Problem sa licnim greskama Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Njihov trener ima neke traume. Kakav lik. Kao ds je izašao 93 iz Mirijeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 2 minutes ago, Don Dusko said: Nek Nedovik pokaze pristup dostojnog reprezativnog dresa.Pa nece biti meta, To to, udrimo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 ALEKSAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 9, 2023 Author Share Posted August 9, 2023 Četvrtinu koju smo izgubili 10ak razlike smo završili sa dva timska faula. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Je l' mi se cini ili je Bogdan izgubio na masi? Dugo ga nisam gledao, deluje mi kao da bi malo jaci vetar mogao da ga oduva... Mozda je i do ove decacke frizure. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 2 minutes ago, Barkley#34 said: Italijani dosta igraju odbranu rukama. yato avram calm and assertive, sto bi reko ceaser milan, the dog whisperer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Kad pocinje svetsko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: To to, udrimo Nema potrebe da stitis ovoliko Nedovica od mene. Ja ga kritikujem jer ipak ocekujem vise od njega.A ne da statira i pokazuje bol u q. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 (edited) Četvrtina koja je kao 3. iz Berlina protiv njih. Nemamo igrače za odbranu šuta za 3. Dobrić ide Fontekiju ispod bloka, dosta ozbiljan putokaz za stručni štab. Ovako ih pobediti ne možemo na prvenstvu. Jović, Avram, Milutinov bravo. Gudura kao play -> ispadamo brzo. Edited August 9, 2023 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Ко да никад нисте гледали Недовића па се чудите, сасвим нормална његова партија као што је нормално да саспе било коме 20+ поена. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Mi smo tip repke kao sto je Italija ako nas krene sut zajebani ko kratko cebe, ako ne krene nemamo puno toga drugog da ponudimo. Malo nas tu Milutinov vadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Kako je moguće da Italijani već sada ovako šuterski izgledaju? 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Nije vreme za kritiku nikoga, zaista. Ovi momci koji su tu su heroji. Hvala im. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 6 minutes ago, Barkley#34 said: Italijani dosta igraju odbranu rukama. A ti navikao na odbranu nogama... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 To je jedino pravilno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 6 minutes ago, Don Dusko said: Jeste prijateljska ali fascinatno kako nam je tm postao da prospemo razliku. Ja se ovog bojim i na Svjetskom. Čovjek u 75-oj može da bude neki savjetnik, ali ne i glavni trener na najvišem nivou. U tim godinama ništa, pa ni mozak ne radi dovoljno brzo. Dok se on odluči u bitnoj i neizvjesnoj utakmici na neophodna prilagođavanja, piši propalo - vozovi već prošli. Ne bi mu bilo prvi put... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 3 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ко да никад нисте гледали Недовића па се чудите, сасвим нормална његова партија као што је нормално да саспе било коме 20+ поена. Nije normalna, ne igra mu se uopšte. Prvih 5 minuta na terenu nije imao nijedan pokušaj ničega, osim trojke iz primanja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 1 minute ago, Ječmendo said: Ja se ovog bojim i na Svjetskom. Čovjek u 75-oj može da bude neki savjetnik, ali ne i glavni trener na najvišem nivou. U tim godinama ništa, pa ni mozak ne radi dovoljno brzo. Dok se on odluči u bitnoj i neizvjesnoj utakmici na neophodna prilagođavanja, piši propalo - vozovi već prošli. Ne bi mu bilo prvi put... onda pogledaš po internetu ako nisi gledao uživo, koliko se puta 15ak razlike ispušta često u današnjoj košarci i shvatiš da to nema veze sa godinama trenera, već dinamikom igre koja je dominatna skoro deceniju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Meni je Ristic bas veliki problem defanzivno sa ovim sporim nogama i gubljenjem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 WTF je "zabavna košarka" sa Ilajdžom? Dosta neprijatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Just now, realno *w said: Nije normalna, ne igra mu se uopšte. Prvih 5 minuta na terenu nije imao nijedan pokušaj ničega, osim trojke iz primanja. Mislis ne igra mu se za repku, ili ovo danas? Just now, uini said: onda pogledaš po internetu ako nisi gledao uživo, koliko se puta 15ak razlike ispušta često u današnjoj košarci i shvatiš da to nema veze sa godinama trenera, već dinamikom igre koja je dominatna skoro deceniju. Niko da konstatuje kako nije sramota italijanskog selektora da dopusti -17 🙂 Just now, Nele said: Meni je Ristic bas veliki problem defanzivno sa ovim sporim nogama i gubljenjem. Morace da igra na poziciji cunja 🙂 Nema spustanja lopte, prijem i predaja 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 1 minute ago, Nele said: Meni je Ristic bas veliki problem defanzivno sa ovim sporim nogama i gubljenjem. To mu je ubedljivo i najveća mana.Igrač manje u odbrani.To ga i košta veće karijere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Just now, Shonewizard said: WTF je "zabavna košarka" sa Ilajdžom? Dosta neprijatno. Meni je neprijatan ovoliko krupni plan njegove face... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 2 minutes ago, Nele said: Meni je Ristic bas veliki problem defanzivno sa ovim sporim nogama i gubljenjem. Očajan je. Ako protivnik nema prejake petice, probati sa Petruševim i Smajlijem, samo ne Ristić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Pripremna utakmica gde treneri uigravaju razne kombinacije, rezultat nije primaran. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts