Jump to content

Stanko1997

Član foruma
  • Posts

    1,154
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stanko1997

  1. Slabiji Žalgiris prošle godine ušao u plej-of. Toliko o prosečnosti. Ako mora da se posle pobede u prvom kolu Asvel predstavlja kao MZT, ne mora i Žalgiris posle pobede protiv nas.
  2. Nejpir da je mogao, večeras bi se sakrio i u svlačionici koliko je igrao alibi košarku. I takav nam je trebao u završnici gde je bilo na krv i nož? Aha, važi. Ovo naravno ne znači da neće natrpati najcrnje nekog sledećeg protivnika. Jednostavno večeras pojedini igrači nisu došli na utakmicu (Šabaz, Tobi, Rokas, Simonović...). Teraj dalje. Rano je bilo posle pobede nad Asvelom da se donose zaključci, tako je i posle ovog poraza.
  3. Porobi ih Luka Mitrović, igrač koji nigde druge ne bi mogao da igra EL 😂
  4. Daj brate mili kakvi su ovo 5/2 faulovi... Šta svira ovaj
  5. Moramo u napadu da iskoristimo ovaj period dobre odbrane
  6. A tu može da se gleda? Ja sam razumeo da je kao tekstualni prenos.
  7. Teodosić Hanga Davidovac Mitrović Simonović Nejpir Tobi Bolomboj Ilić Nedović Giedratis Jago Bez Kuzmića i Lazarevića večeras.
  8. Nemamo nikoga ko tako dobro parla engleski
  9. Ja sam dobio info da Šabaz sutra ide na 20+ poena. Videćemo ko je u pravu.
  10. Protiv Asvela bilo kritično da li će biti 15 ili 25 razlike. Našli smo se na sredini.
  11. Ovde više njihovi novinari pokušavaju da podgreju atmosferu, Maksvitis je uvek bio korektan, osim što mi je drago što smo ih urnisali na SP samo zato što je Dobriću na početku pokazivao da ustane i ne simulira, i to jako pretenciozno.
  12. Napisao sam samo da se promenio način delegiranja, ne da će da nas kradu ili kako su nam sudili u prošlosti. Ne moramo sad da se pravimo kako su isti kriterijumi za sve klubove, to svako zna, pa ih možda zato ostali i ne pominju po forumima. 🤷
  13. Zanimljive odluke ove sezone u delegiranju sudija od strane EL. Partizanu u oba prva kola sudi neko iz ABA lige, evo sada i nama, to nije bio slučaj prethodnih godina (ne računam Radovića koji više ne sudi ABA).
  14. Hoće lova ovog Nebojšu... Sami mu se nameštaju na zicer, a svi znamo da je doktor mašinstva nekada imao meku ruku (pamte koševi Železnika), i da ovo ne maši.
×
×
  • Create New...