Čočo Posted January 31 Share Posted January 31 3 minutes ago, Crni said: Ma nemoj da se navuce na Dzeferovicku. Ne brini se drugi je navučen. Iz naše druge kuće. Tu smo sigurni ali ima još mina. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted January 31 Share Posted January 31 Ovako i u petak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 31 Share Posted January 31 1 hour ago, Čočo said: Izgubiš od autsajdera, konkurenti svi pobede, odlepe se za pobedu više. Sledeće kolo pobediš, konkurenti svi izgube opet se vrstiš na pređašnje stanje. Ajde više da zaređamo sa pobedama, ni Baskonija, Partizan, Milano i Valensija neće do kraja baš dobro proći. Sad je momenat da se dignemo. Dok smo kompletni. Može da se napiše i tako, a može i rečnikom koji paše nama Ciganima: Jaooo što mi sad žao za Asvel, Albu i Baskoniju! Bili bismo ispred komšija! 3 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 31 Share Posted January 31 11 minutes ago, Dropkick Murphys said: Može da se napiše i tako, a može i rečnikom koji paše nama Ciganima: Jaooo što mi sad žao za Asvel, Albu i Baskoniju! Bili bismo ispred komšija! Ja boga mi ne prezalih jos onaj prvi derbi. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted January 31 Share Posted January 31 13 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 31 Share Posted January 31 Morace Kalina da pogasi kalkulatore sutra. 1 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted January 31 Share Posted January 31 Mislim da sa igrackima koji otpadnu iz NBA zbog sklopa nesretnih okolnosti ili jednostavno se ne snadju u prvom mandatu, kao i od momaka iz G Lige, se mogu bas naci dobre glave koje vole kosarku i samim tim zele da uce i upiju znanje od nekih veterana iz evrope. Jasno je vrlo lako moze da se dovede i neka vruca glava koja ce izgoriti u Evropi jer nece moci da radi ono sto je navikao u G ligi. Vjerujem sada kada su plate jos porasle u Evropi i kada Kina vise nije toliko zanimljiva, sve vise igraca dolaziti u evroplu na godinu, dve i tako traziti povratak u NBA, vodjeni primjerom nekih igraca (zadnji Egzum). Mislim da smo mogli, i trebali, pokusati sa nekom cetvorkom iz G Lige ove sezone. Tako da kada sklopite ekipu kao nasu punu EL veterana i iskusnih igraca u godinama, milsim da je odlicno zatvoriti roster sa dvojicom atleta iz USA, koji imaju motor i zelju da "gone" i po 30+ minuta kada ima se ukaze prilike, ili muka natjera (gledaj Yago zadnjih mjesec dana). Ovaj Javonte mi se cini kao cool lik, i po ovom intervju, vjerujem da je veliki kulturalni sok upasi u Evropu, Beograd tako odjednom u sred sezone i naci se na parketu 2 dana nakon sletanja iz amerike, ali lik apsolutno nije divljao, trudi se u odbrani. Ja bih licno volio, u zavisnosti sta pokaze do kraja godine, da ostane i sledecu sezonu. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 31 Share Posted January 31 Naleteo sam na tviteru na zanimljivu kalkulaciju kako mozemo da odemo dalje, pa cak i na F4 a tamo... ko zna... Nije tako nerealno, zapravo prosto je. Spoiler Ma kakva kalkulacija, sta vas spopalo 🙂 Pa mi moramo da dobijemo svaku do gostovanja Realu. #EveryGameMatters #WinEveryGame 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 31 Share Posted January 31 Gotov januar. 11 utakmica za 28 dana. 7:4 skor. Od te 4, 3 (asvel, baskonija, alba) ce nas kostati plej ina. Cedevita nebitan poraz. Ubitacan ritam za uzasan roster i gomilu povreda. Jos su momci odlicno odigrali kad se podvuce crta. Ajmo sada februar: dve EL pobede, potvrda pol pozicije u Aba i prvi trofej. 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted January 31 Share Posted January 31 4 minutes ago, NMX said: Gotov januar. 11 utakmica za 28 dana. 7:4 skor. Od te 4, 3 (asvel, baskonija, alba) ce nas kostati plej ina. Cedevita nebitan poraz. Ubitacan ritam za uzasan roster i gomilu povreda. Jos su momci odlicno odigrali kad se podvuce crta. Ajmo sada februar: dve EL pobede, potvrda pol pozicije u Aba i prvi trofej. Kakve nam sanse dajes da cemo dobiti Barsu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted January 31 Share Posted January 31 1 hour ago, Losmi17 said: Morace Kalina da pogasi kalkulatore sutra. Ne razumem čemu ovakav maliciozan post. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted January 31 Share Posted January 31 1 hour ago, Crni said: Ja boga mi ne prezalih jos onaj prvi derbi. U suštini za tim i treba da žalimo jer smo igrali dobro i sami sebe pobedili. Žal je i za Baskoniju jer smo i tu igrali dobro, ali nas zadesio maler da Nedovic i Teodosic ne igraju, a da ovi ludaci bas tad ubace 20 trojki. To jeste za žal i te dve pobede fale za boru za 4-8 mesto. Alba i Asvel su nebitni, jer smo odigrali loše i zaslužili da izgubimo. To su i najnezahvalniji protivnici jer nam ne leže, a igraju košarku bez pritiska i po zakonu verovatnoce svaku petu ce nekog da upropaste. A mi smo uvek pogodan rival za tako nesto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted January 31 Share Posted January 31 1 hour ago, Losmi17 said: Morace Kalina da pogasi kalkulatore sutra. I poslije trazimo pojacanja, bunimo se pljujemo a ovaj komentar je realan opis prosjecnog razmisljanja ovdje. Taj isti Bolomboj koji se dizs u nebesa je proglasen beskorisnim od pocetka,za Tea nema potreebe pisati sta su sve cijenjeni navijaci simpatizeri pricali-pljuvali posalice bacali. Sta reci za Branka Lazica, Nedovica koji nema "korisno pogodjenog kosa" Mitrovica svake godine.. sta se pise i prica.. komplimenti koji se daju igracima poslije izgubljene utakmice... Probili smo plafon odavno sa pobjedama koliko zasluzujemo, na drugoj adresi se trebaju traziti krivci,ovim momcima Teu Yagu Mitrovicu Lazicu Bolomboyu Gedraitisu Hangi Nedovicu kapa dole za trud i zalaganje, da je klub vodjen drugacijom politikom drugacije biistanje na tabeli bilo. Za to sigurno nisu krivi gore navedeni momci 16 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted January 31 Share Posted January 31 Just now, Unknown said: Alba i Asvel su nebitni, jer smo odigrali loše i zaslužili da izgubimo. To su i najnezahvalniji protivnici jer nam ne leže, a igraju košarku bez pritiska i po zakonu verovatnoce svaku petu ce nekog da upropaste. A mi smo uvek pogodan rival za tako nesto. Bio sam u banovini dok smo igrali sa Asvelom, vratio sam stranice i niko ziv nije napisao da Asvel taj vikend nije igrao uopste utakmicu zbog Kupa ali oni i Monako jos uvek ne igraju taj kup, neki slican sistem kao kod nas Kls. Dakle imali smo pakleno duplo kolo, Fener tamo, izuzetno zahtevan mec pa 2 dana nakon derbi u El, osim fizicki tu je i ozbiljna psihicka potrosnja jer svi znamo da je derbi spcificna utakmica i praznjenje emocija na neki nacin bez obzira bio neko Zvedas u timu ili ne, prosto takav ambijent. Onda dosta tezak mec sa Cedevitom na strani 2 dana nakon derbija i 2 dana nakon toga Asvel. Asvel se spremao 5 dana samo za nas imali su vremena i da odmore 1 dan verovatno. Nije ni cudo da su energetski izgledali 5x bolje od nas i ubacili nam 100 poena. Za mene tu nije bilo nista neocekivano. Ali Asvel, Asvel, Asvel... Forsirace se sigurno do kraja sezone neprekidno poraz od njih jer ljude ne zanimaju stvarni razlozi za poraz, okrivice nekog igraca ili trenera jer tako je najlakse. Odigrase ljudi 4 utakmice u 7 dana pre toga od cega 2 gostovanja. Vremena za trening 0 a ovi odmarali i imali nekoliko treninga samo za nas spremajuci se. Na igrici se igraci ne umaraju pa tamo stoje ocene jedna ekipa je jaka 87 rejting a druga 79 pa imas vece sanse da dobijes. U stvarnosti, ima mnogo faktora, ovo je bila najveca prednost Asvela, osim domaceg terena. Vece su nam sanse da dobijemo Barselonu sutra nego sto smo tada imali Asvel. Ludo zvuci, ali je tako. