Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 12/23/2021 at 4:23 PM, MrTwister said:

McCollum je ozbiljan strijelac čitavu svoju karijeru i sad na utakmici kad radi ono sto najbolje zna vi ocete da Srdjan glumi nekog Kuzmanovića ili Plavšića i da priča u prenosu kako ga sere i da su sudije, ECA, Putin i Biden svi u dilu protiv Partizana?

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Expand  

Jok ja. Samo bih da se to Trejjangovsko unošenje u defanzivca ne predstavlja nekim posebnim skillom koji mladi naraštaji treba da uče

Posted
  On 12/24/2021 at 9:28 AM, Marvin said:

Jok ja. Samo bih da se to Trejjangovsko unošenje u defanzivca ne predstavlja nekim posebnim skillom koji mladi naraštaji treba da uče

Expand  

Nazalost, jos je to pravilo aktuelno odje u Evropi pa mu se ne moze mnogo zamjeriti na tome sto to koristi kao sto je i Trae Young i ekipa to koristila u NBA dok se nije tome donekle stalo na kraj. I mene nervira sto u NBA take foul kojim se prekida kontra zovu "eurofoul" iako je to kod nas vec odavno po pravilima nesportska (2 bacanja i lopta sa strane).

• Like 1
Posted

To je i poenta, da savijanje pravila nije bazična košarkaška veština i može da traje neko vreme i daje neke rezultate ali te to ne čini majstorom već upravo te bazične veštine

Posted

Je l zna neko ime komentatora koji je sinoć prenosio Asvel-Fener? 

Po mom ukusu, fantastičan komentator, lepa boja glasa, neutralno posmatranje i iznošenje svog mišljenja kad treba (što i očekujem od komentatora), odlično poznavanje igre, a nisam ga često slušao. Odličan!

Posted
  On 12/24/2021 at 1:05 PM, Losmi17 said:

Ono je bilo bas daleko od neutralnog, a pritom je par puta vristao.

Ispalio je minimalno 3 hejta ka Guduricu, bukvalno Plavsic nivo ka Lorenzu.

Expand  

Apsolutno nisam saglasan. Gledao sam drugo poluvreme i skoro sve sto je rekao bilo mu je na mestu. Lepo je balansirao i ostao potpuno neutralan, prvo pokudio Gudurica koji je zasrljao u zavrsnici, a onda i sudije koje su donele odluku na stetu Fenera. 

Obozavam komentatore koji kazu ono sto misle, ne treba mi samo prenos tekme, ne pratimo preko radija.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Srkica Radojevic u dominacija modu.

Arteaga postaje Juing kad igra protiv kkp.

Kkp svetski rekorder poslednjih par sezona u promasenim and one situacijama. Wtf

Zacinjeno sve sa drhtavim i skoro pa placnim glasom kad je krenuo da objasnjava kako je publika kkp navikla na mlade i talentovane igrace.

Edited by Losmi17