Jump to content

Igor_

Član foruma
  • Posts

    3,714
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Igor_

  1. Nisi, pripadne mi lose skoro kao kad vidim Perkinsa ili Karagera da komentarisu.
  2. Kad Rokas pocinje sa igra? Zna li se sta?
  3. Ne zna on da motivise ekipu, nego da stvori zrtvu od ekipe i to prolazi kod navijaca partizana. On od prvog minuta bilo kog meca pokazuje sudiji na obraz... Navijaci partizana trenutno vole da su "zrtve" a nema boljeg coveka od Duljaja da ih u to ubedi. Da mu Srna nije nasao ova dva tri igraca, i da ga je Izraelac razmontirao u derbiju davno bi taj hleb zaradjivao po nekim egzoticnim zemljama.
  4. Bahar je samo jednu stvar napravio a to je da je zadrzao Duljaja do kraja sezone, u svakom drugom scenariju bi popio pedalu do polusezone.
  5. Kad vec po tviteru ide anketa. Mozemo i ovde da je probamo. Prva petorka: 1. James 2. Baldwin 3. NHD 4. Moneke 5. Nebo Mvp: James Najbolji defanzivac: Grant Zvezda u usponu: Biberovic Trener godine: Mateo Najvece razocarenje (ekipa): Zvezda Najvece razocarenje (igrac): Kemba
  6. Ilic je jos uvek relativno mlad, i verovatno ga vide kao potencijalnu dobru prodaju da se ograde neki dinar.. Meni se u Tsc bas svideo, e sad moze li u Zvezdi da bude faktor ostaje znak pitanja. Kad razmislim koga smo sve preziveli, i od koga smo ocekivali da bude nesto (Nikolic, Spiridonovic, Jevtic, Causic...) vredi i Ilicu dati sansu.
  7. Ali komentator na ELTV koji se cudi kako ekipa ne stane uz Teodosica, nego svi samo gledaju sa strane.. I jos jedan njegov komentar koji opisuje nas angazman danas , Klejburn ostaje na sutu a on kaze "otvoren kao crkva nedeljom" 😂
  8. Eurocupe stizemo.. Kakvu smo epsku doselekciju uradili. Tomkins Gilespi i Smart ne bi dobili ni na basketu neku random ekipu iz kraja.
  9. Ukoliko Kalinic vec sad pristane na ugovor, to moze znaciti samo da sigurno igramo EL, i da se sprema dobra ekipa.
  10. Nova verovali ili ne situacija. Momak se rukovao sa kurtijem i izbacen je sa posla. Izbacili ga isti oni koji su polagali zakletvu u vladi kosova i koji jos uvek imaju poslanicke plate. Momak radi poljoprivredu vredan, i na slici se vidi da su mu ruke cele masne od ulja, pripretili mu puskama da mora da zaustavi traktor i da se rukuje sa kurtijem da bi u svet otisla slika kako ga srbi postuju....
  11. Valjda se po novim pravilima to svira kao faul u napadu a ne kao tehnicka?
  12. Vidim Ben okacio Dionia, reko da vidim kako mu ide ove sezone kad on drugi strelac lige😂
  13. Nije sve do trenera, ali ce se Covic ponovo oprati teranjem istog. Neverovatno je da je nama svaki trener bio kriv. Nema veze sto vecina tih trenera nije radila selekciju ekipe.
  14. Kako se po sablonu Kanga uzbacuje iz prvih 11, cim se vezu neke pobede.. Nismo imali uspeha sa tim potezima.
  15. Sto ne bi mogla? Kad partizan moze u kosarci od sezonskih i "donacija" navijaca 😂
  16. Normalno, i dozvola za gradnju treba😂
  17. Vreme je za novi "jedan partizan imamo" ili ti drzavo pomagaj a mi cemo da verujemo da nam nista ne dajes. Partizanu fali ozbiljna svota novca da bi prosao monitoring i dobio eurolicencu.
  18. 184 kontakta sa loptom. Ja ne pamtim da sam to video.
  19. Iskreno se nadam da ce Bolomboj i pored ovog novog ugovora napustiti ekipu, i otici u neku pobednicku ekipu. Grota da se trosi sa ovom grupom malokrvnika. Ili da je makar odrao Nebojsu za milion.
  20. Ne vidim zasto neki mladji od onih sa spiska za kup ne dobije sansu u ovakvim mecevima.
  21. Ne znam koliko je tacno, vidim da se sprdaju kako je Gilespi na zagrevanju promasio 22 vezane poludistance😂
  22. Lesor je veceras napravio bar 4/5 faula, sviran mu je jedan. Hangu je u 1/4 jedno dva puta izudarao propisno.
  23. Bravo za Dalibora. Ne igra, a opet svaki put kad dobije i minut vremena trudi se sa opravda.
  24. Nadam se da nekoj budali nece sinuti ideja da vrati Pesica.
  25. @Čočo eto ti promene pravila bonusa. Bice djiga i sledece godine bonus.
×
×
  • Create New...