto, pobedjivali redom isto kao i Zvezda. Takve nizove kakve veciti imaju nema ni Bayern, a kamoli ostali klubovi. Mislim da takve nizove ni Astana nije imala u svoje neko vreme, a oni su primer jednog drzavnog projekta kakvi su takodje Zvezda i Partizan.

 

No imali su prednost bodovnu, imali su derbi koji su odigrali kako su odigrali i ocigledno ih je ta utakmica malo poremetila u nastavku sezone. 

 

Da je ono bio crveni karton bio je, mada opet nije mi tesko da vidim da u Evropi ni Zvezda ni Partizan ne bi dobili igraca vise u onoj situaciji. Ali objektivno rusenje igraca u eventualnoj gol sansi jeste crveni karton. No to je isto kao i nedosudjen penal, nikakav garant da bi ti dobio utakmicu. Igras dalje, nastavljas sa planom. Koliko samo nepravdi je nacinjeno ostalim klubovima protiv vecitih pa se niko ne cima oko toga. Ja kad god pogledam utakmicu Zvezde ili Partizana u ligi minumum 20 bezveznih prekrsaja se sudi drugima u toku utakmice. To nisu neke kardinalne greske uglavnom, ali su neki prekrsaji koji se sude raznim ekipama kada jednostavno budu jaci u duelu i uzmu loptu, a mozda bi dobili priliku za neku kontru, polukontru recimo. 

 

Tako da gospodo ne razumem problem? Imate jos jedan derbi pa pokazite na terenu lepo ko je bolji.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@dzoneee

 

Na osnovu nekih tvojih ranijih upisa koje sam uhvatio ti jesi prilično objektivan koliko je to moguće.

Ali, šta je sada problem:

 

6 minutes ago, dzoneee said:

Meni je smesna ova halabuka sada oko titule i borbe oko nje koja se pravi u cilju da prvenstvo bude sto vise kao zanimljivije i pod tenzijom nekom :lol_2:

 

Partizan je imao prvo mesto, pobedjivali redom isto kao i Zvezda. 

 

Prvi deo sezone, VAR je funkcionisao. Početkom proleća, sve češće nije u funkciji. Zašto?

U dve utakmice FKP (Napredak i Čukarički) desila se teška materijalna povreda pravila, koja je direktno uticala na šampionsku trku i trenutni poredak.

Čim se ušlo u neizvesnu završnicu, počeli su da duvaju neki bočni vetrovi. Podsetiću te da je ovo prva sezona nakon 2017. gde Partizan ima kakvu takvu šansu za titulu, a već na polusezoni Terzić priča kako Zvezda mora biti prva.

 

13 minutes ago, dzoneee said:

 

 

Tako da gospodo ne razumem problem? Imate jos jedan derbi pa pokazite na terenu lepo ko je bolji.

 

Već sam rekao da je FKCZ bolja ekipa, i da na osnovu svega viđenog od svog kluba ove polusezone očekujem poraz na čist kvalitet.

Međutim, šta ako se dođe u situaciju da Partizan odigra neki dobar meč, koliko će im biti dozvoljeno da izađemo sa Rajka sa tri boda? Da li će raditi VAR? Ko će biti delegiran za derbi? Da li će to biti naš najbolji sudija Jovanović, kojeg FKCZ ne želi na svojim utakmicama? Ako neće, da li će postaviti Simovića sa svojim slobodnim procenama poput one juče? Da li je dobro za aktuelnu vlast da Partizan bude šampion?

Očigledno da nije sve na terenu. FKCZ u ovom trenutku ne treba pomoć koju imaju da bi rutinski rešili Partizan u bilo kom derbiju.

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Igor_ said:

Nije bio kombinovani tim juce!!! 

Ali je prema infkrmacijama iz Cukarickkg, trebao da bude.

 

Pre svega zbog želje da timu Aleksandra Stanojeviću suprotstavi podmlađen tim, bez nekih od najboljih igrača kao što su Ndijae, Stefan Šapić i levi bek Roganović.

 

Ovo je mozzart preneo, opet ponavljam, AKO JE ISTINA SVE TO.

 

Naleteo sam na vise informacija od juce, bilo je svega i rekao bih da su tvoje prenete reci blizu istine. Nije se pojavio ni na klupskoj veceri nakon remija.

 

Trebao je da leti, lik se ne ponasa profesionalno. Najmanje losa opcija je da ga sada otpuste, jer ko ce njega da slusa u narednim nedeljama kada je sa svojim ponasanjem narusio atmosferu u svlacionici.

 

Beze ostalima tako da im nije ugrozeno trece mesto, ali imaju losu osnovu za izlazak na evropsku scenu kada se postavio da je iznad kluba. Ambicije kluba na prvom mestu.

 

Kudos za Cukaricki, moracu u narednom periodu da se iscimam do Banovog Brda.

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Instinkt said:

U dve utakmice FKP (Napredak i Čukarički) desila se teška materijalna povreda pravila, koja je direktno uticala na šampionsku trku i trenutni poredak.

Zato u mečevima koje je Partizan igrao protiv Spartaka i TSC-a nije bilo povrede pravila, a u drugom meču čak i nije radio VAR? Ili su pravila samo povređena kada su na štetu Partizana. 

 

Kad smo već kod Napretka, zar i u prvom meču nije bilo povrede materijalnih pravila, kada su ponovili penal bez osnova?

 

Sve je izgleda relativno u našem fudbalu i zavisi kome šta odgovara.

 

Pojedinci samo plaču jebote, pa nije niko kriv što ekipa ne zna da iz igre da da gol, nego je odmah kriv neko treći, a nikako nije ne daj bože trener ili neko iznad trenera.

 

Partizan je ove sezone osvojio bod više protiv ostalih ekipa, pa šta treba da na silu dobije sve? Pobedite Zvezdu, pa onda imate pravo da kukate, vi što kukate na čelu sa Stanojevićem i ratnih huškačem i kriminalcem Vučelićem.

Edited by Don Juan
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Samo još jedno da kažem i završavam. Pravi se priča, a pravi je čovek koji treba svom timu i svojim navijačima da odgovara za igru i rezultate, pa Partizan neće biti prvi zato što sudija nije isključio igrača Čukaričkog. Stvarno? Sudijska greška je jedno, nemogućnost da ti daš gol protivniku koji je sigurno 3 puta slabiji od tebe je nešto sasvim drugo, i to je ono što Stanojević namerno izbegava i spinuje sa glupostima i truje medijski prostorm prebacujući lopticu u tuđe dvorište. Da se razumemo, to isto radi i Don Terza kada mu ne ide od ruke i kada dlazi vreme kada treba da objasni neke stvari, pre svega transfere, Međutim, Terzić je rang Vučelića, trener koji se nalazi na klupi bilo Zvezde ili Partizana treba da bude dovoljno jak i da kaže - krivica je do mene, A zaista jeste, kao što je krivica Stankovića što dopušta da primi gol od jebenog Radnika u 90+ minutu, a da pri tom radi debilne izmene, tako je i greška Stanojevića što očigledno nešto škripi u napadu Partizama. Sve ostalo je bacanje dimne zavese na nesposobnosti pojedinaca.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hej, ostrašćeni, hoćemo malo da baratamo nekim činjenicama za sve ove godine Zvezdine dominacije?

Ako ne pratiš šta pišem i šta mislim o Stanojeviću i igračima, fudbalu koji igramo ove polusezone onda poseti temu FKP pa se informiši pre nego što mi spočitavaš kukanje i poglede koji meni odgovaraju. O Vučeliću i Vazuri neću uopšte da pišem, sposobni su za ono za šta su i postavljeni.

Šta je sporno u Subotici? Nije bio penal, nije bilo kontakta?

U Kruševcu što je golman u stilu Borjana u kupu protiv Radničkog izašao ranije sa linije, samo što je za promenu svirano?

Kakav ste prvi gol dali Čukaričkom, kako je igrač dobio karton zbog kornera? Jel radio VAR u tom momentu?

Zašto nije radio VAR protiv TSC? Zašto odjednom ne funkcioniše?

 

Ništa nije relativno, ja sam već izneo svoj stav i mišljenje na temu ko će biti šampion, kako ove sezone, tako i narednih. Ako misliš da je to samo zbog kvaliteta (koji imate) onda nema potrebe da se raspravljamo dalje. Teraj svoju priču, ja ću svoju.

Da podvučem, FKP neće biti šampion dokle god se Vučić pita. Možda dobijemo još jednu titulu u 5,6 godina, da ne bude baš da smo svedeni na nivo Hajduka iz Splita.

 

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

  • Baros locked this topic
  • Baros unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...