Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

Odlazak Pantera mi realno stvara nelagodu, lakše mi je bilo dok je on igrao za KKP. Željko izgleda želi da napravi NBA tim ove sezone ali mi imamo Plavšića tako da nismo ni mi baš bez šansi. 

  • Thanks 1
  • Ha-ha 11
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Unknown said:

Jago je igrao za 350 bez bonusa

 

Sunce ti jebem 

 

Za to vreme Mitar, Deda, Tobi, Despot, Laza, Ilic...

 

scarface-phone-laughing.gif

  • Like 2
  • Love 2
  • Ha-ha 17
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Milko Miller said:

Ako se racuna obestecenje za CMM, onda i treba da se doda obestecenje koje cemo dobiti za Topica (svakako mnogo vece od obestecenja za CMM-a).

 

Obestecenje za Topica sigurno ulazi u ukupan budzet kao prihod a obestecenje za CMM bi trebalo da se racuna u budzet za plate kao rashod jer je vezano sa placanjem igraca i deo budzeta za plate prvog tima naredne sezone. 

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, VISOKOLETAC said:

 

 

Lepo je ovo, stvarno nemam nista protiv. Treba sklapati prijateljstva. 

 

Samo, kad igramo jedni protiv drugih, nemojte da se siluje nekim Olimpijakosovim pesmama, da se navija za klub protiv koga igramo! To mi je ono, bas, idiotizam. Naravno, ne treba ni vredjati, kao sto ne treba vredjati ni druge klubove/aktere, ali stvarno nema neke potrebe za posebnim tretmanom - navijas za svoj klub da pobedi "bratski" klub. 

 

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, berti said:

Cigani više pišu na komšijskoj temi nego na našoj... Opekla zvezda...

 

Dok na PPP forumu grobarski topic ima više stranica nego vaš 

 

Spoiler

jer navijači Zvezde pišu i tamo :lol_2:

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, DameTime said:

 

Dok na PPP forumu grobarski topic ima više stranica nego vaš 

 

  Reveal hidden contents

jer navijači Zvezde pišu i tamo :lol_2:

 

 

Stranice nisu merodavna metrika, nismo isto konfigurisali stranice. Broj postova i view-ova u odnosu na datum otvaranja jeste. 

 

Da ne citiram brojke. Vidljive su.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...