Jump to content

uini

Član foruma
 • Posts

  23,237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  289

uini last won the day on June 7

uini had the most liked content!

Recent Profile Visitors

31,185 profile views

uini's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated
 • Very Popular
 • First Post
 • Posting Machine

Recent Badges

44.5k

Reputation

 1. ^ja mislim da je odlican role player, sto je pokazao u sampionskoj ekipi i u sezonama iza. medjutim, kakva je prepreka za solidnog nba role playera da bude el mvp ili jedan od najboljih? bogdan bogdanovic je npr [dobar] role player u nba; nije nikada bio mvp el ali je bio u vrhu, za to malo sezona sto je igrao. lorenzo roberts, jordan loyd, mike james, vesely svojevremeno, jedva da su onjusili nba tekme. kaos je pomenuo vezenkova, kao najsveziji primer, prosto je dovoljno velika razlika u kvalitetu, da bi dobar nba igrac mogao biti najbolji u evropi ako se par stavki poklopi.
 2. ona bas pravi ozbiljan kejs za svoju reputaciju.
 3. bobi portis nema ni visinu = 211cm bobi portis nije neki majstor ali ima meku rucicu i sa midrangea i za tri i za neke poluhoroge a jak je kano bizon, iako nije djembo, sa odlicnim tajmingom za defanzivni skok. kao sto rekoh, u duelu od 15ak mins portis-milutinov, plasim se da bi se grdno razocarali u tog nikolu. edit monroe je teska rupa u odbrani, gde je bobi jako dobar za nba standarde a ne evropske. monroe je zato ispao iz lige
 4. kapiram ja da je to svojevrsno opšte mesto. međutim, nisam slučajno napisao da za 35 godina u kraju nisam video ono; takođe do pre 4-5 godina nisam viđao nigde-svugde po njegoševoj razne murale, od kojih se oko ratka mladića vodi bitka, gde se otprilike država umešala da to delo odbrani, gde je komunalna policija dolazila da brani vladimiru arsenijeviću da prekreči veliki transparent u parkiću,"kad se srpska vojska na kosovo vrati", gde je prekoputa terena treće gimnazije do skora visio "brat putin" mural, gde su neki general koji će napadati u svim pravcima, jer je opkoljen i čiča draža, ono, welcoming site, koji niko ne dira, jer imaš sve ove gorepomenute. tako da, eto, dugogodišnji rad je urodio plodom.
 5. mirota je talentovaniji napadac ali ono sto portis vec tri sezone igra za buckse (gde napadacki matchuje mirotinu najbolju nba produkciju) na obe strane terena, mirota moze samo da sanja. mislim, portis odmeni lopeza na par meseci, pa udje opet u svoju ulogu kada se ovaj oporavi. solidno bitan faktor u bucks tituli.
 6. zivim 35 godina u ovom kraju, ne racunajuci par prekida, ovo nikada nisam video.
 7. https://polja.rs/proizvod/femicid-i-druge-pesme/
 8. naravno da mogu da pobede, imaju verovatno ogromnih 30% sanse u odnosu na to kada ameri dovedu najbolju ekipu, pa imaju 3% sanse. kako to cini da imaju veci ceiling od americke repke? nisu favoriti protiv njih zato sto imaju top3 nba igraca, ne mogu da uzmu npr tri titule a ameri svega jednu i itd.
 9. nije ceiling ostalih, konkretno srbije, slovenije i grcke visi samo zato sto imaju najboljeg kosarkasa na terenu, posto usa repka ima sledecih cca 9 boljih od protivnika.
×
×
 • Create New...