Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 5/21/2023 at 7:01 PM, realno *w said:

To sada biti zaludan i skupiti na jedno mesto tih 300-400 postova objašnjavanja kako je Mateo amater, a igrači su komedija.  

Ali ok, znamo šta je bio razlog tih stručnih izjava.

Expand  

I dalje smatram da je los trener ali ima toliko igraca sampionskog kova, ladno 3 bivsa F4 MVP u ekipi i Tavaresa. 

Ipak respect kako je zonom oducio Zeljka, Sarunasa i Barcokasa.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Kao sto oni preokreti u LP prosle godine nisu imali pretjeranog logickog objasnjenja, tako i ove utakmice nakon 0:2 u Madridu protiv Partizana nemaju logicnog objasnjenja. Mentalitet sampiona jednostavno. 

• Like 6
Posted

Real sa devet zivota.

Gubili su 2-0 od KKP, 15 razlike u trecoj tekmi, 18 u majstorici, juce gubili, danas bili izgubljeni..

Svaka cast, nema sta.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
  On 5/21/2023 at 7:05 PM, Nini3112 said:

Eto vam ga "glupi,los trener" Cus Mateo,pozz

Expand  

Lako je biti trener na klupi kad imaš i tri trenera na parketu. Da je šutirao Mario, Musa itd. ja sam ubeđena da bi promašili ovaj šut.

Posted
  On 5/21/2023 at 7:08 PM, DameTime said:

Lako je biti trener na klupi kad imaš i tri trenera na parketu. Da je šutirao Mario, Musa itd. ja sam ubeđena da bi promašili ovaj šut.

Expand  

Mora mu se odati priznanje kako je ubacio Causera a ne Musu. Vratilo mu se visestruko

• Like 2
Posted

A jebiga sada, neće me niko ubediti da je Real igrao dobro u prve dve protiv KKP, posebno drugoj, niti da je bio smisleno vođen. Ova zona im je donela preokret a onda su i matorci, pre svega Ćaćo, rekli Musi i sličnima: stani mali, odavde mi preuzimamo.

Tavares i Ćaćo da podele MVP nagradu.

Tavares je najbolji igrač EL bez dileme.

Šteta za Oly, bili su najbolji tim tokom sezone ali ovakvo useravanje u gaće nisam očekivao. Samo je trebalo da privedu kraju. Šteta za bratka Vezenkova, u NBA nema šta da traži (prošao bi kao Melli u Pelicansima ili tako nešto) ali u EL može dugo da bude značajan faktor.

• Like 5
Posted
  On 5/21/2023 at 7:02 PM, kendrick said:

Gerijatrija predvođena španskim Vladom Jo-om. 

Ostaće zapisani zlatnim slovima 100ak upisa u poslednjih nekoliko nedelja. 

Expand  

Kakve preiskusne matore njuske imaju koji sa par koseva rese utakmice, trener im nije ni potreban. Mozda je Sarac mislio na Real, vise se uklapa.

• Ha-ha 2
Posted
  On 5/21/2023 at 7:09 PM, Miki28 said:

Mora mu se odati priznanje kako je ubacio Causera a ne Musu. Vratilo mu se visestruko

Expand  

Imao je dobrih poteza, svakako. Hoću da kažem da meni činjenica da su osvojili EL ne menja mišljenje o njemu kao treneru. Kad je bilo najtvrđe (prve dve tekme protiv KKP), on nije imao rešenje. Pola plate nek da Chachu, Llullu, a bome i Rudiju...

• Like 1
Posted
  On 5/21/2023 at 7:11 PM, DameTime said:

Imao je dobrih poteza, svakako. Hoću da kažem da meni činjenica da su osvojili EL ne menja mišljenje o njemu kao treneru. Kad je bilo najtvrđe (prve dve tekme protiv KKP), on nije imao rešenje. Pola plate nek da Chachu, Llullu, a bome i Rudiju...

Expand  

Ali je zato nasao resenja u ostale 3 protiv Partizana, protiv Barse, Olija… Odlican je posao uradio

• Like 4
Posted
  On 5/21/2023 at 7:13 PM, Carl Johnson said:

Ali je zato nasao resenja u ostale 3 protiv Partizana, protiv Barse, Olija… Odlican je posao uradio

Expand  

Pa sad, da li je čaša polu-puna ili polu-prazna 😄 Može se reći ni da svi navedeni protivnici na kraju nisu imali rešenje za Realovu zonu. 

Posted

Tavares deluje bas fin momak.

Uvek smekerski reaguje, ne buni se ni na provokacije ni sudijske odluke, evo sad mrtav umoran daje Plavsicu izjavu..

• Like 7
Posted
  On 5/21/2023 at 7:15 PM, Carl Johnson said:

Koju je on pozvao da se igra 😁

Expand  

Jeste, ali ipak ceo taj preokret u ovom plej ofu više pripisujem ovoj gerijatriji nego tolikom Mateovom umeću... Mada napisah juče istina je između, on je svakako bolji trener nego što mi sudimo, ali ima i ove prekaljene igrače. Kako je Serhio rešio poslednji napad, fantastično.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...