Don Dusko Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Svaka cast Bosancima! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Inace Nurkic sahranio Poirera 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Odusevljen mecom bosna francuska. Kakav mec. Svega je bilo. Guranja, ragbija,flopovanja,sudije posebna dimenzija. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Kakva sekvenca Lazića u finišu, blokada pa trojka za pobjedu. Nevjerovatno da je Ertel i dalje faktor u Francuskoj, lik je postao olupina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Kako su se izblamirali beonegrovci veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Je l' mi se to čini, ili se Nurkić malo ubucio. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 fournier se bas sramotio i time pronosio slavu knicksa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 4 minutes ago, drperce said: Kako su se izblamirali beonegrovci veceras neugodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Just now, Beonegro said: neugodno Aprijatno 4 minutes ago, drgnk said: Je l' mi se to čini, ili se Nurkić malo ubucio. 😀 Izgleda konacno plstio jare 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 (edited) Galo izgleda propušta Evrobasket Koleno 😕 Vidite mozzart Edited August 27, 2022 by Kenozoik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Nastup Slukasa na EP pod znakom pitanja. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/grcka-u-problemu-posle-poraza-od-srbije/428840 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Gledao sam uživo kako Nurkić školuje Goberta i nije mi dobro. Francuzi u najlošijem izdanju ikad, samo Fournier umije pogoditi spolja a iznutra su se izbrukali samo tako. Yabusele kao nešto odigrao, ovo ostalo tanko, pretanko. Ni sjena nekadašnje sile. vidio sam Diawa iza koša u štabu Francuza, malo samo osijedio, i danas bi bio tata za ove manekenčiće. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Gledao sam uživo kako Nurkić školuje Goberta i nije mi dobro. Francuzi u najlošijem izdanju ikad, samo Fournier umije pogoditi spolja a iznutra su se izbrukali samo tako. Yabusele kao nešto odigrao, ovo ostalo tanko, pretanko. Ni sjena nekadašnje sile. vidio sam Diawa iza koša u štabu Francuza, malo samo osijedio, i danas bi bio tata za ove manekenčiće. Ja stvarno mislim da Francuzi neće skoro ponoviti ovako lošu partiju, a ako sam u krivu onda stvarno ko ih jebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Goberta skoluje svaki centar koji ume da odigra nesto sa loptom. Pada na finte, lako ga pomeraju kada igraju ledjima ka kosu protiv njega, ne moze da brani sut sa poludistance itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 22 minutes ago, Kenozoik said: Galo izgleda propušta Evrobasket Koleno 😕 Vidite mozzart Koliko samo povreda pred prvenstvo. I to sve najbolji igrači: Sengelija, Slukas, Micic, Sreder. Za zadnju dvojicu srecom nije ozbiljno pa ce igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 2 minutes ago, Pero_Cameron said: Koliko samo povreda pred prvenstvo. I to sve najbolji igrači: Sengelija, Slukas, Micic, Sreder. Za zadnju dvojicu srecom nije ozbiljno pa ce igrati. Užas. Baš mi kvari iščekivanje. (pre)duge sezone uzimaju danak. Telo nema kad da se regeneriše. Svaki dan se neko povredi. Evo, i Galinari bez kontakta kako izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 45 minutes ago, uini said: fournier se bas sramotio i time pronosio slavu knicksa Furnije je apsolutno najvažniji igrač Francuza. Jedini koji iskače iz šablona, jedini koji može sebi da iskreira. Ertela nisam odavno gledao, bio je užasan. Vidim da je protiv Češke bio bolji organizaciono, lošiji u šutu, ali generalno mi se čini da se tu ne mogu očekivati ne znam kakve partije. Ne znam, onakva nemoć protiv Kamenjaša i ostalih mi je delovalo nerealno. Lakše smo mi organizovali tečne napade protiv Janisa i ostalih, bukvalno 10 puta. Francuzi su imali 8,5 minuta bez koša, pri tome možda par solidnih šuteva je tu bilo, sve ostalo teško mučenje, bez kretanja igrača, akcija, dobrih lopti, pa makar i dobrih 1 na 1 rešenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 4 minutes ago, realno *w said: Furnije je apsolutno najvažniji igrač Francuza. Jedini koji iskače iz šablona, jedini koji može sebi da iskreira. Ertela nisam odavno gledao, bio je užasan. Vidim da je protiv Češke bio bolji organizaciono, lošiji u šutu, ali generalno mi se čini da se tu ne mogu očekivati ne znam kakve partije. Ne znam, onakva nemoć protiv Kamenjaša i ostalih mi je delovalo nerealno. Lakše smo mi organizovali tečne napade protiv Janisa i ostalih, bukvalno 10 puta. Francuzi su imali 8,5 minuta bez koša, pri tome možda par solidnih šuteva je tu bilo, sve ostalo teško mučenje, bez kretanja igrača, akcija, dobrih lopti, pa makar i dobrih 1 na 1 rešenja. Videces kad Kamenjas zstvori Zocu reket Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 3 minutes ago, Devil In My Pants said: Videces kad Kamenjas zstvori Zocu reket Pa već nas je jednom usrao prošle godine. Zanimljiv je on igrač skroz. Opet, nije da sam mogao da očekujem da gledam kako mu Gober i Poire ne mogu ništa. To je ipak neki drugi nivo u odnosu na zaustavljanje Lesora i Balše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Nije bas da mu nisu mogli nista. Nemojmo da pretjerujemo. Kameni je dobar dio meca igrao neku cetvorku , tek kada bi Nurkic izasao vracao se na 5. Vecinu meca je bio sa Jabuseleom u duelu. Ok, pokazao je borbenost a po meni je bio i najpametniji igrac meca. Odigrao iz drugog plana kao i Lazic. Francuska se sama ubila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 1 hour ago, Del Piero said: Inace Nurkic sahranio Poirera Sad gledam sa zakasnjenjem. Sta ovo bi? 😮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Alal vera Bosancima, Nurkić pokazao klasu! #RipCityProud 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Gober se posteno obrukao. Jedna je stvar kada te Jokic ili recimo Embid ubijaju 1 na 1 iako godinama vazis za najboljeg defanzivca lige, jbg, mvp kontenderi, ne pitas se samo ti. Ali da te Nurkic, ofanzivno talentovan centar ali ne vise od toga, ponisti tako grubo i kompletno na terenu... Legacy points deducted, sto bi rekli mladi. Sek se vec naostrio da baci (jos) jedan epski hejt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Ko je vama kriv što potcenjujete Nurkića, sve je ovo normalno što bi rekao Muta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts