Jump to content
Vox92.net Forum

Mairosu

Members
 • Content Count

  874
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Mairosu last won the day on October 27

Mairosu had the most liked content!

Community Reputation

2,413 Excellent

About Mairosu

 • Birthday 07/09/1980

Recent Profile Visitors

709 profile views
 1. Realno podcast je skroz vanila, nije čak ni vanila twist. Ali ima tih likova što prosto ne možeš da ih navučeš da pričaju, a možda i nemaju šta da pričaju. Okreni-obrni, i to smo odradili... Nezgodna situacija to kad je sagovornik takav, ako uzmeš da ga "cediš" rizikuješ da ga napraviš glupim ili nešto sl., a stvarno ima puno likova koji prosto nisu pričljivi.
 2. pa onako da je najlepše vaspitan, da je fin, blage naravi itd. baš onako na leb da mažeš čoveka. samo od gagija doživeo poruke "zdravo, kako si " pre nego što ti javi da je stigao itd. :D
 3. ja sam mislio da je kosta najmekši lik sa kojim sam sedeo u studiju ali ne, gagi ga je nadjebao u toj kategoriji.
 4. sad tek vidim celu raspravu odozgo, ali ja sam uvek bio mišljenja da je prime Rebarac (97-98) nešto najjače što je SRJ/SCG/Srbija imala u reketu. Divac je uvek imao veliki značaj i na parketu i na klupi, bio je vođa, autoritet, i imao je atipičnu igru, i sve to umem da cenim, ali za moj ukus, prime Rebrača je najbolji centar kojeg sam gledao međ Srbima.
 5. da ne znam da igra košarke, mislio bih da samo to radi kakvi su mu soušli...
 6. zna neko gde je Marcus Williams? Nije više na rosteru Stocktona, a ne iznalazim nikakve abrove o njemu.
 7. U suštini, ljudi nekad uspeju da se sete svega, nekad ne uspeju. Mnogi tiltuju kad se upali kamera i reflektor. Neke mogu da iscedim, neke ne mogu. Meni je recimo dosta bitno samo da priča ima prirodan flow, da ne bude baš da ga ja nagazim. Većina se opusti kako odmiče vreme. DT košarka je imala feljton o Partizanovoj sezoni 91-92 koji je pokrio sve detalje tog pohoda. Detalj u kojem Amerikanac - da li Pressley ili Thompson, sad me sećanje izdaje - spušta loptu Koprivi u ruke apostrofiran je bukvalno kao ključni, i sad kad razmislim potpuno su u pravu, jer da nema tog poklona i Koprive koji reaguje brzinom munje (što isto ne treba potceniti), Đorđević je za tri koraka kraći od linije 6.25. Slično, inače, su ispričali Kecman i Rašić povodom trojke u Zagrebu, tu je pak bitan bio slovenački sudija koji je uzeo loptu u ruke. Ali uvek je tu neki sitan zez, nešto što inicijalno niko ne vidi, i to je baš zanimljivo.. Rašić kod mene baš u detalje ispriča kako se predomislio da ne baci Robertsu npr.
 8. Mairosu

  NCAA

  Prošle i pretprošle godine testirano na NIT, od ove godine zvanično u Div I NCAA.
 9. nedavno mi zablinkovao vajber sa notifikacijom da Darko Ruso više nema broj na +381 nego na +971, tj. UAE. Ode Darko da jevanđelizuje svetu igru po Emiratima, drugim rečima.
 10. Jebiga stiska sa vremenom, čovek u prolazu kroz Beograd, jedva se nađosmo, i onda nešto i ispadne, ali što bih ja voleo reći, nek ostane za sequel. Mada nije Atlanta "njegov" turnir - meni je prevashodno drago što sam čuo neke slice of life stvari iz 1998, i ono što je ispričao iz Trevisa, kad se ispovraćao i rekao sebi "sad uradi nešto". To mi je baš jako.
 11. yo bubs! nije to za nas. on je onako, on his way out rekao bih. pritom ko ti garantuje da će se navikne na ovo ovde itd.
 12. 10 min laganog hoda, a auto u sigurnom šteku. I'm cool.
×
×
 • Create New...