Jump to content

Bejn

Novi član
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bejn

  1. Sremčević je primer obrazca koji sledi naša "skauting" služba iliti Mrkela nesposobni. Dao nam je gol , u periodu kada smo golove nismo primali samo od onnih sa kojima nismo ni igrali i odmah kupuj za dva miliona. Mali ne bi pravio razliku ni u Timočkoj ligi. Lopovluk bez ikakvog stida i blama.
  2. Do uskrsa da se igralo ne bi dali gol. Kada odu Hvang i Bukari , mahom ostaju cepanice i panjevi.
  3. Tipična Milojeva ziheraška i kukavička igra. Umesto da im natrpamo koli god možemo, on parkira dva autobusa pred 16 m. Nemo , samo da u kvalifikacijama bude vatanja za glavu ...
  4. Ekspresno smo se vratili u štetočinski mod. Juniori ne bi ovakve zicere promašivali...
  5. Nedopustivo kilava i neodgovorna igra u poslednjoj četvrtini.
  6. Loši smo u ozbiljnijim fudbalskim okruženjima ali od ovih smo za klasu bolji. Godine neisplakanih suza kod komšija se nastavlaju.
  7. A neverovatan je i onaj koji ga uporno gura na teren.
  8. Kakva je mrcina rodić. Ko baba na samrti. Od 15. minuta duša u nosu.
  9. Ozbiljno se raskokodakao gazda. Izgleda da mu se nikako ne ide u penziju. Nahebali smo i sledeće godine.
  10. Zdravo me je sramota, ali nije da se baš tresem oko toga šta će biti u ABA ligi. Nekako, mi je mnogo više stalo da se rešimo štetočine koja nam uništava klub i sve nas pravi budalama. Rado bih pristao na EC al da se rešimo pisača saopštenja i njegovih poltrona.
  11. Jedini koji ne greši sa selekcijom je Čović. Doduše, on nikada i ne greši.
  12. Teško da će ovaj da ode. Eto već je počeo da smenjuje i postavlja trenere, dovodi igrače..Inače, sjajan posticaj Grku pred kraj ABA lige: "Letiš ma šta uradio". Izgleda da je već izvesno da dogodine ponovo igramo EL , ma šta bilo u ABA ligi, pa Čović ovako rano pobesneo i podivljao.
  13. Razbijena i razuzdana banda neradnika na čelu sa raspištoljenim šerifom. Bez obzira kako se sezona završi ostaviti samo Bolomboja...
  14. Može, može. To gore će biti već dogodine ako se obistine Čičine reči: "Ostavio bih sve domaće igrače...".
  15. Propas' u najavi. Od šestorice pod košem njih petorica su osrednji nivo EC. Nama na svim pozicijama trebaju startni igrači a i sa ogromnom većinom se treba razići. Problem je ugovor i to što nigde neće biti plaćeni kao u Zvezdi.
  16. Mitrović možda nema šut van poluprečnika od 0,5m ali zato nikoga u EL ne može da odbrani ni na 4 ni na 5. Kada ti je Luka Muka najbolji u reketu onda prođeš kao u Stambolu. Ako išta želimo da uradimo dogodine moramo se rastosiljati kompletnog luzerskok rostera skrpljenog ovogodišnjom nakaznom selekcijom. Da ne bih pisao ko sve treba da ode kraće je napisati ko treba da ostone a tu vidim samo Bolomboja i Topića(NBA?). U dilemi sam što se tiče Smartaali nešto baš i ne vidim prostora za bilo kakav napredak. Hvala Teodosiću ali i ova godina je bila i više nego dovoljna ... To ima značaja kad igraš basket sa drugarima ispred zgrade, pa se podelite na grobare i cigane.
×
×
  • Create New...