Jump to content

Juan Pablo Montoya

Član foruma
  • Posts

    14,162
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Juan Pablo Montoya last won the day on March 9

Juan Pablo Montoya had the most liked content!

About Juan Pablo Montoya

Recent Profile Visitors

9,004 profile views

Juan Pablo Montoya's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Posting Machine

Recent Badges

20k

Reputation

  1. Naravno da nije za sva vremena, sve se menja ali lično ne volim način na koji se menja. Pokušava se da se na silu ubace neki London Tauersi i Dubai koji su repa bez korena. To mi ni malo ne prija. Pokušaj predstavljanja nekih, ne volim taj izraz ali je prihvaćen, "veštačkih" klubova kao elite je odvratan. Ovaj moj i tvoj klub, kakav god da je ima svoju istoriju i svoje uspehe i ponos. Ovi pijani milijarderi bi da kupe slavu. Fuj.
  2. Iz perspektive reputacije KKP zaista jeste izuzetno nizak kriterijum samo biti u eliti, posebno kada se realno sagleda situacija u evropskoj košarci a to je da realno od KKP postoje tek možda 5-6 klubova sa većim imenom, Real, Barsa, Olimpijakos, Panatinaikos, Makabi, možda Virtus, CSKA... ko još? Čak i ako ih ima još nema ih mnogo. Tako da vi de facto pripadate eliti evropske košarke. Drugo je kako se upada u tu elitu i da li će biti mesta za vas.
  3. Baš se razmišljam s kim bih u NBA poredio Puntera, ali Puntera sa boljim atleticizmom. Možda Tatum? Durant? Meni Punter liči na neku mini verziju Duranta 🙂 Inače se za floping apsolutno slažem, nego nisam hteo ja da to prvi počinjem na ovoj temi da ne ispadne da trolujem. Doduše, to ne znači da ga ne biju, ali da...težak floper. Baš svaki kontakt preuveličava. Ali meni je jedan drugi aspekt kod ovih protesta navijača Partizana zanimljiv. Ja ih potpuno kapiram što se bune, to su kad se podvuče crta ipak navijači, njihov tim je izgubio i oni traže neku logiku u tome. Što se tiče sreće koja je vezano za Partizan pomenuta, sreća je sastavni deo jedne sezone od momenta žreba, jer itakako nije svejedno u kom rasporedu i kada tokom godine ćeš igrati sa glavnim favoritima kući a kad na strani, pa ni sa autsajderima. Protiv favorita je najbolje igrati odmah s početka sezone i to kući, jer ti je tu najbolja šansa da ih drukneš. Protiv autsajdera je najbolje da igraš na kraju sezone, kući. Jedino što je glupo da se samo jedan tim vrednuje kao neko ko ima sreće u sezoni. Neće biti... isto je svima, a ipak nekako mi uvek budemo 16. Real bude prvi ili drugi, a Partizan bude tu negde oko plej ofa. Dakle, to je realno merilo, ne sreća. Ovo ces sigurno dobiti u plej ofu, ABA i eventualno evrolige. Jedino za Hrvoja nisam siguran 😄
  4. To ti i kazem, pogresi se u proceni igraca. A taj Gilesp takav kakav je, veruj mi, mnogo mi je nekako podnosljiviji nego kad vidim onog beskicmenog Tobija da ulazi da mu bekovi skidaju loptu iz ruku i da ga krila maltretiraju na low postu. A kosta duplo vise od Gilespija. Ovaj je tupav, ali makar tu defanzivu nekad odradi. Tobi ako ne rokne 3, 4 trojke, nikakva korist. A i to se desava tek jednom u 5 utakmica. Izvinjavam se za offtopic.
  5. Ne mora zamisljamo, tu je Jaleen Smith a Zeljko je jos uvek van...odeljenja.
  6. Naravno da je skroz ok ako neko ima utisak da je odbrana na Punteru pregruba i van granica dozvoljenog. Ono sto celu situaciju cini jos misticnijom po pitanju sta je zapravo najbolize istini je sto se sudijski kriterijum dosta menja iz utakmice u utakmicu pa tako i sam dojam moze da vara. Ja imam misljenje o faulovima na Punteru, takodje. Sve je to normalno i u redu, nema potrebe da neko komentarise tudj dojam. Posebno ne u posprdnom tonu.
  7. Da. I sa tim sam se slozio, samo kazem da matematicki gledano nije u Partizanovim rukama. Tehnicki nije, e sad sto je i dalje verovatnije da oni pobede dva puta a ne Efes, to sam se slozio sa tobom.
  8. Realno me zanima sta te napinje da napises ovakvu budalastinu. Razum svakako nije. Nego eto, da se malko pokenjas po svojim sportskim rivalima jer eto njihovi rezultati su plod srece a nasi plod nesrece, jadni mi...
  9. Pa da, to ti i kazem, ako nemas A licencu onda si na milost i nemilost Evrolige. Tacno je da je pobednik isao ali to nije nikakva garancija, vise puta su izjavljivali da je wild card nesto sto oni po svojim nekim nahodjenjima dodeljuju, tako da moze da se desi vrlo lako da ne ide niko iz aba regiona. Na to sam mislio.
  10. Evroliga nije liga u koju se ulazi na konto rezultata, tako da ja kontam da njima sevaju jajaca za to na cemu je nas fokus. Bitno je da ucesnik ima skup roster kako bi mogla da se popularizuje liga i zaradjuje od reklame.
  11. Pa nije. Kad se kaze da nije sve u Partizanovim rukama to bas to znaci, da Efes sa dve pobede prolazi dalje nezavisno od rezultata Partizana. To bukvalno to znaci kada se napise da ne zavisi od Partizana. Ovo drugo sto si napisao se sve slazem, da je veoma realno da Efes jednu izgubi a da Partizan dobije dve, ali to ne menja na ovome sto sam napisao iznad. Od Efesa zavisi.
  12. Jel ovaj Jaleen Smith bas tolika kanta od igraca da ne moze nikad ni minut da dobije?
  13. Ledey je najbolji i najkonstantniji igrac ovogodisnjeg KKP. Naneli mnogo bolje moze nego li sto pruza. Anyway, izuzetno je lepo kako gajite dobar odnos sa legendama kosarke, Kukocu i Radji. Za svaki respekt. Uvrede Milutinovu mi nisu jasne. Glupost.
×
×
  • Create New...