Jump to content

LIVE - Ostale reprezentacije


Recommended Posts

Brat je na 26 uzetih šuteva iz igre imao indeks minus 10. Mislim da ovo nikad u životu nisam video. Nemačkog selektora posle ovog meča ne mogu da gledam istim očima, pa Džordana bih zakucao za klupu za ovakav performans. Bila bi tragedija za ostale Nemce da su izgubili ovde od letonskih mesara, borbene i pametne ali ipak mesarske ekipe minus moćni Žagars koji ako ne zabode EL ugovor košarka u Evropi treba da se ugasi.

 

Što je najgore, imam utisak da će Šruder protiv SAD da razbije, bez njega u nekom dijametralno suprotnom izdanju od ovoga danas nemaju neke šanse.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ajde da je u pitanju puko ispucavanje, nego je ugušio protok lopte. Ceo napad tapka loptu i onda neki debilni šut ili prodor, i to ne jednom. Baš se pitam koliki mu je minus danas bio, svaki put kada je ušao nazad razlika se istopila. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Just now, MrTwister said:

Bertans je onde pozurio sa sutem, Zagars ocekivao pas njemu jer je bilo ostalo bar jos 3-4 sekunde pa da odatle nesto uzmu, al ovaj htio da rjesi, islo ga citav mec na kraju je mozda i zasluzio da uzme zadnji taj sut.

Ovo je Žagars trebao da reši, glup šut Bertansa. Izvukoše se Nemci.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bertans je glorifikovana verzija Danila Nikolića, ima zaista prelep, fluidan i brz šut ali on nema šta drugo da ponudi i mora da daje 20 po meču da bi pokrpio defanzivni i skakački čemer. Ključni ofanzivni skok je Tajs napravio isto preko njega, da ne pričam što ga je jedan prosečni iskusnjara Timan školovao dole i unosio kao juniora. Trebalo je ovo Žagars da rešava, sve biti ili ne biti napade je realizovao i to sa mnogo hladnokrvnosti i umeća. 

 

Nemci su realno bolji od Letonije za 20 razlike i da Šruder nije bio u istorijski štetočinskom režimu ovo bi bila laganica za Nemce.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...