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted February 1 Share Posted February 1 Ja ne delim entuzijazam zbog ovih pobeda, konkretno ove protiv Valensije. Sad hvatamo ,,hemiju'' kad je 2/3 najbitnijeg takmicenja proslo i kad je sasvim svejedno. Izgubilo smo od Asvela i Albe kad je trebalo da dobijemo i jedno 10 tesnih zavrsnica. Bili i ostali luzeri kao proslih sezona. Sad i da dobijemo sve do kraja, izgubili bi odlucujuci za top8. Jedina pozitivna stvar je sto drknemo Partizan pa to moze da utice na psihu u Aba finalu i to je to. Cetvorke i dalje nema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 1 Share Posted February 1 8 hours ago, Petar1995 said: Kakve nam sanse dajes da cemo dobiti Barsu? Malo na buku, malo na frku, malo da se pusti ruka, malo da Grimau popizdi i napravi tehnicku i eto nas na 4-6 razlike pobedi 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 1 Share Posted February 1 Rekao bi u petak samo motivisano, ali plasim se da od utakmice protiv Partizana ta rec ima potpuno drugo znacenje 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted February 1 Share Posted February 1 7 hours ago, Steve Gerrard said: I poslije trazimo pojacanja, bunimo se pljujemo a ovaj komentar je realan opis prosjecnog razmisljanja ovdje. Taj isti Bolomboj koji se dizs u nebesa je proglasen beskorisnim od pocetka,za Tea nema potreebe pisati sta su sve cijenjeni navijaci simpatizeri pricali-pljuvali posalice bacali. Sta reci za Branka Lazica, Nedovica koji nema "korisno pogodjenog kosa" Mitrovica svake godine.. sta se pise i prica.. komplimenti koji se daju igracima poslije izgubljene utakmice... Probili smo plafon odavno sa pobjedama koliko zasluzujemo, na drugoj adresi se trebaju traziti krivci,ovim momcima Teu Yagu Mitrovicu Lazicu Bolomboyu Gedraitisu Hangi Nedovicu kapa dole za trud i zalaganje, da je klub vodjen drugacijom politikom drugacije biistanje na tabeli bilo. Za to sigurno nisu krivi gore navedeni momci Тако је свака част момцима на оваквим играма. Нису појединци криви што су ту, а реално се види да не могу, не припадају за овај ниво кошарке. Кривци су људи који су као нека управа клуба што се сваке године понавља иста прича, увек фале те две или три победе можда чак и једна да би се ипло даље, да би се направио неки искорак. То је по мени првенствено непоштовање навијача, сезонаца итд. Људи који искрено воле Звезду, а после и тих играча да им не обезбедиш најбоље могуће услове да се такмиче, а не увек са неким хендикепом идемо да се бијемо са алама. Бар ове сезоне је било средстава да се обезбеди такав тим, ако није било претходних. Е то је највећа брука и срамота управе која би, ма какви резултати били на крају, требала да се покупи и оде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Nasu sansu protiv Barse vidim pre svega jer oni imaju dan manje odmora i put do Bg-a. Videli smo da u duploj nedelji to itekako moze da bude bitan faktor. Dobro je da su sinoc dobili Virtus pa ne moraju da se vade. Lose sto su to lagano resili. Nadam se da ce biti ono Goldbergovo - skinuli gace posle 1/2 i rutinirali ih. 🤪 Ocekujem da Arena opet bude prepuna i atmosfera na nivou. dopuna Edited February 1 by NikolaTest 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted February 1 Share Posted February 1 Против Барселоне ће бити можда и најпунија арена ове сезоне, тако да очекујем добру игру наших и да нам се врати за оно гажење линије од прошле године и за неке несрећно изгубљене утакмице ове сезоне. Ако Гилеспи и Тоби буду имали какав такав учинак да помогну екипи макар то било у скоковима асистенцијама или доброј одбрани биће то одлично. Идемо по победу! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Barca više nije bauk i nepobjediva. Daleko su oni od svojih najboljih dana. I opet, nismo favoriti u tom meču ali itekako imamo šanse. Pobjeda nas vrača u ozbiljnu priču za play in iako nam nakon toga dolazi u goste vazda neugodni Žalgiris. Neka nas puna dvorana u sinergiji sa dobrom igrom vode do novog trijumfa. A ne bilo loše da se isprave i neke krive Drine iz ne tako davne prošlosti. Edited February 1 by bodo 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted February 1 Share Posted February 1 7 minutes ago, bodo said: Barca više nije bauk i nepobjediva. Daleko su oni od svojih najboljih dana. I opet, nismo favoriti u tom meču ali itekako imamo šanse. Pobjeda nas vrača u ozbiljnu priču za play in iako nam nakon toga dolazi u goste vazda neugodni Žalgiris. Neka nas puna dvorana u sinergiji sa dobrom igrom vode do novog trijumfa. A ne bilo loše da se isprave i neke loše Drine iz ne tako davne prošlosti. Nisu, ali igraju drugačije nego prošle godine iako su zadržali dosta igrača Ovaj Dzabari Parker je klasa