Jump to content

Nellthe

Član foruma
  • Posts

    259
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nellthe

  1. Nemate vi pojma koji se smijete Covic je blizu realizacije svog master-plana, tj zavrsetka masine (da ne kazem robota) za podmladjivanje, kada ih sviju podesi na 25 godina nebo nam je granica.
  2. Pustati/Prodati Yaga na ljeto koji ima ugovor na tri godinu, uz koliko sam skontao relativno malu platu, bi bio bas potez po nasoj mjeri, tj idiotski. Covjek je pokazao da moze da bude spark plug u najgoru ruku vec u svojoj prvoj EL sezoni. Nije toliko ni inferioran u odbrani, mana mu je taj nedostatak razigravanja saigraca. Vjerujem kad bi neko kompetentan sklopio ekipu za sledecu godinu da bi za Yaga itekako bilo mjesta u rotaciji, a minutaza naravno bi zavisli od protivnika i toga da li se "zapali"
  3. 1/11 za tri, jbg momci ne moze tako...
  4. Rezultat idealan kako smo igrali
  5. Mislim da sa igrackima koji otpadnu iz NBA zbog sklopa nesretnih okolnosti ili jednostavno se ne snadju u prvom mandatu, kao i od momaka iz G Lige, se mogu bas naci dobre glave koje vole kosarku i samim tim zele da uce i upiju znanje od nekih veterana iz evrope. Jasno je vrlo lako moze da se dovede i neka vruca glava koja ce izgoriti u Evropi jer nece moci da radi ono sto je navikao u G ligi. Vjerujem sada kada su plate jos porasle u Evropi i kada Kina vise nije toliko zanimljiva, sve vise igraca dolaziti u evroplu na godinu, dve i tako traziti povratak u NBA, vodjeni primjerom nekih igraca (zadnji Egzum). Mislim da smo mogli, i trebali, pokusati sa nekom cetvorkom iz G Lige ove sezone. Tako da kada sklopite ekipu kao nasu punu EL veterana i iskusnih igraca u godinama, milsim da je odlicno zatvoriti roster sa dvojicom atleta iz USA, koji imaju motor i zelju da "gone" i po 30+ minuta kada ima se ukaze prilike, ili muka natjera (gledaj Yago zadnjih mjesec dana). Ovaj Javonte mi se cini kao cool lik, i po ovom intervju, vjerujem da je veliki kulturalni sok upasi u Evropu, Beograd tako odjednom u sred sezone i naci se na parketu 2 dana nakon sletanja iz amerike, ali lik apsolutno nije divljao, trudi se u odbrani. Ja bih licno volio, u zavisnosti sta pokaze do kraja godine, da ostane i sledecu sezonu.
  6. https://www.google.com/amp/s/www.eurohoops.net/en/euroleague/1620490/brandon-davies-valencia-euroleague-knee-injury/amp/ Kazu da je out nekolilo sedmica...
  7. Volio bi da bude 40 razlike da se malo zacrvene ovi sto trebaju, ali na njihovu srecu spustice opet na ispod 10 na kraju i bice "respektabilan poraz"
  8. Mi smo losi, ali sudije su gore
  9. Dovedi sad jos jednog igraca sve vam prokleto i nesposbno....
  10. Ne trebaju nama pojacanja, kad zaigra top sve nase rupe ce biti zakrpljene...
  11. Stvarno je nevjerovatno ako ne dovedu bar jos cetvorku, a i 1/2 bar solidnog igraca i da se predas na polusezoni u kojoj ti je konacno dosao Teo, koji igra i gine iznad svacijih ocekivanja, gdje u ekipi imas dobrih EL veterana i igraca generalno, ali imas 2 ocigledne rupe koje se vide iz aviona da bi ostao konkurentan za play-in. Stvarno moras biti jebeni moron.
  12. Mozda u nasoj nesposobnosti da nadjemo igrava i docekamo da neko dobije final cut iz NBA za ovu sezonu, pa odluci da se oproba u EL...
  13. Izgleda da preduzece ne radi vikendom. A izgleda da ne znaju ni pregovore online ili preko telefona da obave jer tamo neki pisu u Atini ce se pregovarati sa Gajom 😂
  14. Jbg bas nas je sjebala povreda Hange sad kada gledas...
  15. Sve u svemu, sramota i strasno sta se radi. Sport bi trebao da bude uzivancija i neki vid izduvnog ventila za nas navijace. Naravno uvijek je tu doza nerviranja i stresa oko rezultat i uspjeha, ali ovo sta se radi sa nasim klubom je dno dna i nema veze sa sportom i zdravim razumom. Ok, promasis sa pojacanjima nekada. Ok, ne poklope se kockice i sezona propadne. Ok, upadnes u finansijsku krizu pa nemas budzet da pariras najjacima. Ok, snadju te povrede i sjebu tok sezone. Sve je to sastavni dio sporta i nekog ciklusa, ali ovo sto oni nama rade sa dovodjenjem i ostavljanem kojekakvih lelemuda i beskorisnih masa u klubu je jebanje u zdrav mozak. Jbt kosarka postoji preko 140 godina, valjda se za to vrijeme moglo skontati da za neki smisao ti trebaju bar po 2 igraca na svakoj poziciji i to sa jasnim rolama startera i zamjene, ali jok mi uvijek izmisljamo toplu vodu, bilo da nemamo ni jednog krstenog centra ili da ih imamo 6.
  16. Ima li neko da ima muda od igraca, uprave, cistacice koga god da izadjeni kaze sta se to radi i desava u ovom jebenom klubu u zadnje 2 godine? Kakvo ludilo mozga je nastupilo? Ko tu koga jebe, zajebava i potkrada?
  17. Ne pratim Real toliko, ne znam jeli iko uspio sa nekom small ball petorkom izbaciti Tavaresa ili ga bar neutralisati?
  18. Ako se biralo izmedju njega i Birch-a jedino smisla ima (da je normalan klub u pitanju) da je trener odlucio da mu na duze staze, tj. neki njegov plan za naredne 2 sezone se vise uklapa Gilespi. Jer recimo Birch nece da potpise na duze od polu-sezone jer trazi nba angazman itd. E sad posto ovo nije normalan klub i ne planira se nista duze od 2 sedmice unapred, pojma nemam
  19. Jebes ga ne znam, mi imamo bekove, najvise Teodosic, da od ateltski potentnih igraca napravimo solidne prijetnje iz loba, backdoor-a itd, pa tako da i neki Gilespi moze kod nas puno bolje da izgleda nego u nekoj drugoj sredini. Ali naravno sam on kao pojacanje nam apsolutno nista ne rjesava.
×
×
  • Create New...