Luchifer89 Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Meni je ova poruka u redu i uvijek treba ih slati. Do nekoga ce dobaciti. I to treba uvijek raditi dok ima potrebe za tim. Ali ne sviđa mi se tekst koji je Madaru napisan, parafraziram .. da predmet bačen na teren može povrediti igrače obe ekipe.... Šta je poenta ovoga? Da navijači mogu bacati predmete ukoliko njihova ekipa nije recimo još istrčala na zagrejavanje. Ili da navijači budu precizniji i da gađaju samo goste. Ili slično Ne i opet ne, ne smije se bacati predmet na teren a i nije civilizovano da se bacaju predmeti na teren. Nema tu filozofije. Ponavljam treba fer navijati za svoju ekipu klub a goste ometati bukom zvizdukom tj na dozvoljen nacin. Da bi mandril shvatio posledice , trebalo je ovako da im se obrate - znači tebra,ono, nemoj bacaš čpalja na teren,onooo, mož da spičiš mene u vugla umesto cigana i šta ćemo onda matori,a,a,a? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 58 minutes ago, uini said: tako se doris burke kod jj redicka fascinirala jokićevom linijom uživo, tj prenosila uverenje slušalačkom življu, kako tv vaistinu dodaje kilograme, tj širinu; ..što me tera na misao da nam možda treba topic "ono što je doris burke za jokićevu liniju, to sam ja za.." pa fritrou intro post "..samilagićevu." što nije obavezno put kojim bih voleo da tema ide ali mora se odnekud krenuti. .... ali maćori, ordiniraš po pevcu; šta radi moka? ili si išao do dečkocar prodavnice Išao sam da popričam sa Mokom o komarcima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 @Ne sam Safete& @Luchifer89 Tačno je to sto zborite.Treba je štetu sprečiti. Dobra je to metoda.Možda sam ja peofesionalno deformisan i prostorno distanciran pa praštajte. Ali i dalje mislim da stvari treba zvati pravim imenom i odnositi se prema njima tako i samo na taj način rjesavati ovaj ili bilo koji drugi problem. Šire zahvatiti. Uostalom imali smo ove sezone trajno odstranjivanje mandrila uz pomoć kamere. To je dobar potez. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 34 minutes ago, odupri se ludilu said: Uostalom imali smo ove sezone trajno odstranjivanje mandrila uz pomoć kamere. To je dobar potez. Sad još jedno 3,4 hiljada puta tako i tu smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 1 hour ago, odupri se ludilu said: @Ne sam Safete& @Luchifer89 Tačno je to sto zborite.Treba je štetu sprečiti. Dobra je to metoda.Možda sam ja peofesionalno deformisan i prostorno distanciran pa praštajte. Ali i dalje mislim da stvari treba zvati pravim imenom i odnositi se prema njima tako i samo na taj način rjesavati ovaj ili bilo koji drugi problem. Šire zahvatiti. Uostalom imali smo ove sezone trajno odstranjivanje mandrila uz pomoć kamere. To je dobar potez. Ma ja se, manje-vise, slazem s tobom samo objasnjavam logiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 " Trener Željko Obradović pred ovaj duel pozvao je navijače da fer navijaju i da ne prave incidente, koji bi mogli da naruše imidž koji su stekli tokom godine:“Imam poruku za naše navijače, koji su do sada već pokazali da su najbolji i najodaniji u Evropi. Taj podatak da ćemo imati preko pola miliona miliona navijača je neverovatan. Pozivam ih da ponovo naprave fantastičnu atmosferu i da sve prođe u fer i sportskom duhu. Želim da se svi iz Crvene zvezde osećaju prijatno i da se posle meča priča samo o košarci.“ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 1 hour ago, Luchifer89 said: 2 hours ago, odupri se ludilu said: Meni je ova poruka u redu i uvijek treba ih slati. Do nekoga ce dobaciti. I to treba uvijek raditi dok ima potrebe za tim. Ali ne sviđa mi se tekst koji je Madaru napisan, parafraziram .. da predmet bačen na teren može povrediti igrače obe ekipe.... Šta je poenta ovoga? Da navijači mogu bacati predmete ukoliko njihova ekipa nije recimo još istrčala na zagrejavanje. Ili da navijači budu precizniji i da gađaju samo goste. Ili slično Ne i opet ne, ne smije se bacati predmet na teren a i nije civilizovano da se bacaju predmeti na teren. Nema tu filozofije. Ponavljam treba fer navijati za svoju ekipu klub a goste ometati bukom zvizdukom tj na dozvoljen nacin. Da bi mandril shvatio posledice , trebalo je ovako da im se obrate - znači tebra,ono, nemoj bacaš čpalja na teren,onooo, mož da spičiš mene u vugla umesto cigana i šta ćemo onda matori,a,a,a? Kako bumer zamišlja da izgleda konverzacija u 21. veku: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 11 minutes ago, DameTime said: Kako bumer zamišlja da izgleda konverzacija u 21. veku: Molim da mi se pojasni ovo, živ nisam da pročitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Dan pred utakmicu pojavljuje se vest da su nam pikovi Goss i Smith. Znamo iz cije kuhinje to dolazi!🫣Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Dan pred utakmicu pojavljuje se vest da su nam pikovi Goss i Smith. Znamo iz cije kuhinje to dolazi!🫣Sent from my RMX3301 using TapatalkNolan Smith? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Nolan Smith? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Da nam ova kombinacija boja postane zvaničan away jersey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Aj ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 31 minutes ago, Son_of_a_gun said: Baš iz ove nove ere? 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 25 minutes ago, Luchifer89 said: Da nam ova kombinacija boja postane zvaničan away jersey Mene ovo odmah odseti na brutalnu kombinaciju ukusa maline i cokolade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Kolege, a gde ste vi otišli na more? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 ajde pa da prođete k'o boston u prve tri. ili grđe Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Utakmica pocinje u 8...dodas 15 minuta dok se popravi semafor, pa onda konfete...znaci 8:20... pa onda dva i po sata utakmica, 10:50 plus 45 minuta prekid plus praznjenje tribine...11:35... javljam se oko 00:00 da vam cestitam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 1 minute ago, John Terry said: ... javljam se oko 00:00 da vam cestitam. realno se igra čisto reda radi. partizan je veliki favorit, top5 ekipa evrolige, imaju najboljeg trenera i jednog od najboljih igrača el, šakotino dete, odraslo u zvezdi. ćestitaj i u moje ime, meni je to baš kasno i nepristojno da se javljam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 8 minutes ago, uini said: realno se igra čisto reda radi. partizan je veliki favorit, top5 ekipa evrolige, imaju najboljeg trenera i jednog od najboljih igrača el, šakotino dete, odraslo u zvezdi. ćestitaj i u moje ime, meni je to baš kasno i nepristojno da se javljam. Ako sve prodje bez poruka za covica i cigane, bez nasrtaja onog bolida na Petruseva i bez praznjenja tribina, ima im cestitam od srca. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 5 postova od truba za budjenje, 4 komšijske. 'nuff said. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Nemojte samo da nam se načestitate komšije. Neka bude košarka dobra bez incidenata i nek bolji pobijedi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 2 minutes ago, mfmilan said: 5 postova od truba za budjenje, 4 komšijske. 'nuff said. Ne znam kako to da shvatim, ili vas ne zanima ovo veceras od slavlja zadnja dva dana ili vas Kronos smorio sa jednim te istim gifom u proteklih 47 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 4 minutes ago, John Terry said: Ne znam kako to da shvatim, ili vas ne zanima ovo veceras od slavlja zadnja dva dana ili vas Kronos smorio sa jednim te istim gifom u proteklih 47 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts