Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Bad said:

Izgledalo je kao da mu se prikenjalo.

I meni to prvo palo na pamet...😀

Proliv ga sastavio...

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Prebili su nas i opet smo im ubacili 50 pts za poluvreme. Na sve to Jokić "samo" 8 pts.

Moramo da držimo ovaj intenzitet do kraja i pašće, bolji smo i ovako polu-kljakavi.

Edited by DameTime
  • Like 2
Posted

Da nas makar malo bolje ide šut za 3 poena, već bi bila ozbiljnija razlika do sada. Kad bi makar Vanja i Dobrić pogađali one svoje šuteve, nego kod njih nikad ne znaš da li su se pojavili na utakmici.

Posted

Mnogo ozbiljna tekma. Skoro kao da je borba za medalju. 

Samo da je sve ok sa Aleksom jer bi stvarno bilo previse da nemamo 3 igraca na ovoj tekmi, od toga 2 iz startne petorke. 

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Issey said:

Šta je sad sa Aleksom? 

Uvek se setim jednog klinca u busu, možda je imao trinaest godina, stoji prekoputa neke devojke u helankama i ne skida pogled sa njene pozadine.

Bus se bliži stanici i tačno ga vidiš kako pokušava što više da upamti, a onda kada je bus stao, istrčava iz busa 🤣

• Ha-ha 3
Posted

Ajde ne jedite govna sa suđenjem. Najbolja utakmica EP do sada, dve ekipe sa dosta kvaliteta. Suđenje po meni odlično, ima kontakta ali pušta se na obe strane podjednako. 

Očekujem da dodamo gas u drugom. Turci su odigrali na 90% svojih mogućnosti a opet vodimo.

• Like 6
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ajde ne jedite govna sa suđenjem. Najbolja utakmica EP do sada, dve ekipe sa dosta kvaliteta. Suđenje po meni odlično, ima kontakta ali pušta se na obe strane podjednako. 

Očekujem da dodamo gas u drugom. Turci su odigrali na 90% svojih mogućnosti a opet vodimo.

Fizikalna utakmica u kojoj je tuča zsa svaku loptu, a opet 100 poena za poluvreme. Ne može bolje.

Edited by realno *w
  • Like 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...