Jump to content

Bogoljub Gagic

Član foruma
  • Posts

    894
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Bogoljub Gagic

  1. Одлично је испао овај трејд Покушевског јер ћемо вероватно због тога добити још једног репрезентативца.
  2. Ја колико знам он никад није бежао од одговорности од у20 репрезентације, преко Звезде као млади играч, до Фенера и репрезентације. Конкретно за репрезентацију и тај промашај је требало имати муда узети, а веома веома се потцењује његова утакмица против Турске у Београду где без њега би отишли на СП али неко следеће.
  3. Ајде све али кад је то Гудурић постао безмудаш?
  4. Шта Букер? Колику плату може да добије играч који је претходне сезоне имао 5 поена просека? То ако се код нас доведе играч као Давидовац за 700 хиљада не значи и да су остали будале. На плате троше доста мање од нас, као што то троши и Макаби који једва нешто преко 7 милиона је потрошио дакле 2-3 милиона мање. И није 4 пораза већ 3 наследио. А то ми је сасвим небитно. Ми добијамо утакмице само кад Тео уђе у прајм мод, Сферопулос нам апсолутно ништа није донео колико год неко покушао да га одбрани. Пардон донео је катастрофалну доселекцију.
  5. Какве лоше резултате Бајерна спомињеш и упоређујеш Ласа и Сферопулоса где један ради добар посао, а други не зна где је коња везао?
  6. О чему причаш? Бајерн је на плате играча потрошио више пара само од Албе, Жалгириса и можда Басконије. Њихова појачања су били Франциско и Едвардс. И тај Бајерн је на 1 победу од плеј ина, дакле са шансом да уђу, и ако 90% неће, али нису се опростили 8-9 кола пред крај као неки већ играју конкурентно до краја.
  7. Мени није успех играти финале са Олимпијакосом. Клубови као што су Реал, Барселона, Олимпијакос, Панатинаикос, ЦСКА, једини успех је титула. Мени је успех када Шарас одведе Жалгирис на фајнал фор, када Барцокас одведе Локомотиву на фајнал фор, када Перасовић одведе Басконију на фајнал фор, када Душко игра са Басконијом два финала. А Душку у успех нећу рачунати играње фајнал фора са Барселоном, јер је тамо успех титула.
  8. Није ни да је он баш водио неке тутумраке већ Спанулиса и Принтезиса, а исто тако је доживљавао и фијаско са њима и испадање у топ 16 где га је Бамберг добијао оба пута, Жалгирис 20 разлике, Химки 30. У Тел Авиву се на спомен његовог имена пале црвене лампице, најурили су га.
  9. За прозор да свакако, а на лето ако би сви били здрави ту су Васа, Јовић, Аврамовић и Топић, тако да не бих дечку одузимао време
  10. Ау брате шта написа. Где је то Смарт показао да је укупно бољи играч од Недовића? У Аби лиги? Па у тој лиги је и Тоби често доминирао па видимо како се показало то у Евролиги, са Смартом није толико критична ситуација, али је то у Евролиги поприлично танко. Шут је најблаже могуће речено дискутабилан, креација за друге не постоји, а одбрана није холинсовска па да га толико вади наспрам Недовића и ти онда очекујеш да такав играч буде испред Недовића у серији до 3 против Партизана, нереално.
  11. Митровић 10 минута, Гедраитис 14, на то и онако већ скраћеној бековској линији Смарта оставља ван 12, а набија Недовићу 36 минута и Ханги 29. Недовић и Тео нас јесу сахранили данас, али овај Грк благе везе нема шта ради.
  12. Ја нисам написао за клуб, Човића или неког трећег већ за ову тему.
  13. Како одједном на форуму аба лигашке утакмице постану битне кад се изгубе, обично кад се победе нису битне и тада се лако погађа
  14. Какав Миљеновић људи, мислим јесте интересантан него где ви то њега видите у Звезди кад имамо Теа и Јага и тражимо првог плеја за следећу сезону
  15. Деда последње две у Евролиги и сада игра на тројци, то је играо и у прозорима за репрезентацију и све то је одиграо доста боље у односу на већину сезоне на четворци.
  16. Мислим да на петицу нећемо трошити неки већи новац јер која је шанса да доведемо првог центра да Боломбоја са 25 минута пребацимо на испод 20. Мислим и да нам не гине Боломбој, Плавшић и Митровић/Симоновић у зависности да ли стварно се Митровић планира и даље на четворци или ипак на петици где је боље. Што је танка центарска линија мада с обзиром да ове сезоне имамо само Боломбоја ту онда не може бити горе.
  17. Тај податак не знам, али које је лак за пронаћи је ове сезоне са Лазићем у екипи 8-11 без њега 3-9. Он значи, а поготово значи у оваквој екипи која је неспособна да игра одбрану. Са друге стране да мислим да је и време за пензију и да га замени неко млађи и здравији на крају ове сезоне.
  18. 13.8 поена по чему је 15и у Евролиги а на 40 минута је трећи стрелац иза Хауарда и Ернангомеза. За 2 има 55.2% за 3 има 40.5% слободна бацања 86.8%. Заиста катастрофа.
  19. Теодосић у прајму у ЦСКА сезона 2016/2017 на 40 минута 9.8 асистенција 4.4 изгубљене лопте Теодосић данас као ветеран у Звезди на 40 минута 11 асистенција 3.4 изгубљене лопте
  20. Ма наравно дечка убацити тек кад је 100% опорављен него ми је то од 7 до 21 нејасно тотално, разумем кад се каже 7 до 10 или да се каже за 20-25 дана, али ово ми никако није јасно.
  21. Мени само није јасно какав је то распон од 7 до 21 дана. Шта треба да се деси да би било за 7, а шта за 21?
  22. Па ниси у праву, није давно било регионална доминација Звезде, топ 8 у једној сезони док се у то време Партизан вукао по фиба лш и еврокупу па се и тада навијало против њих, односно пре тога њихова доминација па су навијали против нас. Такође и сада кад се на друштвеним мрежама објави табела Евролиге навијачи Партизана углавном коментаришу то што је Звезда 16. без обзира што су у игри ипак их занима где је највећи ривал, што је нормално у ривалству.
  23. Па били ми први, пети, десети или последњи то нема никакве везе са тим. Конкретно за тренутну ситуацију ништа ми не значи хоће или неће они ући у плеј ин, али наравно да нећу навијати за њих јер смо највећи ривали, тако исто не очекујем да они навијају за нас.
  24. Чак и да има неке користи не разумем зашто би било ко навијао за свог највећег ривала значи то није само Звезда Партизан однос већ сви спортски дербији у свету. Зашто би нпр навијач Панатинаикоса навијао да Олимпијакос оде на ф4 и обрнуто?
  25. Тео, Боломбој и Недовић су свакако доказали евролигашки ниво. С времена на време су припомагали Митровић, Јаго и Рокас на то додати још Лазића као специјалца то је укупно само 7 више или мање употребљивих играча тако да доста је зафалило за неки бољи резултат.
×
×
  • Create New...