Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted (edited)
11 minutes ago, jedibojan said:

Off topic ali ovo pustam jednom u nekad:

Ovo je ludilo :Hail:, neka mešavina Denede i Gajića :lol_2:

Edited by AlexMaxim
  • Ha-ha 1
Posted

Ova "jurnjava" za kartama cijeli dan me smorila i skrenula misli sa meča večeras. Idemo opet optimistično i hrabro, održati priključak do 4/4, a onda je sve moguće.

Idemoooooooooo. 

Posted

I da, sve zaboravljam da napišem. Trifa se tako smorio zbog onih promašaja u G1, baš mi ga je bilo žao vidjeti na klupi onako razočaranog. Mora glava gore, sljedeća će ući, on je bukvalno idealan primjer kako pravi stav i bezrezervni trud donose rezultate i mijenjaju sve. 

• Like 4
Posted
7 minutes ago, DameTime said:

Srećno! Večeras očekujem da se pojavi ovaj čovek...

Hide contents

spacer.png

U padu je forme, ne očekuj previše. Vratiće se za F4.

Posted
13 hours ago, goofy said:

Znači večeras ti je baksuzna 13-a po redu... idi begaj i ne gledaj!

Ne deluje da sam vam baksuzan.

• Like 1
Posted (edited)

Ovo nije (još uvek) najveći uspeh nekog košarkaškog tima sa ovih prostora, kad se pogleda uloženo i postignuto (i dalje je Duletov F4 tim #1), ali ovo zasigurno jeste najbolja ekipa sa ovih prostora u poslednjih 30 godina, da ne kažem oduvek (neka modernija istorija, koje se sećamo i mi sa 30+). Ja se ne sećam da je ovako bilo ko u Evropi igrao. Dati Realu 3x po 100 poena zaredom i ovako ih obesmisliti i plasirati se poprilično lagano na f4 (ne baksuziram, verovatno nijedan igrač Reala ne veruje u preokret).

Čak i ovo na kraju pokazuje koliko je Real nemoćan i koliko ni ne razmišljaju o trećoj utakmici.

I pritom da Exum bude napadnut, dečko oličenje sportiste za razliku od ovih razmaženih polupanaca koji ni ne liče na košarkaški tim.

Edited by medobrundo
  • Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, realno *w said:

@uini

Je l to to ponašanje što bi podržavali da igraju za Partizan?

Rudi je ovde ispao najkorektniji, u njemu je najmanji problem, iako se najviše pljuje. Makar ima mozga i razuma, i pored provociranja, za razliku od nekih drugih.

Kako će Musa i Hezonja posle ovog u Partizan?

Edited by medobrundo
  • Like 4
Posted
5 minutes ago, realno *w said:

@uini

Je l to to ponašanje što bi podržavali da igraju za Partizan?

sta je ovde rudy skrivio?

ljulj je gnjida ali je i punter napravio "ponasanje", pa ces i dalje da ga podrzavas, kao i lessorta, ledaya, i tako.

• Like 2
Posted
1 minute ago, uini said:

sta je ovde rudy skrivio?

ljulj je gnjida ali je i punter napravio "ponasanje", pa ces i dalje da ga podrzavas, kao i lessorta, ledaya, i tako.

Panter je reagavao na udarac šakom u genitalije. Na 17 razlike i 10 metara od koša. 

Pogrešan potez, ali smešno da pričamo o tome.

Kako god.

Posted

Panter ispao glup. Msm ove stvari se desavaju posle onako klosarskih faulova Ljulja, zakuva se, malo se razdvoje, bude po neka tehnicka ili iskljucenje i ajmo dalje. Samo sto jednom u 1000 puta eskalira. I to je bas ovaj put. Ugasi mi entuzijazam ovo skroz. 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...