Jump to content

Grunf

Član foruma
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

809 Excellent

About Grunf

 • Birthday September 5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Прво скочи па реци хоп. Шаљивџија VS Боби
 2. Grunf

  SRBI u NBA

  JOKIĆ MVP! Srbin nastavlja da DOMINIRA, predstavio novu FRIZURU, ali stigao i da podeli savete ZEMLJAKU! (VIDEO)
 3. Pa nije neophodno, živjeli smo i do sad bez njega
 4. Da sam ja neka vlast ostavio bih dugme, prilično je zgodno u nekim situacijama, a nisam primijetio da mi ometa drugi sadržaj iako sam na forumu uglavnom preko telefona.
 5. U 18h protiv Borca, u 19h protiv Reala
 6. Imao sam sličnu situaciju, samo što je kod mene LG. Nosio kod majstora na servis, ispostavilo se da je pregorilo par LED dioda. Bilo je nekoliko varijanti za popravak - zamjena samo pregorjelih dioda, zamjena svih dioda i zamjena traka i svih dioda. Izabrao sam drugu opciju i dobio garanciju majstora na godinu dana. Platio sam 60KM (~30€), s tim da je kod mene TV od 32''.
 7. Ja sam gledao na HBO GO, tako da ne vjerujem da je ima na nekom od tih servisa.
 8. Odgledao sam i ja Normal People, gotovo u jednom komadu. Serija je rađena po romanu (nisam ga čitao), a vjerujem da nije bilo mnogo odstupanja od istog, tako da za zaplete i eventualna pretjerivanja krivite pisca (Sally Rooney). Iako nisam ljubitelj ovog žanra, prva epizoda mi je dosta obećavala, pa sam cijelu seriju odgledao za jedan dan. U principu se slažem sa onim što ste već napisali, naročito o činjenici da je Daisy Edgar-Jones jedan šećer. Generalno serija je i tehnički jako dobro odrađena, tako da bih je svakako mogao preporučiti za gledanje.
 9. Viznevski za SK: Je..ni Kecman nije promašio! Posle Zmaga…
×
×
 • Create New...