realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Tako je Gudura, tapkaj je u mest u 15 sekundiu, onda je baci Jokiću pred istek napada. Pi. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Biju turci, al’ biju i naši 🤺 Generalno volim ovakve utakmice, čvrste, bez lakih poena..
Bad Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 minutes ago, Issey said: Šta je sad sa Aleksom? Izgledalo je kao da mu se prikenjalo. 1 3
SteveFrancis#3 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, BattleBender said: Gde ste sad da kukate na sudije : )))) Znaci culo se u Oslu kako je puklo kad ga je opizdio Vanja 1
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, BattleBender said: Gde ste sad da kukate na sudije : )))) Jos 20x ovoga pa da dodjemo na nulu. 2
cabke Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Bad said: Izgledalo je kao da mu se prikenjalo. I meni to prvo palo na pamet...😀 Proliv ga sastavio... 1
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Prebili su nas i opet smo im ubacili 50 pts za poluvreme. Na sve to Jokić "samo" 8 pts. Moramo da držimo ovaj intenzitet do kraja i pašće, bolji smo i ovako polu-kljakavi. Edited 13 hours ago by DameTime 2
drgnk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Da nas makar malo bolje ide šut za 3 poena, već bi bila ozbiljnija razlika do sada. Kad bi makar Vanja i Dobrić pogađali one svoje šuteve, nego kod njih nikad ne znaš da li su se pojavili na utakmici.
Kooineeperk Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Mnogo ozbiljna tekma. Skoro kao da je borba za medalju. Samo da je sve ok sa Aleksom jer bi stvarno bilo previse da nemamo 3 igraca na ovoj tekmi, od toga 2 iz startne petorke. 1
Poenter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 minutes ago, Issey said: Šta je sad sa Aleksom? Uvek se setim jednog klinca u busu, možda je imao trinaest godina, stoji prekoputa neke devojke u helankama i ne skida pogled sa njene pozadine. Bus se bliži stanici i tačno ga vidiš kako pokušava što više da upamti, a onda kada je bus stao, istrčava iz busa 🤣 3
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ajde ne jedite govna sa suđenjem. Najbolja utakmica EP do sada, dve ekipe sa dosta kvaliteta. Suđenje po meni odlično, ima kontakta ali pušta se na obe strane podjednako. Očekujem da dodamo gas u drugom. Turci su odigrali na 90% svojih mogućnosti a opet vodimo. 6 2
Geronimo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bravo Jovke, odlicna rola. Uz sve mane, pravi faktor mira i stabilnosti. 4 2
Smrtokapa Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Koga briga za Šengunov TD. Samo da ih malo jače udaramo i da Aleksa isprazni creva kako treba ili šta već. 4
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Turska 56% za 3 a 50% za 2. Ajde Larkin ce dati svoje ali Sengun i Osman malo da se iskontrolisu.
vladi Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mislim da su Aleksu zveknuli po faci, a setimo se da je nosio masku pre, ne verujem da je teza povreda
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Ajde ne jedite govna sa suđenjem. Najbolja utakmica EP do sada, dve ekipe sa dosta kvaliteta. Suđenje po meni odlično, ima kontakta ali pušta se na obe strane podjednako. Očekujem da dodamo gas u drugom. Turci su odigrali na 90% svojih mogućnosti a opet vodimo. Fizikalna utakmica u kojoj je tuča zsa svaku loptu, a opet 100 poena za poluvreme. Ne može bolje. Edited 13 hours ago by realno *w 5
Recommended Posts