Jump to content

Recommended Posts

Posted
59 minutes ago, Miki8 said:

Nemacka,Francuska,Grcka,Italija,Turska. Bogdanova povreda je promenila sve. Za mene su sve nabrojane reprezentacije favoriti protiv nas.

Buraz vrati se na forum sa kojeg si dosao ovde da plujes tamo imas svu slobodu da to radis

Posted

Završili utakmicu u prvoj četvrtini i rutinski priveli.

Zadovoljan sam vidjenim.

Aleksa konačno isporučio u napadu,Vasa je dao znake života u prvom poluvremenu.

Kad počne nokaut faza,tu ćemo videti ekipu potpuno skoncentrisanu.

Česi baš prljavo igraju u odbrani,ali tu se ne može ništa,naročito kad sude amateri od sudija.

• Like 4
Posted
3 minutes ago, Miki8 said:

Nemacka,Francuska,Grcka,Italija,Turska. Bogdanova povreda je promenila sve. Za mene su sve nabrojane reprezentacije sada favoriti protiv nas. Nemamo sut za tri poena a ne znamo ni da ga branimo, plus smo bez defanzivnog skoka citav turnir.

Niko na ovoj listi nije favorit protiv nas.
Protiv svih ovih reprezentacija, osim protiv Nemacke - mi smo favoriti. Usudio bih se reci i jasni favoriti.
Protiv Nemacke je egal, mada bih i tu dao vece sanse nama.

Sportski pozdrav

• Like 5
Posted

Trojke iskamenjali 3/21

Bacanja iskamenjali 19/29

17 izgubljenih 

ali defanzivno smo u principu dobro, minus branjenje 3p linije... Skok smo popravili, ako su česi neki reper 

Jokić 18 minuta igrao, Vasa 16,  od ostalih niko više od 23 min... 

Izglupirali smo se sa jedne strane, ali i rezerve me brinu... Ipak 22 razlike 

Posted

Opet tražite dlaku u jajetu, ovo je revijalna utakmica bitno da se dobije da odmore svi i idemo dalje. 

Jokić i Milutinova je verovatno probao zajedno zbog Turske jer oni igraju sa dva centra. 

Posted

Mekani smo previše jbg, to je problem. A mekani smo i u glavi, Vasa, Petrušev, Tristan, svi labilni. Gudurić slab sa samopouzdanjem, Milutinov isto. Fale ovoj ekipi igrači poput Lučića i Kalinića, nešto mi deluje da je počelo da nam ponestaje tih glue guy igrača uloge.

Mada ja još uvek mislim da smo favoriti za top 4 plasman, od polufinala su to već otvorene utakmice. 

Ne bih previše se nervirao oko današnje utakmice. Poveli smo 20 razlike posle 7 minuta, ostatak tekme je garbage time. Malo je i Kari kumovao gubljenju ritma kada smo krenuli da eksperimentišemo sa petorkama. To nije baš najbolje radilo i onda su već naši malo ispali iz igre, Česi počeli da mlate još više i posle su svi samo čekali da se završi.

Dobra stvar je što jedna dobra utakmica protiv Turske može da u potpunosti preokrene sve. Ova ekipa je već pokazala da se dobro nosi sa pritiskom, ima iza sebe velike pobede na velikim takmičenjima. Samo smo upali malo u loš vajb od prokletih Portugalaca.

• Like 9
Posted
3 hours ago, Manu said:

Što se mene tiče počela je od Letonije. Odličnu utakmicu je odigrao i svako ko očekuje više od njega treba da zna da je nerealan i da treba da spusti očekivanja. Gudura za početak samog sebe ne gleda kao strelca već kao timskog igrača i sekundarnog kreatora.

Evo poštujem te i tvoje poznavanje košarke i ne mogu da verujem da možeš da napišeš ovakvo nešto.

Najgori oblik opravdavanja činjenice da jedan vrhunski bek konstantno odbija da pruži bilo šta reprezentaciji. Pričamo o igraču koji ima 11-12 poena po meču u EL, uz vrhunske procente šuta, igraču koji u finalu EL postigne 19 poena, koji je upravo potpisao jedan od najjačih ugovora u EL i na sve to, ima 30 godina i već jako dugo je deo ove reprezentacije.

Evo ja kritikujem Stefana Jovića, ne sviđa mi se njegova igra, ali on dečko ni u prosečnoj Valensiji nije neki faktor, pa je ovo što igra za reprezentaciju čak i iznad onoga što igra tokom sezone.

A Gudura, koji ima 39% za tri u EL i verovatno još više u TBLu, dođe ne evropsko i kaže "ej, ja sam timski igrač, sad ću da šutiram trojke 14%".

Sve u svemu, ostali smo bez Bogija, niko ne misli da će ovaj to da nadomesti, ali zaista ne očekujem ni 1-6 iz igre protiv Češke. Nikako ne vidim način da mi nešto uradimo ako neće biti na 10ak ppg, čak je to i malo za njegovu reputaciju i slobodu koju će imati, al eto, barem nešto...

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Evo Vase daje intervju na Areni, kaže da je sve u redu. Valjda zna kako mu je :classic_smile:

Posle jednog sličnog lakta koji je Borišu ostavio bez bubrega, ja duvam i na jogurt.

