Jump to content

MV91

Član foruma
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MV91

  1. Најбољи европски тренер је успео да ишчупа ову утакмицу, Слукас и Нан као Мицић и Ларкин, свака част. И поред тога што је Макаби атлетичнији због спољне линије, ПАО је успео да исконтролише једно 3, 4 кључна скока и на класу бекова да преломи. Неће бити лако ни у мајсторици, али победа се не сме испустити.
  2. Ако прође и Монако уз Макаби и Шпанце, може бити баш слаба посета на Ф4. Олимпијакос жртва своје сакате спољне линије.
  3. Носу могли да преброде пораз, са друге стране испустили велику прилику за плеј оф. Спољна линија не може ништа да одбрани.
  4. Како је било лепо видети Уертаса уживо, и после толико година човек је савршено физички припремљен, као струна. Виродета је одлично поставио одбрану на Регленду, агресивна искакања, удвајања, а у нападу чист квалитет њиховог тројца, иако је Перистери добро парирао и није се дао до самог краја, свиђа ми се како изгледа Спанулисова идеја да се игра кошарка. Одлична подршка за Перистери, грмелиђсу Грци све време. У другом полуфиналу окршај старих ривала из Шпаније, Уникаха ушла пренервозно у меч, Мурсија са друге стране тачно знала шта напада, како брани, одличан скок, Куруц са НБА телом, Тодоровић old school. Добили су на моменат и Ениса у 3/4, а онда се све преокреће почевши од тројке Ђедовића од таблу, да би се потом растрчали, пустили руку и кренули да мељу ритмом као много пута до сада ове сезоне. Ово такмичење је свакако занимљивије од Еврокупа, није лошије, али није ни боље, квалитет је ту негде, мада и даље мислим да је Париз ту за копље изнад свих. Утисак кваре ФИБА судије, велике незналице. Штета што је посета била никаква, растерећујуће кошаркашко поподне у Арени.
  5. Одлична ова зелено-жута серија, велики клубови, уз Реал свакако највећи европски, видећемо шта носи наставак.
  6. Треј Кел губи лопту и креће потоп. Одличан овај њихов Канађанин Кин, страшан играч. Победила јефтинија, а шира екипа, свака част. Браво за Радоњу, одлична кампања у овом такмичењу. Доста су утицали офанзивни скокови, Хемниц је једноставно много атлетичнији. ФИБА судије су бедне.
  7. Скоро нисам видео овакву судијску крађу.
  8. Плус Макаби плеј-оф.
  9. Нигде нисам помињао укупан број поена, само ту секвенцу коју је искористио, немој ти да бринеш за моје памћење 😉
  10. Томпкинс је погодио једну тројку после ТО када су помогли са њега и после када је неко пробио бекове, направио вишак и оставио га самог. У одбрани је покупио који скок, али је масу дефанзивних и промашио, има још много да прође да би рекли да смо га добили. Топ мало променио механику шута.
  11. To je пре свега један одличан маркетиншки потез клуба који ће у наредном периоду значајно подићи улагања, мислим да им је ова објава са Бјелицом убедљиво најлајкованија на Инстаграму. Клуб овим повећава своју видљивост на највећој сцени, доводи НБА шампиона са врхунском каријером који је био велико име у Турској, самим тим повећава углед клуба и озбиљност у преговорима са играчима вишег нивоа. Свакако не може да одмогне. Кад може човек коме се угасио фитнес центар чији је био менаџер да буде директор Евролигаша, може и Бјелица спортски директор једног омањег клуба. Притом колико ја знам он је изразио жељу да по завршетку каријере живи у Истанбулу.
  12. Немања Бјелица нови спортски директор ❤️
  13. Одличан почетак викенда, лагана победа над Самсуном који је распустио најбоље играче, сличан егзодус као Игокеа, наставља се плеј-оф трка. Кавано није ни играо, Радоња расподелио минутажу, перфекција. Идемо у среду да узмемо пехар.
  14. Чудна утакмица, нису ови толико бољи, само су користили толико смушених потеза високих, који играју под великим оптерећењем. Плус на то имају далеко ширу ротацију са више употребљивих играча. Може ово да се добије и преокрене.
  15. Судије неки чудан критеријум, смешне одлуке. Са друге стране ови доста јако искачу на плејеве, много су чвршћи и атлетичнији. Какав издувани балон Скраб, ови су га тотално збунили, час искакање, час преузимање. Не знам што га је Радоња толико држао. Додуше Бутеј ништа, чиста нула од њега, мораће нешто да погоди да да мало спејсинга.
  16. Ма дај, 4 пута не могу да ухвате скок у одбрани, и онда Буцијелова минијатура.
  17. Прва утакмица финала је данас од 19:00 у Немачкој, Хемниц изразити фаворит по кладионицама, али смо у евидентном успону форме.
  18. Ниво срамоте и бизарности коју изазива та изјава је немерљив. Каква порука тренеру, а нешто ми се чини да ако бивши потпредседник Владе остане на челу ККЦЗ онда нам се враћа Алимпијевић на лето...судећи по ономе што је изјављивао.
  19. Дерби је чекао да се утакмица заврши сама од себе, није имао одговор на подигнуту агресивност споља и није успео да на време исече игру фауловима и успори Звездин улазак у ритам. Боломбој меч винер по мени, шта је посла одрадио испод противничког коша и омогућио неке кључне лопте. Недовићева тројка за изједначење о први обруч је негде преломила утакмицу. Јанис тотално разочарао јуче, измењао је 4 крилна центра за 15 минута игре, без икаквог нападачког плана, док је Јакара добро поставио утакмицу, јако су искакали на Недовића, пустили мучног Рокаса да се избламира, а у нападу су прелако решавали Звездине бекове. Биле су и две јако лоше егзекуције из наших тајм аута, посебно ми је остала упечатљива она у првом полувремену када се напад завршио тако што је Боломбој шутнуо тројку из корнера. Видећемо ли хоће ли ова буквално на мишиће изгурана победа учинити нешто позитивно, али су Човић и банда полтрона толико убили све поштено и навијачки да је стварно свеједно. Марш из Звезде.
  20. Taко је брате мој, много битне победе за хемију екипе, мада уопште нисам сигуран колико јуримо плеј-оф. Опстанак је ту, мислим да ћемо добити позивницу за прави Еврокуп, па да у следећу сезону уђемо стварно моћни.
  21. Три победе у 4 кола, плус овде нисмо дали максимум јер се чека то финале. Буцијел меч винер, Дејина екипа игра на кош више. Мањак доприноса турских кошаркаша је веома проблематичан, мада Арна ту чепрка неке скокове. Кел пре Скраба у ротацији због чврстине споља, али слаба вајда кад је остатак тима премекан. Идемо сад као андердогови по трофеј.
  22. Симболично - најубедљивији пораз у ЕЛ у Човић ери. Ништа више не треба рећи.
  23. Ови наши не знају ни да замаскирају жељу да се изгуби утакмица, надам се да неко из ЕЛ неће отварати неку истрагу поводом ове утакмице.
  24. Да ли је неки играч икада дебитовао у последњем колу Евролиге?
  25. Велика победа у још једној инфаркт завршници, вредна опстанка. 3 бацања браћа маше на крају, не праве ни фаул, али фортуна је била на нашој страни. Алимпијевићи одиграли на индивидуални квалитет, али им се види да су фрустрирани испадањем од Бурга. Како ће Радоња морати да расформира 3/4 екипе за нешто озбиљно.
×
×
  • Create New...