Jump to content

Unknown

Novi član
  • Posts

    226
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Unknown

  1. Nece suditi jer znaju dobro kakva bi to sprdnja bila. Bukvlano bi bilo jahanje 24/7, o kosarci se ne bi ni pricalo. Morace ostoja da nadje novog slovenca.
  2. Znali smo da je lopov, sad znamo i da je kleptoman. Odron su slovenačke sudije i valja da se malo rascisti to korumpirano leglo.
  3. Unknown

    NBA 2023-24

    Lik je odbron kao karakter i kao covek. I treba ga polivati fekalijama uvek i na svakom mestu do kraja karijere i jedno 10 godina nakon.
  4. Unknown

    NBA 2023-24

    Marej je takav mamojebac. Kad se setim debila koji su kenjali kako Jokic treba da zatrazi njegov trejd, a Jokic ga ne bi dao za Lilarda i Doncica zajedno.
  5. Unknown

    NBA 2023-24

    Pesic podmitio Portera i belog Brauna.
  6. Mi smo danas dosta laganije usli nego prosli derbi i to samo zato sto smo tada bili u minusu. To je taj jajarski mentalitet trenera koji nikad nece nestati. On sad razmislja samo kako da udje u finale kupa, kako god, ne zanima ga da ih oduci od fudbala. Iz mog ugla svaki moderan trener bi u 11 poceo sa Krasoom i Sremcevicem, sto bi nas oslobodilo Stamenica, a Serifa bi ostavio da drugo poluvreme. Oducis ih od fudbala u prvom poluvremenu, a ovako Bukariju i Serifu treba 10 sansi za gol. Da ne pricam sto bi svaki pravi trener stavio Mimovica i Radojevica za bekove, umesto ova dva alibi igraca.
  7. Produzava se na WC i u Premijer ligi po 10 lagano. Ovde su bakljade dodale jos minuta, svakako regularnije nego kad se produzi 3-4 min.
  8. Taj ugao je odlican, ali je Saldanja zaklionio kameru u kljucnom trenutku.
  9. Unknown

    Serie A

    Za 10 minuta pocinje Udineze-Verona. Lazovic i Mitrovic u startnoj postavi Verone, mislim prvi put zajedno. Samardzic takodje kod Udinezea.
  10. Sada nam je jasno sto se Kopenhagen odrekao njega. A njihovi rezultati u lš ove sezone pokazuju kakav oni fudbal zele da igraju i zasto za Stamenica tamo nije bilo mesta.
  11. Ne vidi se nigde o kakvom se kontaktu radi. Meni deluje da tu nije bilo ozbiljnog kontakta.
  12. Prestali smo da igramo fudbal Stamenic se dobro krece, steta sto ne ume.
  13. Radnicki je preskocio Vojvodinu, a pritom u prvenstvu igraju kuci protiv njih, tako da ni 4. mesto nije daleko. Drugi u prvenstvu igra 2. kolo q za lš, ako ispadne ide u 3. kolo q za le, a ako i tu ispadne ide u 4. kolo q za lk?
  14. Auuuu kakva tekma u Kg 😍
  15. Bojkot je vec jednom bio i nije doneo nista. Izlaznost je tada navucena na blizu 50%. Opozicija je tvrdila da je prava izlaznost oko 35%, a realnost je nesto preko 40. I sada bi tako bilo na nivou Srbije. Na nivou Bg definitivno ne bi, ali bi svakako bila preko 30. Ako se dobro secam takvih izlaznosti je vec bilo, ciji mi se kad je bio duel Bogdanovic-Vucic, tako da prica legitimiteta otpada. Ne postoji sansa da bojkot bude tako masovan kao 2020. posebno u opstinama i gradovima van Bg. Pritom kad je u opticaju kao termin bio 28. april, skoro svi iz opozicije su se javili da kazu da je zakonski rok 2. jun. Prvi Pavle Grbovic, a onda su dobili taj 2. jun. Znaci u startu je bilo odstupanja i delovanja u razlicitom pravcu. Dobrica je primera radi pre decembarskih izbora izjavio da nema nikakvih selidba biraca i da se biracki spisak u Bg minimalno razlikuje u odnosu na 2022. Jasno je da je moral pao posle decembra i da istrazivanja nisu najbolja, ali ne razumem stav da je bolje povuci se nego izgubiti nekom malom razlikom i sacuvati jezgro. Takodje mislim da su ostale partije shvatile da ako se ne suprostave Djilasu da ce ih on progutati. Tu pre svega mislim na PSG. Da ne pricam o tome da ako bi Sava sad izleteo na izbore kao dodatna lista da bi bez dileme doneo neke nove glasove i da bi povecao ukupan zbir kao nova opcija na vec postojece.
  16. Unknown

    NBA 2023-24

    Sjajnatekma steta sto cu zaspati
  17. Bilo bi problematicno da je KDB postigao i drugi gol jer je u zacetku te akcije vrlo verovatno bio ofsajd, a pitanje da li bi VAR to gledao.
  18. Uvek je lepo kad Pep izduva
×
×
  • Create New...