СтелаРоса Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Cedevita je ekipa za respekt vec dve sezone. Fali konstantnosti, ali ako im je dan, tj ako je sut barem na pristojnom nivou mogu da naprave problem svakome. Dosta i iskusnih igraca imaju za ovaj nivo. Na poziciji 5 fino pokriveni, Lesor tu nista ne moze, Ferel ume da bude nezaustavljiv, Dragic motor ekipe, Muric i Jeremic sasvim ok igraci u rotaciji koji imaju svoje kvalitete i mogu da pogadjaju otvorene suteve. I dalje je Partizan favorit i bolja ekipa, ali verujem da im nije svejedno sto bas protiv Cedevite koja ih je vec vise puta dobila igraju majstoricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 5 minutes ago, Cooper said: Trebao je KKP direktno u finale ABAzbog plejofa EL, kao što rade u KLS. Evo ja bih potpisao odmah. Svakako ozbiljnija opcija od onolikog odlaganja i razvlačenja serije sa jbnim S. Centrom kao da su Denver. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Ostade CedevitaOlimpija jedina ekipa koju Željko nije dobio u gostima od kad je preuzeo KKP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Pre ce se zavrsiti finale NBA lige na 4 dobijene utakmice nego ABA liga,fuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Bit če vatre u trećoj. 10 minutes ago, Čočo said: Ostade CedevitaOlimpija jedina ekipa koju Željko nije dobio u gostima od kad je preuzeo KKP. Osim ovog zadnjem meča Partizan se jako muči sa njima i u Bg. Nerijetko je i gubio. Doduše u Pioniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 17 minutes ago, Cooper said: Trebao je KKP direktno u finale ABAzbog plejofa EL, kao što rade u KLS. Ма Цедевита је одлична ове сезоне сви их добили 3-15 у Еврокупу. Али вероватно је изговор, да погађам, да се чека да Алекса оздрави за финале па сте их зато пустили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Kad komšije niste ispoštovali i sad moramo da čekamo još dve nedelje do utakmice, dabogda vam se opet desio Nolan Smit u Areni pa vi opet odugovlačite. 😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Utisak je da su navijači KKCZ više revoltirani ovim porazom nego navijači KKP. 5 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Just now, DameTime said: Utisak je da su navijači KKCZ više revoltirani ovim porazom nego navijači KKP. Naravno. Pa i mi imamo dušu. Hoćemo i mi da gledamo našu ekipu kako igra. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Ali čekaj zbog čega zaboga sedam dana pauze??????????????????? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 (edited) 1 minute ago, Laki21 said: Ali čekaj zbog čega zaboga sedam dana pauze??????????????????? CedOli ima finale svog prvenstva sad u medjuvremenu. Dve utakmice 01. i 03.06. Edited May 30, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Znaju li se termini finalne serije sad? 5 minutes ago, DameTime said: Utisak je da su navijači KKCZ više revoltirani ovim porazom nego navijači KKP. Tu i tamo, podeljena su mi osecanja 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 3 minutes ago, Čočo said: CedOli ima finale svog prvenstva sad u medjuvremenu. Dve utakmice 01. i 03.06. E do mojega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 6 minutes ago, DameTime said: Utisak je da su navijači KKCZ više revoltirani ovim porazom nego navijači KKP. Slazem se.Al covece ja se nesecam kad smo mi igrali.Bilo je davno. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 6 minutes ago, Čočo said: Naravno. Pa i mi imamo dušu. Hoćemo i mi da gledamo našu ekipu kako igra. 😅 Pa gledaćete, samo da CedOli završi seriju xexe 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Tu i tamo, podeljena su mi osecanja 😄 Hmmm @Don Dusko Evo ja se sećam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: Slazem se.Al covece ja se nesecam kad smo mi igrali.Bilo je davno. 😄 Nije čak ni bilo davno. Nego igramo na sedam dana. Nismo navikli. A da ne pričam o tome tek kakav će biti osećaj za nedelju dana kad shvatimo da u Pioniru ćemo igrati sa pauzom od mesec i više dana. Edited May 30, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 1 minute ago, DameTime said: @Don Dusko Evo ja se sećam 😄 Aha. Evo sad dodaj jos 7 dana. Pa kad odrede datum za 1 utakmicu sa Partizanom.Nije lako, Ali sta da se radi, izdrzacu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Aha. Evo sad dodaj jos 7 dana. Pa kad odrede datum za 1 utakmicu sa Partizanom.Nije lako, Ali sta da se radi, izdrzacu. Izdrži, legendo, uz tebe sam ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Kad osvojimo titulu tamo u julu meni ce Dame da bude najzasluznija - unistila sve ekipe koje gotivo u poslednjih mesec dana 😁 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Just now, drperce said: Kad osvojimo titulu tamo u julu meni ce Dame da bude najzasluznija - unistila sve ekipe koje gotivo u poslednjih mesec dana 😁 Realno. Zato mi sredi Vildozin dres ili spremi neku majicu, a ne još da gledaš kako da ućariš pare dok radim za vas... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 3 hours ago, Arsenije Pesic said: Ako ti je nešto u vidnom polju ne znači da to i vidiš tj. registruješ, naročito ako ti je fokus na nečemu drugom, kao što je ovde slučaj. Ja mislim da je tu u pitanju podsvest. Npr igrac koji nije bezobrazan i ne igra prljavo kao Lidej, podsvesno bi se pomerio ili usporio da ublazi kontakt. Ledej nije ferplej igrac i to mu ne pada na pamet ni kad vidi a tek da reaguje instinktivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 (edited) 26 minutes ago, DameTime said: Utisak je da su navijači KKCZ više revoltirani ovim porazom nego navijači KKP. Slazem se. Jedva cekam da dodju na red ako uopste i dodju. Samo da ne pobjegnu Edited May 30, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 21 hours ago, Nini3112 said: Slucajno kaze Zeljko,ne bih bas rekao. Evo još par situacija koje su mi pale na pamet: Pošto imam par drugara grobara koji isto tako ne vide ništa prljavo u igri Ledaya, imam bukmarkovane ove stvari za svaki slučaj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 30 minutes ago, DameTime said: Utisak je da su navijači KKCZ više revoltirani ovim porazom nego navijači KKP. Ja želim prelazni rok, ebe mi se za derbi i utakmice. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 4 minutes ago, Sector said: Ja želim prelazni rok, ebe mi se za derbi i utakmice. Predlažem da o tome pričate šifrirano, npr. niz emodžija je ime igrača. Ili napravite grupni chat pa lepo pišete o prelaznom roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts