Jump to content

Николица

Član foruma
  • Posts

    439
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Николица

  1. Е због овога што мисли да је богом дан још жешће скандирати управа напоље или још боље Човићу одлази.....
  2. Сви други криви, корона, временске прилике..... Не знам шта и ко још неће бити крив, само никако да каже ево јбг погрешио сам нисам више за ово.
  3. У праву си. За овај циркус који су направили од клуба првенствено треба да лети управа. Остали после њих на излазна врата. Од толиких пара они су успели да направе ништа.
  4. Човићу и остале подгузне муве терајте се из Звезде.......
  5. А ко мисли није му до певања 😂
  6. Ајде момци вечерас да ми за рођендан поклоне једну фину победу над Барсом, па сутра да прославим како треба 😁..... Славље ће да крене још вечерас.
  7. Тако је свака част момцима на оваквим играма. Нису појединци криви што су ту, а реално се види да не могу, не припадају за овај ниво кошарке. Кривци су људи који су као нека управа клуба што се сваке године понавља иста прича, увек фале те две или три победе можда чак и једна да би се ипло даље, да би се направио неки искорак. То је по мени првенствено непоштовање навијача, сезонаца итд. Људи који искрено воле Звезду, а после и тих играча да им не обезбедиш најбоље могуће услове да се такмиче, а не увек са неким хендикепом идемо да се бијемо са алама. Бар ове сезоне је било средстава да се обезбеди такав тим, ако није било претходних. Е то је највећа брука и срамота управе која би, ма какви резултати били на крају, требала да се покупи и оде.
  8. Јанис Сферопулос и Милан Томић да поново јашу заједно као у Олију.
  9. Ово је новогодишње чудо, већина форума се сложила да је појачање добро. Нисам видео негативне коментаре.😁
  10. Ок Топова повреда је да кажеш малер, али целе сезоне нам је неко повређен и не доводе се играчи, а види се шта ти треба, ритам је убитачан. Тако би растеретио и остале играче и не би било овога што се нама дешава ове сезоне. Бар у мањој мери.
  11. Нисмо баксузи већ неспособна управа која не може нормално да комплетира тим целе године. Довео си и потписао то у центара, ниједно крило и три бекаи очекујеш да тако избураш сезону у убитачном ритму. Па не бива то тако. Зато управу прву сменити па играче који ничему не служе, кони ни у АБА не могу да одмене носиоце и правити коначно како треба тим са Јанисом као тренером, наравно ако би могли Томића довести да му буде задужен за довођење играча.
  12. Каква је играчина Тео. Оно је чиста магија, а још воли клуб. Доста нас овде је било скептично да кажем како ће да игра човек, али све нас је демантовао. Ово је стварно привилегија коју има о да гледамо уметника на делу у нашем тиму.
  13. Сад цео викенд уживанција. Нема ништа лепше од дупле победе у ЕЛ па дође викенд. Прелепо....
  14. Иди бре, кренуше ми сузе на очи. Сад сам се наложио да мислим да бих ја истрчао на терен и преорао га хехехех....
  15. Зато је и преседео на клупи друго полувреме.
  16. Деда је своје одиграо и уопште га нису требали враћати у ЦЗ.
  17. Ај што неко рече да се доведе један крштен играч на 4 и Давидовца исто да пишаљемо у Бешикташ или Бахчешехир или тако неки ... Онда имамо шансе.
  18. Ипак мислим да је кључ у клупирању Давидовца.
  19. Да Боже да их добијемо некако 🙏
  20. Топић је већ сад кориснији од Шабаза и Јага заједно.
  21. Потписуј Бокија за још две године одмах.
  22. Ено запалио се неки ауто код пекаре Ружа 😂
  23. Шта да кажу??? Па свако ко није слеп и глув види и чује шта се дешава. Толике паре бачене, продужаваш уговоре играчима који нити знају, нити могу више да играју. Терај то све из клуба почев од руководства. Ово је срамота шта је урађено. 10 година се игра ЕЛ и ти не можеш да саставиш тим који може да уђе у плеј оф. 10 година једна те иста прича.
×
×
  • Create New...