Son_of_a_gun Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Defanzivna klinika i bez Ćaće.Čestitajmo kolegi @uvrnuto skidanje đane. [emoji16] 5 2 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Ovome se nisam nadao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 I did it! I did it again!!! BRAVO BRE!!!! KAKVA PARTIZANŠTINA!!! NA TERENU, NA KLUPI, NA TRIBINAMA!! GDE GOD DA IGRAŠ TI SI DOMAĆIN! IDEMOOOOOOOOOOO 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Ali zajebavanje na 20 razlike, Željko je verovatno imao tahikardiju... Odlična utakmica, pojavili su se koji je trebalo, ali mora se reći i odlična priprema Trinkijerija; samo tim je dosta limitiran. Obst klasičan tunnel vision igrač, što je naravno plus protivniku. Svarti malo i do nas da nam čestitaš, kod nas te čeka meze i muzika 80-tih (u inat Uiniju). Što se Partizana tiče, svaka čast! Mnogi su želeli Trinkijerija umesto Željka, a on se vidim još jednom poigrao sa njim. Ovo je potvrda vaše odlične forme. Iskreno da priznam nisam navijao za vas, ne mogu, ali mogu da čestitam i da napišem da ste na dobrom putu za top8. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 @uvrnuto veceras ulazi na temu: 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Dobro, sve u redu. Onaj koji je vezao @uvrnuto u podrumu sad može da ga pusti . Hvala! 8 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Cestitam. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 5 minutes ago, Barkley#34 said: Ovome se nisam nadao. Razlici ili pobedi? 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Hvala @uvrnuto sta god da je radio veceras za pobedu, hvala i @Magia, ode covek i izdominira(šmo). 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Bajern je baš bio osakaćen, tako da je ovo bila rutina, nema se šta mnogo pričati. Nunally ❤️❤️ Sledeći!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 1 minute ago, Volter said: Svarti malo i do nas da nam čestitaš, kod nas te čeka meze i muzika 80-tih (u inat Uiniju). Što se Partizana tiče, svaka čast! Mnogi su želeli Trinkijerija umesto Željka, a on se vidim još jednom poigrao sa njim. Ovo je potvrda vaše odlične forme. Iskreno da priznam nisam navijao za vas, ne mogu, ali mogu da čestitam i da napišem da ste na dobrom putu za top8. Svratiću, naravno. 🙂 Kraj nisam gledala jer ne mogu ove infarkt završnice, bila sam uverena da će Nedović da zasere sve što može... Elem, ja prva smatram da je Trinkijeri trebalo da ostane u srpskoj košarci (nije tajna ni da ga priželjkujem kao selektora umesto izlapelog Pirotjanca) i on je večeras uradio odličnu pripremu svoje ekipe. Lesor i Exum su odlično (mada se mora priznati i agresivno) čuvani u prvom delu, što je dovelo do ofanzivnih problema u ekipi Partizana. Ali je ofanzivni kvalitet nesumnjivo bio na njihovoj strani i morali su ih prelomiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Ogromna dominacija. I svaka pobeda u gostima je zlata vredna...Ako je ovo veceras bilo u gostima. Alal vera Crno Beli. Idemo korak po korak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 1 minute ago, DameTime said: Svratiću, naravno. 🙂 Kraj nisam gledala jer ne mogu ove infarkt završnice, bila sam uverena da će Nedović da zasere sve što može... Elem, ja prva smatram da je Trinkijeri trebalo da ostane u srpskoj košarci (nije tajna ni da ga priželjkujem kao selektora umesto izlapelog Pirotjanca) i on je večeras uradio odličnu pripremu svoje ekipe. Lesor i Exum su odlično (mada se mora priznati i agresivno) čuvani u prvom delu, što je dovelo do ofanzivnih problema u ekipi Partizana. Ali je ofanzivni kvalitet nesumnjivo bio na njihovoj strani i morali su ih prelomiti. Poslednju četvrtinu sam gledao, ovo ostalo samo proveravao rezultat. Čini mi se da od trenutka kad je Partizan stekao dvocifrenu prednost da je čuvao do kraja. Rutinski su odradili drugo poluvreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 2 minutes ago, LakiJeMaloNervozan said: Razlici ili pobedi? 😉 Razlici, naravno.Težak poraz smo im Naneli. Inače, Lesor 32 minuta, Panter 27, Naneli 28 a svi ostali ispod 20. Fantastično. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Treca vezana pobeda na EL gostovanju. Okej. Ne znam kako da reagujem. 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Tačno nam ovaj kup dolazi u najgorem momentu 😅 Sa druge strane, ne smijem ni da pomislim šta bi se desilo da kup odradimo uspješno i zdravo, i onda na krilima te euforije dočekamo Fener sa 20k 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Rutinski, bravo crno-beli! 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Jel sad kljucna protiv Fenera? 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 2 minutes ago, Volter said: Poslednju četvrtinu sam gledao, ovo ostalo samo proveravao rezultat. Čini mi se da od trenutka kad je Partizan stekao dvocifrenu prednost da je čuvao do kraja. Rutinski su odradili drugo poluvreme. Pa dobrim delom jeste bilo tako, iako ja smatram da se ni na 20 razlike ne treba opuštati i primati bezvezne trojke. Ali svakako su pobedili na kraju - verujem da pobedi u zube ne gledaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 . 11 8 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 10 hours ago, fillam said: Željko i Džejmsa razbudi, ja pijana od ljubavi, na greh ga noćas navela lepota ba-var-ska! Punk is not dead! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 3 minutes ago, Xpert said: Treca vezana pobeda na EL gostovanju. Okej. Ne znam kako da reagujem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Kup neka igraju Trixie, Trifa, Yam, Smajli, neka porode jos neke juniore do min. broja pa nek se igraju. Besmisleno je trositi igrace i rizikovati povrede u tom pointless takmicenju. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts