Drug Crni Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Ja negde procitah da im se Dorsi nece odazvati..(ako je to lik koji je igrao za Oly) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 (edited) 1 hour ago, Sector said: 2/3 igrača ne poznajem Znači znaš samo braću Adetokumbo Edited July 26, 2022 by Čvarkov 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Znaci samo puniti reket Muta style. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 2 hours ago, Sector said: 2/3 igrača ne poznajem Nebitno je, u 12 ce biti 10 dobro poznatih imena i 2 popunjivaca prostora Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 1 hour ago, Drug Crni said: Ja negde procitah da im se Dorsi nece odazvati.. 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Zna li se razlog izastanka Luke Samanica u Hrv reprezentaciji?Da li je uopste debitovao nekad za seniore?Ne manjka im talenta na tim pozicijama(a ni generalno) ali ima potencijal da bude bas opasan.Moguce da je vec i sad za Evropu klasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 (edited) Pa on jos nije igrao neku ozbiljnu seniorsku kosarku, da bi se okarakterisao kao klasa. On je klasa kao sto je i Pokusevski, mada je Pokusevski i odigrao nesto u samoj NBA ligi , ovaj prvi skoro nista. Videli smo na primeru Bendera, koji je sivilo iz NBA preneo i na evropsku kosarku. Edited July 27, 2022 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Igrac koji u teoriji ima sve, a u praksi nista. Borisa Simanic manje vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 5 hours ago, Miki8 said: Pa on jos nije igrao neku ozbiljnu seniorsku kosarku, da bi se okarakterisao kao klasa. On je klasa kao sto je i Pokusevski, mada je Pokusevski i odigrao nesto u samoj NBA ligi , ovaj prvi skoro nista. Videli smo na primeru Bendera, koji je sivilo iz NBA preneo i na evropsku kosarku. veoma su slicni. pokusevski je odigrao preko 100 nba tekmi sa svojih 20 godina, samanic 30ak+, poslednji put u sezoni 2020/21 samanica inace bije glas da ne shvata kosarku ozbiljno, prioritet su mu zabave i kurcenje sto je nba igrac. ima nekolicinu tekmi sa dvocifrenim brojem pts, za pokua cekirati game log. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 9 hours ago, Miki8 said: Videli smo na primeru Bendera, koji je sivilo iz NBA preneo i na evropsku kosarku. Da je Gruzin, zvao bi se Nikoloz Ckitišvili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 5 minutes ago, Kankkunen said: Spanci da nisu doveli Zoa, na papiru ne bi bili favoriti ni u top4 ekipe na evropskom a mozda nisu ni ovako. Imaju svega 5-6 igraca jace klase da tako kazem sa sve matorim Ljuljem i Fernandezom kojima su ovo poslednje evropsko i svetsko prvenstvo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 svi napreduju hahahahha,koja prica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 12 hours ago, 1945 said: Spanci da nisu doveli Zoa, na papiru ne bi bili favoriti ni u top4 ekipe na evropskom a mozda nisu ni ovako. Imaju svega 5-6 igraca jace klase da tako kazem sa sve matorim Ljuljem i Fernandezom kojima su ovo poslednje evropsko i svetsko prvenstvo. Dobri su ovako, tačno takav igrač im je falio. Mogli bi da peglaju baš dobru odbranu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 20 minutes ago, realno *w said: Mogli bi da peglaju baš dobru odbranu. jel' imaju španci na centru nekoga ko je u stanju da igra odbranu? usman garuba može ali ima jedva preko dva metra i nema šut, pa dok se ovo drugo ne popravi (ako ikad), ne verujem da će imati neke ozbiljnije minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Odrastao sam gledajući ovaj tim sa Pauom i Markom Gasolom. Čast je biti ovde Fali samo od malena sam navijao za Spaniju 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 12 minutes ago, Del Piero said: Fali samo od malena sam navijao za Spaniju Obraefekt!...a ne,pogresna propaganda. Samanic je imao u g ligi 28ppg,60% za dva,41,5%za tri,90% sa penala.Kad si u klubu 50-40-90 na basketu dobar si,a ako je na ovom nivou pa jos imas 208 e onda je to ozbiljno.Inace da jeste problematican,zato ga je dobrim delom Pop i sutnuo iz SA.Meni skroz opravdano ali i Smajlagic sa telecim pogledom moze biti jako koristan na terenu ako ga pravilno kanalises dakle... Da je klasa nije,pogresan izraz sa moje strane,potencijal da bude mozda jeste no svakako to nisam hteo reci.Vise sam se raspitivao,nikad ga nisam vidseo na evropskim parketima.Nije ni neko sa jasnim igrackim nedostacima poput Bendera i Simanica,on je gradji blizi i Hezonji nego ovim mrsavim tornjevima. Bender i Zizic ispali sa spiska Hrvatske,Matkovic in. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Meni je sok da Spanci nemaju pleja ranga Lorenca Brauna. Ovaj tim izgleda kao neki tim za Univerzijadu u najboljem slucaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Spanija propo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Ne bih ja potcenjivao Španiju iako im je sastav stvarno nikad tanji u poslednjih 20 godina. Može ovde da se razabere 12 dobrih igrača i da se napravi kompaktna celina. Doduše, nemaju više taj neki pobednički know how u liku barem Marca Gasola ili Rubia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Spanci ce biti najiskusnija ekipa na turniru. Nece biti bas ofanzivno mocni, ali su namazani, cvrsti, igrace ozbiljnu odbranu i sposobni su svaku ekipu da uvedu u svoj ritam i tako ih dobiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Španci su toliko propali da je jedina prednost koju imamo u odnosu na njih Jokić 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 23 minutes ago, Beonegro said: Španci su toliko propali da je jedina prednost koju imamo u odnosu na njih Jokić Ne spadam u grupu podcenjivača Španaca, već sam pisao o tome, ali ni sa ovim se ne slažem. Apsolutno ni na jednoj poziciji ne bih rekao da imaju boljeg igrača od onoga koji je na istom mestu kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Nisu imali ni 2019., osim na kecu, pa su nas lepo istamburali. Ne igraju imena nego tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Očekivao sam da Španci budu top4 roster i bez braće Gasol, ali njima ovde fali i Rubio i Mirotić/Ibaka i Abrines i Aldama i Alocen što je dosta ozbiljan nedostatak. Majstor je Skariolo ali ne vidim ovde potencijal ni za ozbiljnu odbranu sa Garubom kao jedinim + defanzivcem na unutrašnjim pozicijama. Opet, gledao sam malo i žreb i ako izađu kao prvi iz grupe projektovano imaju otvoren put ka polufinalu. Neverovatni su. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts