Beonegro Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 On 11/19/2022 at 2:06 PM, uini said: sad ste bogati, opusti se. veća briga je da niko ne naručuje ostrige i kristal. Brt, u Španiji su, ne ide da naručuju francuske specijalitete, sad se mezi Bellota iberico pršut od 400 eura kilo uz Codorniu katalonsko pjenušavo vino od 150 jura za flašu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Sto ne pojedu i popiju, spakovace za voz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Kaće izveštaj iz Španije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Otkazali mi kartu za utakmicu. Nakon što mi drugar poslao da se gomila ljudi žali da tviteru da su im otkazali, videh da su i meni... Ništa, kontam da ću iskurblati nešto preko prijatelja kod kojih ostajem, ali su baš debili. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Razlog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Jel ovako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 1 minute ago, Cooper said: Jel ovako? Da. Kontao sam da može da se desi, ali na dan utakmice, nakon što su poslali karte. Mislim, stvarno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Kakav bezobrazluk, kakvi smećari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 1 minute ago, uvrnuto said: Da. Kontao sam da može da se desi, ali na dan utakmice, nakon što su poslali karte. Mislim, stvarno... Pošalji im sve račune da ti plate, avion, hotel, šta god imaš, i napiši u mailu da im pružaš priliku da se to završi na prijateljski način i bez nepotrebnih sudskih troškova. 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ovo što Beo kaže. Ako nisu prethodno najavili mogućnost da ti onemoguće prisustvo iz ovih razloga pa ti prodali kartu i onda na dan utakmice poništavaju to je baš protivno poslovnoj etici i odnosu prema potrošačima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Nek malo i karma proradi veceras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 1 minute ago, Chaos Is Me said: Ovo što Beo kaže. Ako nisu prethodno najavili mogućnost da ti onemoguće prisustvo iz ovih razloga pa ti prodali kartu i onda na dan utakmice poništavaju to je baš protivno poslovnoj etici i odnosu prema potrošačima. Da, ne mogu da se pozovu na španski zakon o sportu kao višu silu kad su ti već prodali kartu i pustili da trošak nastane. Mada je zaštita potrošača kad se radi o strancima tj. turistima u Španiji jedna gruba pošalica, treba da probaš, pa ako se budu kurčili gledajte da se organizujete svi vi koji ste tako prošli i možda da vam klub pomogne da nađete nekog advokatora tamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 4 minutes ago, Beonegro said: Da, ne mogu da se pozovu na španski zakon o sportu kao višu silu kad su ti već prodali kartu i pustili da trošak nastane. Mada je zaštita potrošača kad se radi o strancima tj. turistima u Španiji jedna gruba pošalica, treba da probaš, pa ako se budu kurčili gledajte da se organizujete svi vi koji ste tako prošli i možda da vam klub pomogne da nađete nekog advokatora tamo. Ako je Šilobad poneo fax mašinu sa sobom, nemaju razloga da brinu - protestna nota biće upućena 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Znao sam da će nešto da naprave. Mes que un club, mierda... I u pravu su, Katalonija nije Španija, teško da bi se ovo bilo gde drugde u Španiji desilo. Ne sećam se kad sam više želeo pobedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 28 minutes ago, uvrnuto said: Da. Kontao sam da može da se desi, ali na dan utakmice, nakon što su poslali karte. Mislim, stvarno... Pa majku mu onda su trebali da prodaju odgovarajuće karte samo strancima. Neverovatno, smećarski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 15 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo što Beo kaže. Ako nisu prethodno najavili mogućnost da ti onemoguće prisustvo iz ovih razloga pa ti prodali kartu i onda na dan utakmice poništavaju to je baš protivno poslovnoj etici i odnosu prema potrošačima. Sada vidim da postoji baner na njihovom sajtu: Ali ja kad sam kupovao karte 4. oktobra mislim da toga nije bilo. Sad čitam terms and conditions i ne piše nigde nešto na tu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 A šta ako si Barsin navijač iz Beograda? 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 2 minutes ago, Instinkt said: A šta ako si Barsin navijač iz Beograda? 🤔 Kontam može da služi kao argument. Čak imam onaj bordo-teget sa jedne, a sa druge strane crno-beli šal. 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Imao je Partizan pre 10ak godina i one neke bordo plave dresove u fudbalu. Tanka je ova argumentacija "Barcelona supporters", nije to neka egzaktna kategorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 44 minutes ago, uvrnuto said: Otkazali mi kartu za utakmicu. Nakon što mi drugar poslao da se gomila ljudi žali da tviteru da su im otkazali, videh da su i meni... Ništa, kontam da ću iskurblati nešto preko prijatelja kod kojih ostajem, ali su baš debili. Uvrni im jajca, uvrnuto. 35 minutes ago, Beonegro said: Pošalji im sve račune da ti plate, avion, hotel, šta god imaš, i napiši u mailu da im pružaš priliku da se to završi na prijateljski način i bez nepotrebnih sudskih troškova. I jednog poljskog šabana za poneti kao znak dobre volje, da se ne vucaramo po sudovima. Inače, Barsa jeste značajno kvalitetnija pa nema mesta kurčenju, ali nisu ni timski ni pojedinačno u nekoj bogznakakvoj formi, tako da treba prosto biti spreman za iskoristiti šansu ako se ukaže. Gledao sam ih malo za vikend kad su gostovali Huventudu, fino su gurali i mislili da kontrolišu utakmicu kad ih ovi uhvatiše u mašinu, tako tipično, dok se Šarasu gubio pogled u daljini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Quote Ko ima problem sa ulaznicama, neka se javi Exumu u DM na Instagramu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 23 minutes ago, Ne sam Safete said: Željko snima trening Barse... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Imao je Partizan pre 10ak godina i one neke bordo plave dresove u fudbalu. Tanka je ova argumentacija "Barcelona supporters", nije to neka egzaktna kategorija. Da, da, šal je na tu foru. No, izgleda da je više od 700 karata otkazano i da je kontaktirana ambasada. Verujem da će i klub da reaguje. Takođe, svim Špancima traže pasoše na uvid. Nadam se da bar u Madridu neće biti problema, ako ovo ne prođe dobro. Jer tamo ide i čarter, a i veća je arena. U svakom slučaju ću se i konsultovati i eventualno tražiti neku naknadu. 2 minutes ago, Cooper said: Da, ali da mu pošalješ njegov dres. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 15 minutes ago, uvrnuto said: Sada vidim da postoji baner na njihovom sajtu: Ali ja kad sam kupovao karte 4. oktobra mislim da toga nije bilo. Sad čitam terms and conditions i ne piše nigde nešto na tu temu. Disclaimer ih moooožda pokriva za samu kartu, ali ne za to to su javili da ne važe tek nakon što ste doputovali u Barselonu, tako da po meni moraju da snose trošak puta. 8 minutes ago, Arsenije Pesic said: Gledao sam ih malo za vikend kad su gostovali Huventudu, fino su gurali i mislili da kontrolišu utakmicu kad ih ovi uhvatiše u mašinu, tako tipično, dok se Šarasu gubio pogled u daljini. Baš su imali opak meltdown, iako se Ante Tomić svojski trudio da Tužbalona dobije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts