Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, drperce said:

Racunas i PF i C? 

Vidi se da je izasao iz povrede, iznenadio pogodjenimn bacanjima i konstantnim flopovanjeđ

Da, na centre samo, ipak je tu na 4 i Vezenkov.

Iznenadio je time da posle takve povrede i pauze, pokaže najviše energije, uz Osmana. 

Edited by realno *w
Posted

Надао сам се грчком финалу, али више него заслужена победа Фенера.

Најгоре вођена Атаманова утакмица на Ф4, делује и да је Слукас у сукобу са њим. Фенер уплашен победе целу утакмицу иако су играли бруталну одбрану, али су на крају скинули терет са рамена после Мекалумове тројке.

Браво и за Шараса.

• Like 3
Posted

Iščupaše ovo Hol i Erik. Dobro je, već sam pomislio da će zelembaći opet da isplivaju iz močvarnog mulja.

Sada još da Monačani urade svoje, pa da može sa zadovoljstvom da se gleda atinski derbi.

• Like 4
Posted (edited)

prvi sam, al sigurno ne i jedini, koji je lajao 'koji ce im ovaj sad' na dolazak McColluma u sred sezone

ali koliko sam bio ukrivu 

Edited by nemanjau5
  • Like 1
Posted
10 minutes ago, Don Dusko said:

Cekamo Show Atamana i show Jankupolosa.

Nebitno je šta će ta dva čobana da izjave. Fener bio mnogo bolji

Posted
5 minutes ago, nemanjau5 said:

prvi sam, al sigurno ne i jedini, koji je lajao 'koji ce im ovaj sad' na dolazak McColluma u sred sezone

ali koliko sam bio ukrivu 

Pa ono, šanse da će da im drastično pomogne su bile ~5% a da će da ih uvede u finale EL manje od 1%.

Posted
1 hour ago, Nini3112 said:

Nece.

💪

Kakva timska pobeda, resili igraci iz drugog plana, Saras doktorski spremio utakmicu, timska odbrana izuzetna. 56 primljenih poena do 36. minuta. Hall i McCollum doktorske partije, Tarik puter ruka.

NHD se podredio timu, Gudura nije forsirao, jedino je glupson Boldvin probao da ogranizuje samoubistvo, ali mu ostali ne dadose.

Flopas izdajnik pojeden, dripac MVP izbacen iz igre, klosar Ataman ko pokisao, sta ces lepse😁

Sad moze da osvoji ko god...

• Like 5
Posted
16 minutes ago, realno *w said:

Da, na centre samo, ipak je tu na 4 i Vezenkov.

Iznenadio je time da posle takve povrede i pauze, pokaže najviše energije, uz Osmana. 

Dobra partija s obzirom da prva posle mnogo duge pauze

Ali realno je kasnio u odbrani, nije imao skokove i sem penala nista nije dao. Meli je npr bio bolji centar veceras 

• Like 1
Posted

Fener ima najbolji spacing u Evropi.

Uz to igraju jako cvrstu odbranu, imaju dobar ofanzivni skok na puno sutnutih trojki. Igraci mu imaju samopouzdanja, MColum rece da je lopta lopta a kos kos na bilo kom nivou.

Alal vera Sarasu kako je to poslozio, drugacije nije ni moglo a da bude funkcionalno, ne treba zaboraviti da na centru imaju Sanlija i Birca.

Posted (edited)

Doktorska priprema Šarasa. Više mu prija Fener od Barse. Nije mogao da sprovede svoj sistem do kraja u ekipi prepunoj istrošenih zvezda. 

Hol i Meli...dva sjajna, karakterna igrača, bili su najbolji i faktički odlučili ovaj meč. Odlična rola i iskušnjare Erika. 

Ovo nije bila Gudurina utakmica, al u finalu on pleše. Uzmi tu evrotitulu majstore!

Edited by Dzo23