Posted

Mozemo da promasujemo trojke, zicere, bacanja, da ne kidamo u odbrani, da se ne cimamo.. to sve moze relativno lako  da se promeni sa jačim fokusom. Ali to sto nemamo igru, posebno kad je Jokic na klupi, ne verujem da ce preko noci da se promeni tek tako. 

Ne znam da li smo iscupali Vasu. Ponadao sam se u 1 pp, on u 2 opet u svojoj čauri. 

Ne znam, posle svake odigrane utakmice, ja sam sve manje optimista. 

Posted

Vasa car. Toliko racinalan i smiren lik, za pozeleti u ekipi.
Totalna suprotnost od recimo one paljevine Petruseva.

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, realno *w said:

Evo poštujem te i tvoje poznavanje košarke i ne mogu da verujem da možeš da napišeš ovakvo nešto.

Najgori oblik opravdavanja činjenice da jedan vrhunski bek konstantno odbija da pruži bilo šta reprezentaciji. Pričamo o igraču koji ima 11-12 poena po meču u EL, uz vrhunske procente šuta, igraču koji u finalu EL postigne 19 poena, koji je upravo potpisao jedan od najjačih ugovora u EL i na sve to, ima 30 godina i već jako dugo je deo ove reprezentacije.

Evo ja kritikujem Stefana Jovića, ne sviđa mi se njegova igra, ali on dečko ni u prosečnoj Valensiji nije neki faktor, pa je ovo što igra za reprezentaciju čak i iznad onoga što igra tokom sezone.

A Gudura, koji ima 39% za tri u EL i verovatno još više u TBLu, dođe ne evropsko i kaže "ej, ja sam timski igrač, sad ću da šutiram trojke 14%".

Sve u svemu, ostali smo bez Bogija, niko ne misli da će ovaj to da nadomesti, ali zaista ne očekujem ni 1-6 iz igre protiv Češke. Nikako ne vidim način da mi nešto uradimo ako neće biti na 10ak ppg, čak je to i malo za njegovu reputaciju i slobodu koju će imati, al eto, barem nešto...

Nije bas da ne pruza nista. Nazalost nije to bilo u skladu sa onim sto znamo da moze, ali vazan je on deo ove ekipe vec godinama. Dolazio je uvek na okupljanja, trudio se, doprinosio i u segmentima koji mu nisu forte (tipa defanziva), igrao 3 pozicije prema zahtevima trenera, ego nikad nije bio problem. 

Za ovaj deo iz poslednjeg pasusa se slazem - Gudura je jedini koji ima u sebi potencijal da istovari 20+ poena protivniku u facu u eliminacionoj tekmi protiv top konkurencije i sada kada nema Boba vise nema izbora niti drugih bunkera da potrazi zaklon. Od njegove produkcije nam zavise i dometi. Ili ce konacno pronaci i izvuci iz sebe ono sto bez dileme zaista moze ili ce se nas pohod zavrsiti sasvim neslavno. No two ways about it.

• Like 7
Posted (edited)

U sredu se javlja Gudura iz meča protiv Turaka u Pioniru.

Inače ni u Feneru on nije konstantan, npr svi spominju to finale a niko da kaže kakav je raspad bio u polufinalu. Ili što u regularnom delu poveže 3-4 utakmice gde je dvocifren pa dođu 2-3 gde ukupno ubaci 13.

Edited by Урош19
Posted

Po meni imamo solidne rezerve u Petruševu. U suštini, osim onog sranja protiv Portugala, on je sve tri tekme odigrao fino. Zna da koristi prostor koji ostaje oko Jokića, fino se kreće i dokle god mu se ne baca lopta za čistu igru 1 na 1 na niskom postu, to fino izgleda.

• Like 6
Posted

Vidi se iz aviona da ova nasa ekipa mnoge karte krije, igra se s pola gasa bukvalno, samo da se odradi.

Ako dobijes prvu cetvrtinu 27:5, drugu odigras neresno a trecu izgubis - stvari su vrlo jasne.

Mislim da ce mec protiv Turske biti prvi do sad gde cemo pokazati koliko zaista mozemo. 

• Like 4
Posted

Ružna utakmica. Odradili smo ih već u prvih 5 minuta, posle mučenje i isprobavanje nekih egzotičnih petorki. Lepo je neko primetio da se ova postava sa dve petice probala jer Turci igraju sa 2 visoka isto dosta. Protiv Turske će biti pravi test šta ova ekipa zapravo može. Sa ovakvim šutem neće ići. Mora odlučnije i jače, jesmo mi košarkaški ispred svih al moramo malo da bijemo. Očekujem Jokić da pokaže Šengunu u sredu ko je osnovni a ko ultra unapređeni pokemon. Vasa mi se ne sviđa ni kad pravi dobre poteze, ubija flow celoj ekipi i igra paralelno sa timom, ubacivao ili promašivao. Takođe, kao da je baš mnogo izgubio na eksplozivnosti. 

• Like 1
Posted (edited)

Највећи шок ми је Лончарова тарзанка, I am speechless.

Сад креће оно право, Тристан може полако да завршава првенство.

Едит: Шта питају ови људи Пешића, профи новинари, бем те животе.

Edited by MV91
  • Ha-ha 1