mora publika da povuče , ekipa da se priključi i biće puca barsa le Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Brat od Korneta Posted February 1 Popular Post Share Posted February 1 (edited) Sferopulos je definitivno defensive minded trener. I Dusko je na neki nacin ako se uporedi sa Zeljkom na primer (iz ove ere sa kkp sklapanjem rostera) ali ako se uporedi sa Sferom, definitivno je Grk puno vise defensive minded. Dusko na primer iako potencira na odbrani stalno, svestan je da ce nekad morati da zazmuri na neke stvari u odbrani jer mu ekipa ima puno kretnji u napadu, puno blokova od lopte i puno potrosnje. Bicu subjektivan ako kazem najlepse akcije u Evropi imaju Duskove ekipe, svakako u par u vrhu uz Barcokasa i jos nekoliko trenera, sa puno off ball kretnje, dosta fluidnosti, gotovo uvek po 4 ili 5 ukljucenih igraca u kretnje i da 4 ili 5 igraca dodirnu loptu u skoro svakom poziciniom napadu, majstor curl akcija za sutere gde se navede odbrana da pomisle da sve ide u pravcu da neki najbolji suter primi loptu a onda on naglo zasece, ide blok za nekog sasvim drugog ko ostaje sam i to se jako tesko brani kada imas prave igrace za to. Generalno mu se akcije svode da zavara protivnika i uvek se u pozicioni napad udje iz iste kretnje pa onda ide 1. varijanta pa sledeci napad se pozove isto pa odbrana se pripremni na isto pa ide opcija b pa opcija c sa nekom drugom kretnjom na kraju. Pa onda nove akcije pa opet pod a, b i c. Nerealno je da se popamti sve to na skautingu protivnika gde u ovakvom rasporedu imaju vremena za 1 trening i da popamte sta tvoji igraci treba da rade a kamoli da znaju sta sve radi protivnik. 16-11 sa Zvezdom i 11-8 sa Baskonijom trenutno sa 2 tima koja nije selektirao i 2 osrednja cak i ispod prosecna budzeta je vrhunski rezultat da se mi ne lazemo voleo ga neko ili ne. I dalje mi je krivo sto je Dusko otisao i nema sumnje da je top El trener, kao sto mi je krivo i za Radonju jer je zasluzio ovoliki budzet kod nas s obzirom kakve je rezultate pravio s najmanjim budzetima u takmicenju, ali sta je tu je, zivot ide dalje i definitivno postajem i fan Sferopulosa anlizirajuci par prethodnih utakmica, a s obzirom da nam treba kontinuitet i da nam je neophodan ako hocemo nesto da napravimo jer nemamo budzet kao Panatinaikos pa da dovedemo jedno 7 top El igraca pa moze rezultat i prve sezone (mada ja krisom verujem i sad i dalje jer ako dobijemo Barsu imacemo sanse koje nisu imaginarne nego stvarne nisu tako velike ali ce ipak postojati stvarna sansa sa 7-3 skorom iz 10 meceva), tako da Sfero mora ostati i naredne sezone. Sigurno da Sferopulos zna beskonacno fluidnih akcija iz pozicionog napada ali ovolika kolicine potrosnje u odbrani koju igramo switchem i tripl switchem prosto ti ne dozvoljava da imas previse kretnji u napadu jer bi to prosto bila nerealna potrosnja za ovaj roster. Zbog toga nam je i basic p&r najcesce oruzije u napadu i napad nam se najvise svodi na sve oko p&r, dakle short roll, spain pick and roll, double pick and roll sto igramo cesto kad su i Mitrovic i Bolomboj na parketu i tako Sfero cesto "krije" Mitra sto nema sut a igra cetvorku osim u odbrani cak i u napadu osim kad igra short roll a Bolomboj stoji u korneru da bi rasirili teren al to je svega par napada po mecu. I ta switch odbrana sve bolje i bolje funkcionise. Fascinantno mi je kako je to brzo uklopio, sa ne puno treninga i bez priprema, sa igracima koje uopste nije selektirao osim Gilespija (koji ne igra puno minuta) i Smarta koji je tek dosao. Neki treneri ne uklope ovako kvalitetan switch za celu sezonu sa igracima koje su selektirali. Sutra jos veci ispit da se nastavi sa kvalitetnom odbranom. Sigurno da necemo primiti malo poena koliko i od Valensije, ali odbranu ne treba gledati uvek kroz primljene poene. Edited February 1 by Brat od Korneta 45 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 1 Share Posted February 1 Simke u EC za 6 minuta index -6. Naša projektovana startna 4. 3 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted February 1 Share Posted February 1 Rokas će morati na 4 protiv Džabarija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts