Jump to content

СамоТи3

Član foruma
  • Posts

    284
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by СамоТи3

  1. Ово што Ханга ради ове сезоне није радио Ентони Мајлс са 105 посто масноће у телу када смо били најгори у историји. Човек није дао 2 бацања заредом од септембра до данас. Никад у животу нисам видео да играч који је играо на највећем нивоу освајао Евролигу у играо у најбољим клубовима не може да веже два бацања. Што се тиче утакмице знао сам и да је било 45 разлике за нас да ћемо да изгубимо, што због ротације, што због тога што је Макаби мислио да ће са 30 посто снаге у првом полувремену да добије чим су стегли у другом на макс одма су преокренули. Само Јаго да је добро.
  2. Хаха, прво повреда је препрека па за 3 дана излази да је повреда прошлост, нешто сам прочитао да ће потписати краткотрајни уговор са могућношћу да се продужи до краја сезоне. Дај Боже да је повреда прошлост и да може да изгура до краја сезоне.
  3. Митровић 11 поена, најбољи у првом полувремену, нормално да ће да има и грешака није врхунски ЕЛ играч. Ово је буквално баш небитна утакмица тако да лагано се гледа од почетка до краја.
  4. Свака част Недовићу и Јагу. Једини су имали МУДА у току свих 40 минута да шутну на кош д крену на продор па и да погреше остали алиби додају са отворене тројке да не промаше случајно. Ниједан мали фаул не користимо сваки напад кош примамо лагано. Јбг није Барса за вађење, кад се опустиш против Албе Асвела па и Басконије која се нудила ни срећа неће да те погледа. Идемо даље шта да се ради.
  5. 22.567 Партизан Панатинаикос сезона 2008/09
  6. Све отишло, и додатне карте које су два пута пуштали, тренутно нема ниједна карта онлајн да се узме. Не знам за сутра да ли ће пустити још нешто.
  7. Никада ми неће бити јасно како успемо да губимо 20 разлике у току утакмице од Албе која губи сада од Валенсије 26 разлике код куће (која је и даље без Дејвиса и Туреа), а притом смо рутинирали исту ту Валенсију.
  8. Против Барселоне ће бити можда и најпунија арена ове сезоне, тако да очекујем добру игру наших и да нам се врати за оно гажење линије од прошле године и за неке несрећно изгубљене утакмице ове сезоне. Ако Гилеспи и Тоби буду имали какав такав учинак да помогну екипи макар то било у скоковима асистенцијама или доброј одбрани биће то одлично. Идемо по победу!
  9. Кад би неко урадио клип са свим ситуацијама где закуцава Боломбој и где купи скокове да би то трајало преко 10 минута. Заслужио је сваку пару и надам се да је добио бар 50 % више него што је имао у овој сезони. Овакав играч је фалио ових година у ракету да купи и прикуцава све што може. Омиљени играч у овој сезони и најпозитивније изненађење! Браво Боки. 💪💪
  10. Настави да нас лажеш слободно брт, ја се не буним.
  11. Најјачи је Кевин Пантер, вероватно је добио инструкцију пошто је капитен да мора да нас мрзи. На почетку уткамице није желео да се поздрави са нашим играчима и му је пружио руку неки наш у току игре није желео да пружи руку.
  12. Ма само додаш пар нула произвољно, шта сад..
  13. Ни сам не верујеш у ово што си написао. Како то неко тако случајно не сними Звездине играче или помоћне тренере да се онако понашају на понашање "примитиваца" са трибина?
  14. Јасно се види на снимку који је окачио неко пре да тај контакт први Болтаузер није ни разматрао него тек кад је видео да ће овај да нагази линију и да је нагазио он суди фаул, што је закаснела реакција, ако је био фаул требао је одма да свира а не да гледа шта ће да буде па кад прође брзи воз да свира нешто. Овде се гледа кад је он судио фаул а имао је прилику да суди фаул за тај први контакт и није га досудио тада.
  15. Може он после одсвиране ситуације да прича шта хоће и да се вади, са нивоа 400 се видело да је газио линију па је тек онда свирао фаул. Да је судио фаул пре него што је газио па да и разумеш, али он гледа на пола метра и чим је видео да гази свирао је фаул. Безобразлук. Ипак смо својим пропустима изгубили али што да не поменемо и судије које не раде свој посао како треба. Да су играли Теодосић и Недовић добили би смо ово. Али нама увек нешто мало треба, никад из својих грешака нисмо научили лекцију него терамо слепо главом у зид не привикавамо се на ситуације него смо ми најпаметнији. Свака част свим навијачима на овој атмосфери и на још једном рекорду.
  16. Променили су семафор сада, нема Теодосића ни Недовића.
  17. Шта им треба толико да региструју играча ако је уредно прошао лекарске прегледе и потписао уговор? Није стигао пре пола сата па да имамо проблем да све стигнемо да одрадимо и да га региструјемо.
  18. Биће као за дерби пуно и против Басконије.
  19. Није никаква расправа него само полемика. Ако си написао да је Воја Стојановић смислено појачања и апгрејд на овај ростер, а да је Смарт потез очајника и да не значи да је смислен потез претпостави сам да мислиш да је Стојановић бољи избор у овом тренутку. Свакако разумео сам на шта циљаш и вероватно има логике али не мора да значи ништа, сад да кренемо од првог појачања за ову годину па на овамо какви су коментари били и за Теа и за Шабаза ништа нисмо погодили тако да не можемо знати док не почне да игра па ћемо видети да ли смо погодили са њим или не.
  20. Па добро ако је по теби Воја Станковић или неки просечни КЛС играч бољи од овог Смарта онда ок. По мени није тако али свако има право на своје мишљење, поштујем твоје. 😀 Едит: Не кажем да ће нам Смарт донети инстант квалитет и да ће достојно заменити Недовића и да нас води до свих 5 победа у наредних 5 Евролигашких уткамица, али биће од користи када немамо бека. Када се опораве Недовић и Топић мислим да ће бити сасвим легитимна бекап опција Недовићу.
  21. У ситуацији где нећемо имати ниједног бека месец дана, обе руке дижем за овог Американца у односу на Воју Стојановића. Нормално да ће да се секу вене на било кога када нам управа прича да се прати тржиште 3 месеца а појачања нема ни на видику. У таквој смо ситуацији да је добар било ко уме да тапка лопту и да шутне на кош. Јаго је имао одлично светско првенство, као трећи плеј иза Шабаза и Теодосића је било одлично појачања, сад што је Шабаз продао целу екипу па Јаго мора често да игра и првог плеја онда испадне да је лош а сасвим је океј играч.
  22. Разумем шта хоћеш да кажеш са том твојом теоријом али то " против мотивисаног противника" се односни на екипе које Звезда победи да нису мотивисани? Зашто Армани није мотивисан био да нас добије и да нам побегне на два разлике и плус међусобни значи 3? Зашто Фенер није мотивисан а кући је против свих осталих био? Значи много је лоше када навијаш за Звезду а увек понижаваш сваки успех њен, да је то заслуга у противнику а не због нас што смо ми били добри. Победе против Фенер Арманија и посебно Партизана кући који је био силно мотивисан да добије и избаци нас из трке али није успео јер је налетео на невероватну атмосферу и екипу која је желела још више од њих да добије, су дошле у јако битном моменту и не против лаких ривала него директних конкурента који не знам што не би мотивисани када је сада свака победа битна. Ми смо против тих мотивисаних по твом гледању били врло близу победа (Барса, Жалгирис, Монако итд) значи има ту материјала повреде нас спутавају, лоша селекција, промашена појачања и кашњење са неким потезима као што је доселекција. И да не освојимо ништа ићићу на утакмице увек са вером у победу а и даћу пуну подршку Сфаиропулосу и за следећу сезону, њега и играче би одвојио од управе клуба ма шта ко мислио о томе.
  23. Довели смо замене за Шабаза и Кузмића - Топића и Гилеспија. Замену за Симоновића нисмо довели. Недовић се повредио и Топић значи остао кратер на бековским позицијама. Не може да буде изговор затворићемо простор Топићу опоравиће се и тако то. Нама је јако битан период наредне четири утакмице које неће играти ни Топић ни Недовић тако да морамо неког довести ако хоћемо нешто да урадимо.
  24. 4 недеље ван тима Недовић.. Малер нас прати огроман малер.
  25. Мислим да не треба стављати Јага под неки притисак да мора, ово му је тек прва сезона на овом нивоу млађи је играч и има времена и да научи и да покаже да неће бити суви просек као што је био случај код многих младих играча који су дошли код нас и имали смо велика очекивања од њих па ништа. Јаго је некако бољи са лоптом има и добрих партија добрих и лоших одлука али мислим да је добар потез његов потпис на дуже време и да можемо у будућности добити доброг играча за другу опцију на плеју, а можда и нешто више. Јесте сајз проблем али та агресивност експлозивност и енергија пре свега су од великог значаја. Биће то добро. Једва чекам да се врати Топић и надам се само да Недовић није повређен и да ће бити спреман за Басконију.
×
×
  • Create New...