Manu Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Au, ima @uini da nas se svih odrekne kad vidi da ima poseban PDF za SP, a tamo i ove dvije teme posvećene našoj reprezentaciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 samo pokazuje iznova koliko moderaciju boli paja za jinx i voodoo u sluzbi uspeha repke bukvalno za smenu svih a ja pisati necu ovde tokom prvenstva. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Раданов званично испао. Не знам само зашто га је водио у Кину ако није планирао ни минут да му да на две утакмице. По мом мишљењу, нелогичан потез, али није много ни битно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 9 minutes ago, Шеф стручног штаба said: Раданов званично испао. Не знам само зашто га је водио у Кину ако није планирао ни минут да му да на две утакмице. По мом мишљењу, нелогичан потез, али није много ни битно... Osigurac u slucaju necije povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 22, 2023 Author Share Posted August 22, 2023 51 minutes ago, uini said: samo pokazuje iznova koliko moderaciju boli paja za jinx i voodoo u sluzbi uspeha repke bukvalno za smenu svih a ja pisati necu ovde tokom prvenstva. Nisam ispratio, koliko sam razumeo jinx je urađen time što je PDF prošli put stavljen van košarke. Sada je na košarci. Dakle vudu je udaren negde drugde? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Novi forum je jinx, ne mozemo da se sastavimo od kad smo presli ovde. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 1 minute ago, Del Piero said: Novi forum je jinx, ne mozemo da se sastavimo od kad smo presli ovde. Zali se @MetalHead-u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 1 hour ago, uini said: a ja pisati necu ovde tokom prvenstva. Aj' bar je nešto dobro ispalo. 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Napred naši! Zgazite ih sve! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 2 hours ago, uini said: samo pokazuje iznova koliko moderaciju boli paja za jinx i voodoo u sluzbi uspeha repke bukvalno za smenu svih a ja pisati necu ovde tokom prvenstva. Sad kad osvojimo medalju pa bude: "maybe it was you all along!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 3 hours ago, uini said: samo pokazuje iznova koliko moderaciju boli paja za jinx i voodoo u sluzbi uspeha repke bukvalno za smenu svih a ja pisati necu ovde tokom prvenstva. Znamo mi dobro ko je jinx… 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 nemate poima. ugasite ovu jeres i uzecemo medalju. aa okej, sad vidim da je subforum kao za fantazi u okviru kosarke, vrj ste momci. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Meni se svidja nov topik kad puknemo od Dominikane samo cemo da ga bacimo zaboravimo da postojimo a na glavnom topiku nastavimo kao Zvezda prelazni rok tema. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 (edited) Ko je spreman? Ja sam! Spoiler Allez les bleus! 💙 Ali ovi naši plavi. Puno sreće momcima, želim im da se vrate s medaljom - kojom god, svakako će sijati kao zlatna. Edited August 23, 2023 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Ko je spreman? Ja sam! Hide contents Allez les bleus! 💙 Ali ovi naši plavi. Puno sreće momcima, želim im da se vrate s medaljom - kojom god, svakako će sijati kao zlatna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 (edited) 1 hour ago, DameTime said: Ko je spreman? Ja sam! Reveal hidden contents Allez les bleus! 💙 Ali ovi naši plavi. Puno sreće momcima, želim im da se vrate s medaljom - kojom god, svakako će sijati kao zlatna. Ja sam! U ime Oca, Sina i Svetoga Mute, Kari! Spoiler Kad vidim Borišu kako u dva minuta na terenu gubi loptu, izvede poluskok, pogubi igrača u odbrani i počne da čuva Ristića, ode sve. Edited August 23, 2023 by Indig0 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Ne zna se ko je gori, Boriša ili Rile. Boriša je frapantno frustrirajuć igrač, bukvalno je ostvario minimum minimuma u karijeri apropo fizikalija i talenta, neverovatno beskrvan lik. Ristić mi je ipak gori jer Boriša može da se smuca po terenu i makar da bude neka pozitivna nula, kroz Ristića mora da se igra kad je na terenu, a u odbrani kao da ga nema a toliki čovek sa tolikom glavudžom. Nadam se da će obojica teren videti samo u slučaju krajnje nužde. Ipak, žreb nam je super povoljan pa i ovakvi imamo prilično korektne šanse za polufinale ako ne zaseremo nešto usput. Ajmo naši! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne zna se ko je gori, Boriša ili Rile. Boriša je frapantno frustrirajuć igrač, bukvalno je ostvario minimum minimuma u karijeri apropo fizikalija i talenta, neverovatno beskrvan lik. Ristić mi je ipak gori jer Boriša može da se smuca po terenu i makar da bude neka pozitivna nula, kroz Ristića mora da se igra kad je na terenu, a u odbrani kao da ga nema a toliki čovek sa tolikom glavudžom. Nadam se da će obojica teren videti samo u slučaju krajnje nužde. Ipak, žreb nam je super povoljan pa i ovakvi imamo prilično korektne šanse za polufinale ako ne zaseremo nešto usput. Ajmo naši! Ali ovaj izraz... 7 minutes ago, Indig0 said: Ja sam! U ime Oca, Sina i Svetoga Mute, Kari! Reveal hidden contents Kad vidim Borišu kako u dva minuta na terenu gubi loptu, izvede poluskok, pogubi igrača u odbrani i počne da čuva Ristića, ode sve. Bravo kolega, podržavam, samo nemojte da stučete sve posle prvog Borišinog promašaja! Do finala nam treba sva raspoloživa snaga na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Idemo bre u to polufinale a od tad šta bude, pobedićemo valjda neku tamo. Kreće loženje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 1 hour ago, DameTime said: Ali ovaj izraz... 1 hour ago, Chaos Is Me said: a u odbrani kao da ga nema a toliki čovek sa tolikom glavudžom Glavudza ftw :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Haos-iz-mi nikad ne razočara svojim opisima. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Za tacno 3 dana, Sale ce prvi nastradati😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 (edited) 3 hours ago, Chaos Is Me said: Ipak, žreb nam je super povoljan pa i ovakvi imamo prilično korektne šanse za polufinale ako ne zaseremo nešto usput. Ajmo naši! Ždrijeb je takav da nas već vidim u finalu 😱 U drugoj fazi odigramo 2 ozbiljne tekme i dobijemo Italiju i Dominikanu, onda četvrtfinale Lijetovanija, Grčka ili čak Crna Gora, to sve smo u mogućnostima, a onda u polufinalu protiv Straye Milutinov do poluvremena uvodi Reatha i onog drugog što kao liči na centra u problem sa faulovima i cijelo drugo poluvrijeme možemo da šetamo da obruča. Onda nas Amerikanci nabiju 60 i to ono najgore, igraju viktorije na naš koš, arly dobro, imamo daleko najbolji rezultat od 2017. naovamo. EDIT: neneneneeeee, idemo ipak all in! Francuzi iznenade Amerikance u drugom polufinalu i dođu nam totalno izdušeni, plus upadnu u jedan od onih dana kad ne mogu ništa da pogode, a kod nas Gudura, Vanja i Kobrić zajedno pogode 12 trojki, i BASKETBALL COMES BACK HOME!!! 😄 Edited August 23, 2023 by Beonegro 7 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 12 minutes ago, Beonegro said: Ždrijeb je takav da nas već vidim u finalu 😱 U drugoj fazi odigramo 2 ozbiljne tekme i dobijemo Italiju i Dominikanu, onda četvrtfinale Lijetovanija, Grčka ili čak Crna Gora, to sve smo u mogućnostima, a onda u polufinalu protiv Straye Milutinov do poluvremena uvodi Reatha i onog drugog što kao liči na centra u problem sa faulovima i cijelo drugo poluvrijeme možemo da šetamo da obruča. Onda nas Amerikanci nabiju 60 i to ono najgore, igraju viktorije na naš koš, arly dobro, imamo daleko najbolji rezultat od 2017. naovamo. EDIT: neneneneeeee, idemo ipak all in! Francuzi iznenade Amerikance u drugom polufinalu i dođu nam totalno izdušeni, plus upadnu u jedan od onih dana kad ne mogu ništa da pogode, a kod nas Gudura, Vanja i Kobrić zajedno pogode 12 trojki, i BASKETBALL COMES BACK HOME!!! 😄 A druga faza je isto grupni sistem, a ne nokaut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts