Prijatelj Mitar Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Kako god, i prolaskom jake Kanade u polufinale mi dobijamo siguran plasman na OI, zatim sansu da se sa njima borimo za finale pa ko pobedi, ali i priliku da se protiv Nemaca ili Latvije uzme bronza, sto ne deluje previse nerealno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 1 minute ago, Duh koji lebdi said: Kako god, i prolaskom jake Kanade u polufinale mi dobijamo siguran plasman na OI, zatim sansu da se sa njima borimo za finale pa ko pobedi, ali i priliku da se protiv Nemaca ili Latvije uzme bronza, sto ne deluje previse nerealno. Znas i sam kakvi izadjemo na takve meceve. Ja mislim da je nama laksi protivnik Kanada nego Slovenija. Pogubili bi se Kanadjani od vaznosti meca, imaju ozb kamenjare u ekipi koje bi mogli da iskoristimo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Mozda nije za ovu temu, a mozda bas i jeste 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 1 hour ago, Miki28 said: Znas i sam kakvi izadjemo na takve meceve. Ja mislim da je nama laksi protivnik Kanada nego Slovenija. Pogubili bi se Kanadjani od vaznosti meca, imaju ozb kamenjare u ekipi koje bi mogli da iskoristimo. Ma nije uvek bas tako u borbi za bronzu, nego smo mi nekako jos pod utiskom 2010. godine. Ajde neka bude tako kako ti kazes, al ja sam nesto prognozirao sportska desavanja za ovaj period i zakljucio sledece - Djokovic osvaja US Open (hihihi), odbojkasice srebro, kosarkasi bronzu, odbojkasi cetvrto mesto, Zvezda prima pet komada od Sitija 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Znaju li se termini za petak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 (edited) Just now, realno *w said: Znaju li se termini za petak? Mi u 10.45h a Ameri u 14.40h 2 minutes ago, Duh koji lebdi said: Ma nije uvek bas tako u borbi za bronzu, nego smo mi nekako jos pod utiskom 2010. godine. Ajde neka bude tako kako ti kazes, al ja sam nesto prognozirao sportska desavanja za ovaj period i zakljucio sledece - Djokovic osvaja US Open (hihihi), odbojkasice srebro, kosarkasi bronzu, odbojkasi cetvrto mesto, Zvezda prima pet komada od Sitija 🙂 Iskreno, sve bi to dao za zlato kosarkasa Edited September 6, 2023 by Miki28 typo 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Ocito da sam toliko prso od jucerasnje erupcije svakojakih emocija, jerbo se jutros uredno budim i otvaram oci, a u glavi mi Dobar dan ciko Vido, je li kuci Makarena. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 4 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Crno i Crveno-Beli ljubitelji kosarke - da li bi ste i sta je maksimalno sto bi dali u zamenu za zlatnu medalju repke? U opticaju su: - Titula EL (bezuslovno, neka je uzmu i komsije) - Titula EL (ali da je ne uzmu komsije) - A licenca za EL (bezuslovno, neka je dobiju komsije) - A licenca za EL (ali da je ne dobiju ni komsije) - F4 EL (bezuslovno) - F4 EL (ali da komsije ne odu na F4) - Top8 EL (bezuslovno) - Top8 EL (ali da komsije budu losije) - Titula ABA lige (bezuslovno) - Titula ABA lige (ali da je ne uzmu komsije nego recimo Buducnost) - Titula KLS - Titula Kupa Naravno mogu kombinacije ovih opcija gore, recimo ja bih dao A licencu (bezuslovno) + F4 EL (bezuslovno) + Titulu ABA (bezuslovno) + Titulu KLS + Titulu Kupa. Dakle neka komsije (Partizan) dobiju i A licencu i odu na F4 i uzmu sve trofeje u regionu, samo da osvojimo zlato sa repkom 😄 Jedino sto ne bih menjao je titula u EL 😄 Ne razmisljam sebicno nego racionalno - da neki nas klub nece imati puno prilika za EL titulu, dok ce repka itekako imati prilika za zlata... Budite i kreativni pa dodajte i po zelji nesto, tipa 20mil budzet u narednih 5 sezona 😄 but keep it real (kao ovih 100mil je realno lol). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Bukvalno sve što si naveo pa i više od toga. Nikad me manje nisu interesovali Zvezda i Partizan sa svojim legijama stranaca i Psihom kao utvarom koja se nadvila nad oba kluba. - gašenje oba kluba za zlato na SP i OI, gde treba da potpišem? 15 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 2 minutes ago, Indig0 said: - gašenje oba kluba za zlato na SP i OI, gde treba da potpišem? Gasenje klubova bi nazalost znacilo da prestajemo da budemo kosarkaska nacija... tako da mozemo sada uzeti zlato i mozda jos nekad ali u roku od max 10 godina bi bili marginalizovani i ne bi imali vise sanse. A dodao si i zlato na OI 😄 podizes ulog i sa jedne i sa druge strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 6 minutes ago, Kooineeperk said: Gasenje klubova bi nazalost znacilo da prestajemo da budemo kosarkaska nacija... tako da mozemo sada uzeti zlato i mozda jos nekad ali u roku od max 10 godina bi bili marginalizovani i ne bi imali vise sanse. A dodao si i zlato na OI 😄 podizes ulog i sa jedne i sa druge strane. Rekao si da dodamo još neki zadovoljavajuć scenario. 🥲 S obzirom kakva je politika domaćih klubova, gledajući i one koji igraju KLS, generalno nisam optimista šzo se tiče budućnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 42 minutes ago, Kooineeperk said: Dakle neka komsije (Partizan) dobiju i A licencu i odu na F4 i uzmu sve trofeje u regionu, samo da osvojimo zlato sa repkom 😄 Može, hvala ti. 38 minutes ago, Indig0 said: gašenje oba kluba za zlato na SP i OI, gde treba da potpišem? Na prijemu u Kovin. Ajde, bre, kakvi su vas "koga više voliš, mamu ili tatu" scenariji spopali? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 (edited) 7 minutes ago, Barkley#34 said: Može, hvala ti. Na prijemu u Kovin. Ajde, bre, kakvi su vas "koga više voliš, mamu ili tatu" scenariji spopali? Sa kojom dijagnozom? 🫠 Edited September 6, 2023 by Indig0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 48 minutes ago, Kooineeperk said: Crno i Crveno-Beli ljubitelji kosarke - da li bi ste i sta je maksimalno sto bi dali u zamenu za zlatnu medalju repke? U opticaju su: - Titula EL (bezuslovno, neka je uzmu i komsije) - Titula EL (ali da je ne uzmu komsije) - A licenca za EL (bezuslovno, neka je dobiju komsije) - A licenca za EL (ali da je ne dobiju ni komsije) - F4 EL (bezuslovno) - F4 EL (ali da komsije ne odu na F4) - Top8 EL (bezuslovno) - Top8 EL (ali da komsije budu losije) - Titula ABA lige (bezuslovno) - Titula ABA lige (ali da je ne uzmu komsije nego recimo Buducnost) - Titula KLS - Titula Kupa Naravno mogu kombinacije ovih opcija gore, recimo ja bih dao A licencu (bezuslovno) + F4 EL (bezuslovno) + Titulu ABA (bezuslovno) + Titulu KLS + Titulu Kupa. Dakle neka komsije (Partizan) dobiju i A licencu i odu na F4 i uzmu sve trofeje u regionu, samo da osvojimo zlato sa repkom 😄 Jedino sto ne bih menjao je titula u EL 😄 Ne razmisljam sebicno nego racionalno - da neki nas klub nece imati puno prilika za EL titulu, dok ce repka itekako imati prilika za zlata... Budite i kreativni pa dodajte i po zelji nesto, tipa 20mil budzet u narednih 5 sezona 😄 but keep it real (kao ovih 100mil je realno lol). Titula svetskog prvaka nema cenu. Ja sam par postEva gore dao neku prognozu sta nas ceka ovih dana - bronza bi meni licno bila kao zlato. O finalu da i ne pricam, a titula sampiona bi mi bio jedan od najlepsih momenata u zivotu. Kosarkasku reprezentaciju volim kao dete, kevu, caleta, brata, kao svoju krv. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Iskr odgovor klasicnog Srbende bi bio: ne dam nista ili ok, a sta ja imam od toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 11 minutes ago, Indig0 said: Sa kojom dijagnozom? 🫠 Šta god 'oćeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 (edited) Cestitke Jokicu na plasmanu na OI! 🙂 Rile, jbg, izvini... Edited September 6, 2023 by Kooineeperk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 1 hour ago, Indig0 said: Rekao si da dodamo još neki zadovoljavajuć scenario. 🥲 Mislio sam na tas suprotan od zlatne medalje na SP 😄 50 minutes ago, Barkley#34 said: Može, hvala ti. Nema na cemu brt, (skoro) sve za repku! 🙂 Ali da ne slavis zlato i promenis drzavljanstvo 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Izborene OI i to je fantasticno. Sve dodatno je nestvaran uspeh. Bice uzivanje gledati smiren kvalifikacije za OI. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 OI u dzepu, borba za medaljicu skroz ravnopravna. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Kako mi je drago što su momci zajedno sa selektorom samouvereno rekli da je cilj plasman na OI, dakle polufinale. I ispunili su taj prvi cilj. Sad idemo dalje, što kaže Leksa, pustite nas da sanjamo. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 1 hour ago, Kooineeperk said: Crno i Crveno-Beli ljubitelji kosarke - da li bi ste i sta je maksimalno sto bi dali u zamenu za zlatnu medalju repke? Kratko i jasno - Sve navedeno. Nosi. Mali je broj stvari u ovom zivotu u vezi koje osecam strast kao sto je to slucaj sa kosarkaskom reprezentacijom. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Sa pristupom kao protiv Litvanije mi ovo osvajamo. Sledeća je Kanada. 💪🔥 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Примарни циљ испуњен, сада други циљ медаља. Реално смо убедљиво најслабија екипа у полуфиналу, али кога боли уво за реалност. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts